Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
cihaz hafızasina atacan

• Beğen
Tepkiler: jeosalih

jeosalih

jeosalih

Üye
recovery.img.img dosyasını indirdim. Adını recovery.img olarak değiştirdim. Muncle tools ile recovery update tıklayıp hafıza kartının ana dizinine attığım recovery.img dosyasını gösterdim. Tamam dedim. Recovery mod da başlatayım mı dedi. Ona da da tamam dedim . Telefon yine normal açıldı :(((((((((
Arkadaşım indirdiğini recovery boyutu 20mb dimi. Birde tel rootlu dimi. Ben az önce sana Dediklerimi yaptım da yazdım. Yüklendi

digiz

Üye
evet 20 mb.Telefon rootlu
Cihaz hafızasına atıp tekrar deniyorum

• Beğen
Tepkiler: jeosalih ve ÇaRşI 2387
jeosalih

jeosalih

Üye
Hiçbir forum konuda sanmıyorum böyle olsun. Her msja 10 dakika içinde mutlaka biri cvp veriyor. Tapatalk sagolsun

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve ÇaRşI 2387

digiz

Üye
Arkadaşlar oldu :) orjinal recovery mod da açıldı telefon.çok teşekkürler sabrınızdan dolayı.
aynı telefona CWM recovery nasıl yüklerim desem dövermisiniz beni :)?
Not: Ben discovery custimizer ile denedim fakat olmadı

jeosalih

jeosalih

Üye
Arkadaşlar oldu :) orjinal recovery mod da açıldı telefon.çok teşekkürler sabrınızdan dolayı.
aynı telefona CWM recovery nasıl yüklerim desem dövermisiniz beni :)?
Not: Ben discovery custimizer ile denedim fakat olmadı
Yine en başta recoveryler mevcut aynı yolla indir flashla. Bir tek Çince dokunmatik cvw ve orj olan çalışıyo bu telde

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Aynı yöntemle dene olmadı pc ile

digiz

Üye
ilk sayfadaki recovery_GM2 yazan mı ? CWM dosyası

jeosalih

jeosalih

Üye
Mobilim uğraştırma şimdi. Dene. Başında dokunmatik cwm yazıyı kirmizi

digiz

Üye
Tamam usta kızma :)
rar dosyası.dosyadan çıkartıp yine telefonun ana dizinine atacağım ve Muncle tools ile yapacağım.
dosyanın adını değiştirecek miyim ?
dosya adı : gmd2_discovery_140824-044812.img aynen bu şekilde atıyorum dimi telefona ?

jeosalih

jeosalih

Üye
Tamam usta kızma :)
rar dosyası.dosyadan çıkartıp yine telefonun ana dizinine atacağım ve Muncle tools ile yapacağım.
dosyanın adını değiştirecek miyim ?
dosya adı : gmd2_discovery_140824-044812.img aynen bu şekilde atıyorum dimi telefona ?
Değiştir adını

digiz

Üye
Diğer recovery dosyasını telefonun içinden silip bunun adını( dokunmatik-çince olanı ) recovery.img olarak değiştirip telefon hafızasına kopyalıyorum.
çok teşekkür ederim. Yardımlarınız ve sabırlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
Diğer recovery dosyasını telefonun içinden silip bunun adını( dokunmatik-çince olanı ) recovery.img olarak değiştirip telefon hafızasına kopyalıyorum.
çok teşekkür ederim. Yardımlarınız ve sabırlarınız için.
Konunun amacı bu zaten. Bu teli kullanan kişilerin bildiklerini paylasması

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Rootsuz kullanılmıyor rootluda güncellenmiyor nasıl bir sistem bu

jeosalih

jeosalih

Üye
Rootsuz kullanılmıyor rootluda güncellenmiyor nasıl bir sistem bu
Yedeğini aldın zaten rootla gitsin boşver. Zaten ağım şahım güncelleme mi var. Lolipop gelirse zaten hem manüel hem de sistemden güncelleme verirler. Disovery 1 un kitkatı gibi

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Yedeğini aldın zaten rootla gitsin boşver. Zaten ağım şahım güncelleme mi var. Lolipop gelirse zaten hem manüel hem de sistemden güncelleme verirler. Disovery 1 un kitkatı gibi
Bilemiyorum lolipop zaman alacak ozamana kadarbirçok kücük güncellemeler olabilir

jeosalih

jeosalih

Üye
Bilemiyorum lolipop zaman alacak ozamana kadarbirçok kücük güncellemeler olabilir
Bu tel tutulmadı kardeş öyle olunca minisini ve şimdi de air çıkardılar. Twetterdan takip ediyorum. En son discovery 1 e desteği kestik dediler. Düşün firmayı tanıtan tel idi. Ayrıca amiral gemisi denebilecek elite modeli hala KitKat almadı. Yani satmayan tele destek yok gibi birşey bu. Kanımca bu tel lolipopu çok uzun bi süre sonra yada hiç almayacak. Yazılım yapamıyor şirket telde yapamıyor. Anca kopya. Düşün air lolipop ile gelseydi çok satardı ama şimdi çöp tel. Bu adamlar bunun farkında ama yazılım yapamadıkları için piyasada çeşit arttırıp destek vermeyerek ayakta kalmaya çalışıyor. Zenfone 2 yakında çıkar büyük ihtimal bunu satar onu alırım. İşlemcisi Intel fakat canavar birşey ön incelemelere göre

• Beğen
jhanluke

jhanluke

Üye
Bu güncelleme manüel olarak yapılamıyoru yav??

Üst Alt