süper nova
Üye
inşallah kardeşim inşallah..inşallah alırsın paranı ...ve o adam da alır cezasını..
inşallah kardeşim inşallah..inşallah alırsın paranı ...ve o adam da alır cezasını..
evet bi yarın olsun da birşeyler yapmam lazım yine olanları buraya yazarım. galiba birkaç kişiye daha aynı tezgahı kurmuş çünkü sürekli meşguldu telefonu.

senin adina cok üzüldüm arkadasim. zaten sahibinden.com cok güvensiz bir site orada dolandiricisida var yalancisida,sahtekarida simdi sen adami site yöneticilerine sikayet etsen en fazla o kansizin ilanini iptal ederler birde üyeligini? ama bu baska isimde yeni ilan acmayacagi anlamina gelmez? cok gecmis olsun ins.en kisa sürede belasini bulur diye ümid ediyorum haram,zikkim olsun 300 lira ona? belki bu dünyada senden yada polisten kacabilir ama öteki dünyada asla!
dostum az önce o kansizin ilanina baktimda ya ilani kaldiracak yada ilan tarihini güncelliyor? vallaha göz göre göre milleti dolandirmasina göz yummamak gerekir?bugün senin canini yakti yarin kim bilir kimin canini yakacak ....... cocugu![]()
polise gittik şahinleri hırsızlık yapmak için çalıyorlar parçalayıp satacak değiller ya bizim yapabileceğimiz birşey yok siz yinede plakayı verin görürsek yakalarız siz gidin ara sokakları gezin belki bulursunuz demişti