Dikkat N95 versiyon güncelleme sonrası başıma gelenler!

Sponsorlu Bağlantılar

besyom2

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat N95 versiyon güncelleme sonrası başıma gelenler!
arkadaşlar kısaca anlatayım;
N95 'me versiyon atayım dedim versiyonu son versiyon yaptım v30..... neyse tel açıp kapadım tel açıldı sorun yok foto cekeyim dedim kamerayı açtım ama kamera çalışmadı boş bir ekran geldi. menüden açayım dedim nafile açılmadı. İnternettde araştırma yaptım bazen version güncellemelerinde bu tarz arızalar meydana geliyormuş. KVK garantiye yolladım garanti doğal olarak kullanıcı hatası diye tamir yapmadı ve masrafı yüksek diye ellemediler.
telefon eski sürümü yüklersem düzelir gibi bir his var bir kaç kişi öyle yapıp çalıştırmayı başarmış.

bu konuda tecrübesi olan varmsa yardımcı olarbilirmi? Bildiğim kadarıyla tel eski versiyona döndürmek sadece flash atarak olabiliyormuş. onun haricinde bir yol varmı. ne önerirsin tecrübeli arkadaşlar?

güncelleme yaparken dikkatli olunmasını tavsiye ederim mümkünde telefonculara yaptırın.

--------------- Ekleme ---------------

gncl

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar telefonun kamerasına erişemiyodum düşündüm acaba kameramı arızalandı bende aklıma bi fikir geldi, web cam programından ulaşabilirim diye düşündüm ve mobila web camera prog. tele kurdum ve sonuç düşündüm gibi kamera çalıştı hatta program ile foto bile çektim:)

şimdi arkadaşlar tel neden kamerayı açmaz? acaba telde kamera için driver felanmı var varsa nerden bulabilirim? yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: metka78

l u g a n o

l u g a n o

Üye
arkadaşım kullanıcı hatası diye birşey yok ac tüketiici haklarına mahkemeyi bak nasıl yapıyorlar nokia pc suite yazılım güncelleme nokianın hizmetidir ugras işle

C01aY

C01aY

Üye
şimdi arkadaşlar tel neden kamerayı açmaz? acaba telde kamera için driver felanmı var varsa nerden bulabilirim? yardımlarınızı bekliyorum.

Bu dediğinizden telefonda olabilir :) o da versiyonla gelen özelliktir herhalde

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım güncellemeyi tekrar deneyin derim.her seferinde yanlış olacak değilya.ben n78 i alalı 3 ay oldu.3 kere kendim versiyon yükledim.eski versiyonu kendimiz yükleyemiyoruz.ancak teknik servisler.kolay gelsin

besyom2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bazen pc den kaynaklanan bazı nedenler (antivirüs vb.) suiteden güncelleme yaparken güncellemenin sağlıksız yapılmasına neden oluyomuş. bende 3 defa denedim tekrar güncellemeyi ama aynı sorunla karşılaştım. Flash attıracamda teli bir daha kullanmama riski olduğunu söyledi telefoncu %50 riskli dedi. bakalım sanırım flash atıracam. kamerasız hiç bir işe yaramıyor:)
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşım bu tüketici hatasına giriyor ama biraz şıkıştır servisi.

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
sorun nokqiada abi sen serwisi sıkıştır biraz okadar para bosamı gitti felan de :S

frknkara

frknkara

Üye
bendede öyle bir sorun oldu güncellemeden sonra tarih ayarı bozuldu telefon tarihi 2 gün sonraya atıp duruyor beni gıcık ediyor ama benim garantim yok o sorun var işte ne yapcağamı bilmiyorum

heelp

Üye
Böyle birşey başıma gelmedi ama telefona format atmayı ya da yeniden yazılım güncellemeyi denedin mi acaba arkadaşım?

boyz

Üye
Müdür ben ben 3 gün oldu bende yaptım versiyon yükselttim ama bende herhangibi bişey olmadı bence sen bikaçkere dene derim denerken anti vürüs ünü kapatmanı terçih ederim avast yada nod kullanıyosan engellemeyapabiliyor allah şükür bende sorun yok herşey tıkırında

trust-cloud

trust-cloud

Üye
bende yaptım haritalar çalısmıyo bende ben tavsie emıyorumm eskı versiyonumu ozledımm :d insan basına ya meraktan yada...

eren6523

eren6523

Üye
yeniden versiyon atarsan düzelir büyük ihtimal eski versiyona çevirme işinide tek teknik servis yapar

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
Tekrar hızlı bi bağlantı ile güncelle...düzelecektir

simiramis1

Üye
Arkadaşlar bende güncellemeden sonra kameralarımı çalıştıramıyorum lütfen bi yardım edin :(

casuk63

Üye
Walla bende de aynı sorun bi şebekede ve kameramda bozulma oldu sakın güncelleme yapmayın...kameram düzülde ama şebeke sorunum daha var konuşyurum 1 dk sonra filan kapanıyor şebeke yi zayıf çekiyor ne yapabilirm...

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
bendede öyle sorun vardı gönderdim servis yaptı....

kosars

Üye
Bendede benzer sorunlar oldu. Telefonu hacklemiştim ama onun üzerine yazılım güncellemesi yapınca işler karışıyo. Benim tavsiyem hafıza kartını çıkart soft format at.Ben öyle yaptım sorunun düzeldi.Nokia yaya mail atmıştım aradılar yazılımı tekrar yükleyelim dediler ama gerek kalmadı.

sinan681

sinan681

Üye
bu kamera sorununa çözüm bulan var mı arkadaşlar :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Bendede benzer sorunlar oldu. Telefonu hacklemiştim ama onun üzerine yazılım güncellemesi yapınca işler karışıyo. Benim tavsiyem hafıza kartını çıkart soft format at.Ben öyle yaptım sorunun düzeldi.Nokia yaya mail atmıştım aradılar yazılımı tekrar yükleyelim dediler ama gerek kalmadı.

evet dediğiniz doğru böyle problem olunca soft format atın ve yazılımı tekrar yükleyin.

almina13

Üye
selam bende guncelleme yapayım dedim ama telefon dondu açılmıyor sanırım yetkili servis duzeltecek

Üst Alt