Dikkat N95 versiyon güncelleme sonrası başıma gelenler!

Sponsorlu Bağlantılar

Emperian

Emperian

Üye
arkadaşım kullanıcı hatası diye birşey yok ac tüketiici haklarına mahkemeyi bak nasıl yapıyorlar nokia pc suite yazılım güncelleme nokianın hizmetidir ugras işle
seni yemişler arkadaş, lugano'nun dedegi gibi öyle bişey yok. Kullanıcı hatası mı? :D yok daha neler

Godfather

Godfather

Üye
allah bu yeni versiyonun belasını versin

Premax

Premax

Üye
Selam herkese... Beşyom arkadaş sorunu hallettin mi. Eğer halledemedi isen birkaç önerim olacak. Bende de n95 var. 1 ay falan oldu alalı. Versiyon güncelleme ben de yaptım. Sende ki sorunlar oluşmadı. Ancak sertifika sorunu çıktı. Hiçbir yazılım yükleyemiyorum. Sertifikanın süresi geçmiş veya telefon ayarları yanlış diye bir komut penceresi çıkıyor. Buradan msn adresi vermek serbest mi. Sana yardımcı olmak isterim. Tsk ler

ilker_ayvaz

Üye
arkadaşlar enimde n95 güncelleme yaptıktan sonra kmera çalışmıyor. eski versiyonu yüklemek için sanırım flash yüklemek gerekiyor yüklemek için hangi programı kullanıyoruz bileniniz varmı

maxen

Üye
eski yazılım yükleme extra programlarla yapılıyor.nokiada eski yazılım programı yok.

Premax

Premax

Üye
Ben çözdüm arakadaş... Teldeki Ek proları hafıza kartına yedekle... Hard format bu işi çözüyor..N95 ten bahsediyoruz tabii...*+3+yes+on off tuşu 5-6 sniye bekliyoruz..n95 imiz fbrikadan çıktığı yazılımla karşımızd... Sonra ne mi yapcaz.. Bölge Abd seç, dil ingilizce secelim... ben aynen böyle yaptım... tertemiz oldu, mis gibide çalışıyor...Sorumluluk kabul etmem ( format kurallarına uyunuz))):aha:

cuneytnacar

Üye
yazılım güncelledikten sonra bendede aynı sorun oldu arkadaşlar kamera acılmıyor bi cözümü varmı?

erkam1994

Üye
Ben fotoğraf çekerken flaş patlamıyor neden acaba??videoda kırmızı ışık var ama fotoğrafta flaşı otomatik seçtim sonra açık seçtim hala flaş patlamıyor kırmızı gözü seçtiğimde bile kırmızı ışık yanmıyor yanlızca kapalı diyorum o zaman kırmızı ışık yanıyor ama hala flaş patlamıyor neden acaba versiyonum 35.0.002 en güncel versiyon???

kemal_kuzey

Üye
Arkadaşlar bende n95 Aldım n95 Düz . Versiyon Güncelleyem Dedim ama yarısında elektrikler gitti ve suanda telefonum sadece açılışta soluk nokia logosu gelyo ve ışık felan yanmıyo açamıyorum telefonu ?

Yadım Edin Lütfen Ne yapmam Gerek ?

kosovas

Üye
abicim benimde on kamera calısmıyor cıldıracağım yaa

salimozan

Üye
bende n95 ı guncelledım sımdı 2 kamreda calısmıyor acılacakmıs gıbı oluyor fakat acılmıyor barkod okuyucuyu acınca calısıyor bır cozum bulan varmı arkadaslar

Üst Alt