Arkadaşım indirdiğini recovery boyutu 20mb dimi. Birde tel rootlu dimi. Ben az önce sana Dediklerimi yaptım da yazdım. Yüklendirecovery.img.img dosyasını indirdim. Adını recovery.img olarak değiştirdim. Muncle tools ile recovery update tıklayıp hafıza kartının ana dizinine attığım recovery.img dosyasını gösterdim. Tamam dedim. Recovery mod da başlatayım mı dedi. Ona da da tamam dedim . Telefon yine normal açıldı((((((((
Aynencihaz hafızasina atacan
Yine en başta recoveryler mevcut aynı yolla indir flashla. Bir tek Çince dokunmatik cvw ve orj olan çalışıyo bu teldeArkadaşlar olduorjinal recovery mod da açıldı telefon.çok teşekkürler sabrınızdan dolayı.
aynı telefona CWM recovery nasıl yüklerim desem dövermisiniz beni?
Not: Ben discovery custimizer ile denedim fakat olmadı
Değiştir adınıTamam usta kızma
rar dosyası.dosyadan çıkartıp yine telefonun ana dizinine atacağım ve Muncle tools ile yapacağım.
dosyanın adını değiştirecek miyim ?
dosya adı : gmd2_discovery_140824-044812.img aynen bu şekilde atıyorum dimi telefona ?
Konunun amacı bu zaten. Bu teli kullanan kişilerin bildiklerini paylasmasıDiğer recovery dosyasını telefonun içinden silip bunun adını( dokunmatik-çince olanı ) recovery.img olarak değiştirip telefon hafızasına kopyalıyorum.
çok teşekkür ederim. Yardımlarınız ve sabırlarınız için.
Yedeğini aldın zaten rootla gitsin boşver. Zaten ağım şahım güncelleme mi var. Lolipop gelirse zaten hem manüel hem de sistemden güncelleme verirler. Disovery 1 un kitkatı gibiRootsuz kullanılmıyor rootluda güncellenmiyor nasıl bir sistem bu
Bilemiyorum lolipop zaman alacak ozamana kadarbirçok kücük güncellemeler olabilirYedeğini aldın zaten rootla gitsin boşver. Zaten ağım şahım güncelleme mi var. Lolipop gelirse zaten hem manüel hem de sistemden güncelleme verirler. Disovery 1 un kitkatı gibi
Bu tel tutulmadı kardeş öyle olunca minisini ve şimdi de air çıkardılar. Twetterdan takip ediyorum. En son discovery 1 e desteği kestik dediler. Düşün firmayı tanıtan tel idi. Ayrıca amiral gemisi denebilecek elite modeli hala KitKat almadı. Yani satmayan tele destek yok gibi birşey bu. Kanımca bu tel lolipopu çok uzun bi süre sonra yada hiç almayacak. Yazılım yapamıyor şirket telde yapamıyor. Anca kopya. Düşün air lolipop ile gelseydi çok satardı ama şimdi çöp tel. Bu adamlar bunun farkında ama yazılım yapamadıkları için piyasada çeşit arttırıp destek vermeyerek ayakta kalmaya çalışıyor. Zenfone 2 yakında çıkar büyük ihtimal bunu satar onu alırım. İşlemcisi Intel fakat canavar birşey ön incelemelere göreBilemiyorum lolipop zaman alacak ozamana kadarbirçok kücük güncellemeler olabilir
Konuyu baştan beri oku benim bi msjımda güncelleme var oradan yükle mobilimBu güncelleme manüel olarak yapılamıyoru yav??