Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

seytanazapta666

Üye
ya bu root edildiginde tel nie guncelleme alinkiyor yada unroot edildiginde tel sogudum valla ya miu yu yukleyim dedim driwer yukluyom yazdiginiz kurulumdabtel kapat pc bagla demissiniz pc gormuyo tel kapali iken nasil gorsun ki telefobu pc onuda anlamis deilim recoweryden kur diyonuz onuda anlamadim samsung ta atiyodun hafiza kartina power tusu ses acmya basip zip dosyayi secip kuruyodum bununla denedim olmadi biz simdi buna modbroom kuramicazmi ya nasil is anlamadim gitti

jeosalih

jeosalih

Üye
Zaten güncelleme alamazsam basının etini yerim o yedek için. Fakat sebonun yedeği benim işimi çözer demedim yüklemeyi çünkü

seytanazapta666

Üye
ya bu root edildiginde tel nie guncelleme alinkiyor yada unroot edildiginde tel sogudum valla ya miu yu yukleyim dedim driwer yukluyom yazdiginiz kurulumdabtel kapat pc bagla demissiniz pc gormuyo tel kapali iken nasil gorsun ki telefobu pc onuda anlamis deilim recoweryden kur diyonuz onuda anlamadim samsung ta atiyodun hafiza kartina power tusu ses acmya basip zip dosyayi secip kuruyodum bununla denedim olmadi biz simdi buna modbroom kuramicazmi ya nasil is anlamadim gitti

jeosalih

jeosalih

Üye
Oyy anlatması gerçekten uzun... Driverı kurdu isen zaten telefon kapalı iken görücek telefonu. Hiç sybian Nokia flashlamadın sanırım. Arkadaş boşver uğraşma yolla servise ücretsiz güncellesinler. Hem anlamış değilim bu custom ROM olayını. Hiçbir ROM orijinali kadar sorunsuz ve stabil olmuyorki. Rootsuz telefon kullanamam ben. Telefon rootlu hiçbir sorunun yok. Başka ROM ile ne diye macera arayımki sende arama. Sorun güncelleme ise servis halleder zaten

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Ne gerek var ki orijinal recoveryden yedek aldın zaten. İhtiyaç duyduğunda oradan yükle. Aynı şey fark yokki. Yedeğin içindeki dosyaları ve boyutları görmeden bişey diyemem. Ama o yedeği telde bırakma pcye yada otg ile flasha at.
Olurmu hiç benim cihaz rootluyken orjinal backupu yükleyince güncelleme alınmıyor bunun için istiyorum
stock romumu oluşturmak için

seytanazapta666

Üye
sende haklisin kanimca ben orjinal kullanmayi sewmiyorum illa lancher yada room kurmam lazim orjinal romu cok kaba geliyo bana ne bilim kullanamiyom iste orjinal olarak

jhanluke

jhanluke

Üye
Ben telefonu rootlu servise gonderirsem ne olur???

jeosalih

jeosalih

Üye
Ben telefonu rootlu servise gonderirsem ne olur???
Anlar iseler telefonun artık hiçbir arızası garantiye girmez. Supersudan kaldır yüklü değil ise orj recovery yükle formatla birşey olmaz

• Beğen
Tepkiler: jhanluke
jhanluke

jhanluke

Üye
Anlar iseler telefonun artık hiçbir arızası garantiye girmez. Supersudan kaldır yüklü değil ise orj recovery yükle formatla birşey olmaz

Supersu dan kaldırmayı denedim supersu gitti ama güncelleme yapmiyor. Orijinal recovery var format atınca root gidiyor mu ki ??

Son düzenleme:
jeosalih

jeosalih

Üye
Root gitmiyor. Sadece anlaşılması Zahmetli oluyor. Telefonu dediğim şekilde yapıp servise göndermeler var. Ücret alınmamış güncellemişler fakat bi sonraki güncelleme de hala root diyormuş. Yani servis orijinal ROM yüklemek yerine sadece güncelliyor. Haliyle serviste yeni sürüm yüklense bile root kalkmıyor

jhanluke

jhanluke

Üye
Root gitmiyor. Sadece anlaşılması Zahmetli oluyor. Telefonu dediğim şekilde yapıp servise göndermeler var. Ücret alınmamış güncellemişler fakat bi sonraki güncelleme de hala root diyormuş. Yani servis orijinal ROM yüklemek yerine sadece güncelliyor. Haliyle serviste yeni sürüm yüklense bile root kalkmıyor

Peki anlaşılırsa garantisi bundan sonra sona mi erer
Bide su romu nasıl full orijinal yapabilirim garanti dışı etmeden???

digiz

Üye
Slm arkadaşlar
Bende GM Discovery 2+ var.Telefonu rootladım fakat ne yaptıysam CWM yükleyemedim. Telefon artık normal recovery mod da da
açılmıyor, direk açılıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

jeosalih

jeosalih

Üye
Slm arkadaşlar
Bende GM Discovery 2+ var.Telefonu rootladım fakat ne yaptıysam CWM yükleyemedim. Telefon artık normal recovery mod da da
açılmıyor, direk açılıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Konu başında orj recovery var indir. Marketten mobiluncletools indir recoverye tıkla indirdiğini recoveryi seç ne sorarsa onayla tel kapanıp açılacak ve recovery yüklenmiş olacak.

jeosalih

jeosalih

Üye
Peki anlaşılırsa garantisi bundan sonra sona mi erer
Bide su romu nasıl fu ll orijinal yapabilirim garanti dışı etmeden???
Evet garanti biter. Her kez zaten servise göndermeden çözme derdinde. Ama öyle birşey yok. Konu başında orj ROM aslında ama deneyenlerin çoğunun teli brick olmuş. Ben yükledim bişey olmadı o ayrı

digiz

Üye
Yok hocam olmuyor. Yine normal açılıyor telefon.

jeosalih

jeosalih

Üye
Yok hocam olmuyor. Yine normal açılıyor telefon.
İndirip tel hafızasına attığın recoveryimg.img dosyasının adını recovery.img yap. Mobile uncle tools açılırken robot yetkisi isticek ver. Recoverye tıkla liste çıkıcak en üstteki senin telofona indirip adını değiştiğini seç onu gelen uyarıları kabul et bu kadar. 7 farklı recovery yükledim bu yolla

jeosalih

jeosalih

Üye
Beyler şu dediğimi bi yapın. Ekran parlaklığını sonuna kadar açın. Desenli tuş kilidinde deseni girin yazısının üstünde ekranda kırpışma var mı? Ulan telden soğudum ya bu nasıl iş. Deli gibi kırpışıyo ekran. Bi deneyip yazın genel mi yoksa busorun

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Beyler şu dediğimi bi yapın. Ekran parlaklığını sonuna kadar açın. Desenli tuş kilidinde deseni girin yazısının üstünde ekranda kırpışma var mı? Ulan telden soğudum ya bu nasıl iş. Deli gibi kırpışıyo ekran. Bi deneyip yazın genel mi yoksa busorun
şimdi denedim bende yok

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
Ne hikmetse benimki de düzeldi demek yazınsal birşey bu

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

digiz

Üye
recovery.img.img dosyasını indirdim. Adını recovery.img olarak değiştirdim. Muncle tools ile recovery update tıklayıp hafıza kartının ana dizinine attığım recovery.img dosyasını gösterdim. Tamam dedim. Recovery mod da başlatayım mı dedi. Ona da da tamam dedim . Telefon yine normal açıldı :(((((((((

Üst Alt