YaşlıTaşCocuk54
Üye
Orda yazdım ne oldu diye admin bana kızdıSorunlu bir rom
Bazı cihazlarda dokunmatik hiç çalışmıyor v6 yı bekleyinyapımcısı 3 gün sonra paylaşıcam dedi 1 ay oldu yok
son mesajta 5.sayfada 
Orda yazdım ne oldu diye admin bana kızdıSorunlu bir rom
Bazı cihazlarda dokunmatik hiç çalışmıyor v6 yı bekleyinyapımcısı 3 gün sonra paylaşıcam dedi 1 ay oldu yok
son mesajta 5.sayfada 
Orjinal iyidirTavsiye edeceğiniz bir rom var mı ?
sorunlu ise mui kalsın![]()
Çıkarabilirsen bizimle de paylaş plus mı cihazBenim kardeşim de ayni telefon var rootsuz oradaki ROM u cikarip kendime koyabilir miyim??
İlk sayfada var zaten çift sim teller içinHayır çift sim nasıl cikarabilirim, ve nasıl kurabilirim
Tamam ama alactelden alma değil mi o ve garanti çalışır miİlk sayfada var zaten çift sim teller için
Benimki çift sim denemeye xesaret edemedimArkadaslar yaptigimiz stock rom sadece çift simlerde mi başarili mi oldu?
Benim plus garantilik oldu gerisini bilmemArkadaslar yaptigimiz stock rom sadece çift simlerde mi başarili mi oldu?

Benimki çift simli ve cihaz şu an serviste. Bunu yüklerken brick olmuştu.Arkadaslar yaptigimiz stock rom sadece çift simlerde mi başarili mi oldu?
Denedim kırpışmada olmadı( kırpışmadan kastın ekran dalgalanmasımı?) Ancak ben oyun oynarken misal clash of clans da ekranı zoom yaparken ekranda dalgalanmalar oluyor malesefBeyler şu dediğimi bi yapın. Ekran parlaklığını sonuna kadar açın. Desenli tuş kilidinde deseni girin yazısının üstünde ekranda kırpışma var mı? Ulan telden soğudum ya bu nasıl iş. Deli gibi kırpışıyo ekran. Bi deneyip yazın genel mi yoksa busorun
buda ekran kartının çok kötü oluşundanmış öyle diyorlardır...orjinali iyi sadece launcher değiştir. Nova launcherı tek geçerim bu forumda arat son sürümün premium apk sı vardı birde lolipop simgelerini aktif et on numara görünüyor telefonOrjinal iyidir