Klasörler uygulaması gömülü olacak sadece.
Kilit ekranı ise uygulama olarak kalacak ama geliştirilip düzeltildikçe sisteme gömülüymüş gibi hissettirecektir.
Uygulama API'leri geliştiricilere açılınca çok güzel kilit ekranı temaları göreceğimize eminim.
Arkadaşlar bu uygulamayı sildiğimizden beri eşimin telefonunda ekran kilidini açtığımızda "sürdürülüyor" yazısı çıkıyor ondan sonra kilit ekranı çıkıyor ve ekran hafiften kararıyor. Bu hatayı alan var mı? Çözümü nedir?
Arkadaşlar bu uygulamayı sildiğimizden beri eşimin telefonunda ekran kilidini açtığımızda "sürdürülüyor" yazısı çıkıyor ondan sonra kilit ekranı çıkıyor ve ekran hafiften kararıyor. Bu hatayı alan var mı? Çözümü nedir?
Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi daha çok kişi tarafından görünmesi ve daha çabuk çözüm. Lumia 925 kullanıyorum. Ne olduysa telefonun tuş kilidini açmaya çalıştığımda yani güç düğmesine bastığımda ekrana ''sürdürülüyor'' yazısı geliyor ve 3-4 saniye sonra ekran yerine geliyor. ''Soft reset'' attım düzelmedi. Son yüklediğim uygulamaları kaldırdım yine olmadı. Ekran görüntüsü almaya çalışıyorum. ''Ekran görüntüsü alınamadı'' diyor. Ne yapmam gerekiyor?
Sistemin özelliği.
Çocuk odası aktifken "canlı kilit ekranı" kullanılamıyor.
Şimdi birkaç ay öncesine geri dönelim.
Eminim pek çok kişi unutmuştur.
Hatırlarsanız WP8.1 Preview henüz verilmemişti ve yayınlanmış olan SDK ile WP8.1'e ilişkin sızıntılar artık iyice artmaya başlamıştı. Hatta bazı geliştiriciler SDK'nın içindeki sistem dosyalarını açarak içlerindeki bilgi ve komut satırlarından sistemin neler getireceğine dair ipuçlarına ulaşmışlardı.
Oradaki satırlarından birinde yanılmıyorsam şöyle diyordu:
"You have to disable Kid's Corner to use Live Lock Screen".
konu ismini değiştirip "kilit ekranı sürdülüyor yazısı sorunu" diye yazıp cevabı olarak da ben yazayım "çocuk odasını aktif edip kapatın" başka bir şeye gerek yok çok soruluyor bu soru, böyle yaparsak en azından millet başka konu açmaz veya başka yere yazmaz
arkadaşlar çocuk odasını açıp kapatmak surduruluyor sorununa değil uygulamayı kapatamama sorununa çozumdur. kullanıcılar bu uygulamanın sıkıntılı olduğunu görüp kapatmak istediklerinde kapatamıyolardı.çocuk odasını açtığınızda kilit ekranı uygulamasını devre dışı bırakır. sürdürülüyor sorununa çozum olamaz yani. programın kendi hatası bu. beta olduğu için düzelecektir ilerde.
İnteraktif kilit ekranının yazıları %50 şeffaf olsa arka plandaki resim çok güzel görünürdü. Bu fikri Rudy'e ulaştırmak sizce de İyi olmaz mı arkadaşlar? @bulutsuzgece@papakudioflu
İnteraktif kilit ekranının yazıları %50 şeffaf olsa arka plandaki resim çok güzel görünürdü. Bu fikri Rudy'e ulaştırmak sizce de İyi olmaz mı arkadaşlar? @bulutsuzgece@papakudioflu
Bu mesele zaten yabancı forumlarda da konuşuluyor.
Merak etmeyin Rudy'nin kulağına çoktan gitmiştir bile.
Zaten bildiğim kadarıyla kolları sıvayıp çalışmaya başladı bile hemen ilk geri bildirimlerin ardından