Haber Dinamik Kilit Ekranı Uygulaması Yayınlandı! (512 MB RAM destekli)

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1520 CYAN telefonuma yükledim, cyan olmasına rağmen hafif tekliyor ve kilit ekranını açtıktan 1 2 saniye kadar dokunmatik işlemiyor. bende geri sildim

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
dokunmatik işlememe problemi yok fakat ekranı açınca en son kaldığın işlem ekranda donmuş vazziyette duruyor sona kendine geliyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
acemice yapılmış bir şey işte şimdilik kullanmaya gerek yok bence

• Beğen
Tepkiler: braayn
dakamon

dakamon

Üye
Valla ben kapattım bu uygulamayı kafam çok rahat ışık hızında kilit ekranını geçiyorum :D

skynet

Üye
Orjinal kilit ekranını hiç birine değişmem :D

cinaski12

Üye

Şimdilik bu hoşuma gitti, sarı olan Türkçe olaydı iyiydi ama

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Nerden bulabiliriz bu resim hoşuma gitti

Rainesto

Rainesto

Üye
Açılırken 2-3 saniye bekletiyor 920 de bu yüzden kapattım uygulamayı

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bazen sistem durduruyor uygulamayı

İman Gücü ile gönderildi.

windman1981

windman1981

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bu resimleri neden bu dinamik kilit ekranı uygulaması ile kilit ekranı yapamıyorum. Bu ve benzerleri telefona yükledim. Yapıyormuş gibi gözüküyor. Ancak ekranı kilitleyip açtığımda resim boş oluyor ve siyah ekran üzerine saat çıkıyor. Deneyebilirmisiniz.

Kilit ekranları link

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bu resimleri neden bu dinamik kilit ekranı uygulaması ile kilit ekranı yapamıyorum. Bu ve benzerleri telefona yükledim. Yapıyormuş gibi gözüküyor. Ancak ekranı kilitleyip açtığımda resim boş oluyor ve siyah ekran üzerine saat çıkıyor. Deneyebilirmisiniz.

Kilit ekranları link

İsimlerine bakılırsa bu resimler bir dosya yöneticisi ile telefonun root dizininden alınmış.
Sanırım kopyalama işlemini kim yaptıysa düzgün yapamamış, bu yüzden resimler bilgisayarda düzgün görüntülenmesine rağmen telefona atıldığında kilit ekranı olarak kullanılamıyor.

• Beğen
Tepkiler: windman1981
windman1981

windman1981

Üye
İsimlerine bakılırsa bu resimler bir dosya yöneticisi ile telefonun root dizininden alınmış.
Sanırım kopyalama işlemini kim yaptıysa düzgün yapamamış, bu yüzden resimler bilgisayarda düzgün görüntülenmesine rağmen telefona atıldığında kilit ekranı olarak kullanılamıyor.

Teşekkürler. Ben bu resimleri forumlarda paylaşılan kilit resimlerinin üzerinden resmi kaydet seçeneği ile direk telefon üzerinden kayıt ettim. Dikkatimi çekti neden program kilit ekranı yapmıyor diye...

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Arkadaşlar dinamik kilit ekranını kurdum beğenmedim ve geri sildim. Şuan her kilit tuşuna bastığımda 'sürdürülüyor' deyip birkaç saniye bekletiyor. Ne yapmam lazım?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar dinamik kilit ekranını kurdum beğenmedim ve geri sildim. Şuan her kilit tuşuna bastığımda 'sürdürülüyor' deyip birkaç saniye bekletiyor. Ne yapmam lazım?

çocuk odasını aktif edip tuş kilidini kapatıp açın daha sonra kapatın çocuk odasını düzelir

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Ya millet kilit ekranının açılış hızından bahsetmiş ahh beyler ahh şu kilit ekranını açın ve hemen dokunmatiği kullanın hemen tepki veriyor mu yoksa bekletiyor mu?

Biraz önce denedim, öyle bir sorun yoktu bende ama kilit ekranı biraz yavas geldiğinden sildim. :D

efege

Üye
Zamanla gecikme olayını fixlerler bence.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu öyle ek programla olabilecek şey değil ki zaten, ek güncelleme ile gelecek şey.. Eğer sisteme entegre etmezlerse wp de bu gibi programlarla androide döner.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Rainesto

Rainesto

Üye
Bu öyle ek programla olabilecek şey değil ki zaten, ek güncelleme ile gelecek şey.. Eğer sisteme entegre etmezlerse wp de bu gibi programlarla androide döner.
katılıyorum bence gdr1 ek olarak eklenmeli

4MaGuS

4MaGuS

Üye
katılıyorum bence gdr1 ek olarak eklenmeli
öyle bir çalışma olduğunu özgü bey haber vermişti bir ihtimal gdr1 ile sisteme gömülü olarak görebiliriz diye klasör uygulamasını ve kilit ekranını

Üst Alt