Directx Sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
Directx Sorunu !!!
bende üzerinde nvıdıa 9600gt cuda 1gb ekran kartı olan acer 6930g modelli bir notebook var ve windows 7 yüklü ama eski oyunlarda sorun yaşıyorum ekran kartının en son sürücüsünü yükledim ve şuan directx 11 i kullanmakta ve oyunlarda çok sorun çıkartıyo directx 9c ye dönmek istiyorum ne yapmalıyım

--------------- Ekleme ---------------

ya age of empires oynayamıom çok kötü bi durum yadım edin lütfen :(:(:(:

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
İşletim sistemi yeni, oyun eski olduğu için sorun yaşıyorsun.
Oyunun simgesine sağ tıkla, Özellikler'i aç, orda Uyumluluk Modu (Compatibility Mode) gibi bir şey olması lazım onu Windows XP olarak ayarla öyle dene bir de.

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi yeni, oyun eski olduğu için sorun yaşıyorsun.
Oyunun simgesine sağ tıkla, Özellikler'i aç, orda Uyumluluk Modu (Compatibility Mode) gibi bir şey olması lazım onu Windows XP olarak ayarla öyle dene bir de.
denedim kardeş oyun açılıyo ama oyunu 256 renkde oynuyo renkler birbirine karışıyo sadece age of empires de sorun vermiyo crysis warhead oyununda da sorun yaşıyorum sistemi benimkinden düşük olan notebooklar xp de oyunu rahatça çalıştırdı oynadı benim ki oynami o kafayı yicem...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aynı sorunu HP marka bilgisayara Windows 7 kuran arkadaşım yaşadı...Ayrıca o'da crysis te sorun yaşadı...:D

Oyunun ilacını değiştirdi ve oyunu Vista SP2 uyumluluk modunda çalıştırınca düzeldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt