dikkat dolandırıcı var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
evet bi yarın olsun da birşeyler yapmam lazım yine olanları buraya yazarım. galiba birkaç kişiye daha aynı tezgahı kurmuş çünkü sürekli meşguldu telefonu.

Kardeş, bir insan bu dolandırıcığılı yapıyor ise içinde acıma, üzülme, insanlığa dair zerre bir duygu kalmamıştır, gel sen beni dinle bir benzerini ben yaşadım, beni dinle arasan ne dersen de paranı vermez vermeyecekte, emniyete gidip A'dan Z'ye anlatıp şikayetçi olup paranı talep edersin + adamdan da şikayetçi olursun ama adamı aramanı tavsiye etmem, polis adama bir oyun yapar müşteri gibi adam kısa sürede yakalanır ama sen karışma bence emniyete bırak herşeyi :oke:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
kardeş bir de o site yetkililerine durumu şikayet et o sitenin avukatları var bekli onların yapabilecekleri bir şeyler olabilir

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hakkini arayacaksin boyle yaparsan o adam haksiz yere daha cok kisiyi kandiracakfir ustune gideceksin ve parani alacaksin.

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Su mubarek yilbasinda :P saka bi yana kardesim yarin git hemen sikayetci ol emniyete hizli davranirsan parani alirsin belki.. Eger harcadiysada basinin gozunun sadakasi olsun ondan fitil fitil cikar o

darbeci_001

darbeci_001

Üye
kardes gecmis olsun. Bak hemen emniyete git. Kaptaninda dedigi gibi gorselleri cikart..emniyet her turlu bulur o adami.... Benimde 5800 markali bi cihazim vardı. Adamin birisi çalmisti. Adamin sadece cep numarasi ve ismi vardı savcıya. Dilekce vermiştim. Caldi die. Kisiyi taniyodum. Cok uzaktan . Neyse arada 1sene gecti adami buldular ama para gelmedi arti benden telefonu satin aldigini soylemis mahkemeye. Hakim inanmsmis adama neyse adamin daha oncede suclari varmjs adama 1yil hapis cezasi verdilr skmdi hapiste.

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
resimleri götürdüğünde emniyete şube den ilan sahibi çıkar

- - - Eklendi - - -

orada kağıtta yazıyor şube şi galiba

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
geçmiş olsun Allah yardımcın olsun :( bu işin peşini bırakma polise savcılığa git durumunu anlat adamı ara konuştur sesini kaydet ses kaydını polislere ver kanıt olarak.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Öncelikle geçmiş olsun. Üzücü bir durum.. Ama siz nasıl güvenip tamamen karşıdaki kişinin vicdanıyla iş yapıyorsunuz anlamıyorum.. Neyse olmuşla ölmüşe çare yok.. Arkadaşların dediği gibi ilk olarak Sahibinden yetkilileriyle bağlantıya geç onların geri dönüşü ne olursa ona göre hareket et..
Konuyu herkes görsün diye bir müddet üstte yayınlayalım.. Dikkat edin arkadaşlar yine üsste bulunan Güvenli Alışveriş Bilgilendirmesini okuyun..

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ödemeyi neden havuz şeklinde çalışan sitelerden yapmadın. 2007 yedi yılında 1250 Tl ödeyip Nokia N95 aldım ve kutu boş geldi kargoda tutanağımı tutturup boş kutuyu aynen geri gönderdim ıkı gun sonra param kredi kartına iade edildi. Senin gibi elden yapsaydım işlemi yanmıştık. Bıyık geçmiş olsun. Hani paradan çok işin içindeki .................. Koyar adama.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Dava için gitmedim çünkü çok uzun süreceğini söylediler ama konunun bir müddet sabitlenmesi iyi olmuş çünkü halen bu resimler kullanılarak ilanlar açılıyor. yeni açılan ilanı aradım başka bir adam çıktı yine aynı şeylerden bahsetti sanırım bunlar bir şebeke İnternet üzerinden çalışıyorlar ve dolandırıcılık yapıyorlar. diğer markaların altında da birçok ilan açtıklarını fark ettim sonuç olarak ikinci el siteleri güvenirlik açısından çok berbat yerler şu anda aman dikkat sadece lumia da değil tüm modellerde bu şarlatanlar dolaşıyor. paranızı kaptırmayın sakın ben halen acısını çekiyorum her sabah uyandığımda. 300 tl çalışan biri için fazla yara vermez ama öğrenci için tam bir yıkım.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
senin adina cok üzüldüm arkadasim. zaten sahibinden.com cok güvensiz bir site orada dolandiricisida var yalancisida,sahtekarida simdi sen adami site yöneticilerine sikayet etsen en fazla o kansizin ilanini iptal ederler birde üyeligini? ama bu baska isimde yeni ilan acmayacagi anlamina gelmez? cok gecmis olsun ins.en kisa sürede belasini bulur diye ümid ediyorum haram,zikkim olsun 300 lira ona? belki bu dünyada senden yada polisten kacabilir ama öteki dünyada asla!

• Beğen
Tepkiler: süper nova
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
senin adina cok üzüldüm arkadasim. zaten sahibinden.com cok güvensiz bir site orada dolandiricisida var yalancisida,sahtekarida simdi sen adami site yöneticilerine sikayet etsen en fazla o kansizin ilanini iptal ederler birde üyeligini? ama bu baska isimde yeni ilan acmayacagi anlamina gelmez? cok gecmis olsun ins.en kisa sürede belasini bulur diye ümid ediyorum haram,zikkim olsun 300 lira ona? belki bu dünyada senden yada polisten kacabilir ama öteki dünyada asla!

Eline koluna sağlık çok güzel şeyler yazmışsın kardeşim. Allah inşallah o adamın binbir türlü belasını versin hayatımda yaşadığım hiçbir olayda bu kadar gücüme gitmemişti.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
dostum az önce o kansizin ilanina baktimda ya ilani kaldiracak yada ilan tarihini güncelliyor? vallaha göz göre göre milleti dolandirmasina göz yummamak gerekir?bugün senin canini yakti yarin kim bilir kimin canini yakacak ....... cocugu:off:

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
dostum az önce o kansizin ilanina baktimda ya ilani kaldiracak yada ilan tarihini güncelliyor? vallaha göz göre göre milleti dolandirmasina göz yummamak gerekir?bugün senin canini yakti yarin kim bilir kimin canini yakacak ....... cocugu:off:

Bendeyken de öyle oldu ben parayı yatırdım geldim eve bir baktım ilan onay sürecinde şaşırdım onay sürecinin kalkmasını bekledim üzerinden bir 8-9 saat geçti birden bire ilan kayboldu favorilerime almıştım bir de baktım ilan yok ortada şaştım kaldım adamı aradım mesaj attım paramı geri göndermezsen şikayet ederim falan dedim 45 cevapsız arama yaptım en sonunda beni geri aradı ve sen beni ne sandın üç kuruş parayı yiyeceğimi mi sandın (aradığımda cumartesiydi) pazartesi paranı geri yatıracağım işe gidip patrondan para almam lazım dedi ben hak yemem dedi bende saf gibi inandım aramadım pazartesi kalktım hemen telefona yapıştım ama aradığınız numaraya ulaşılamıyorla karşılaştım. ve o gün bugündür o numaraya da o üyeliğe de ulaşılamıyor. Şu anda da büyük ihtimalle birkaç kişiyi daha dolandırdı şimdi de ilanı yok etme sürecine girdi tekrar.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Gecmis olsun kardes bende ogrenciyim 300 tl yine iyi para yine de. Sen sikayet et elbet ondan cikar bunun ahi.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
o para ona haram zıkkım olsun biz 2-3 tl nin hesabını yapıyoruz konunun sabitlenmesi iyi olmuş başkalarıda görsün

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum geçmiş olsun öncelikle bu gibi şeylere dikkat edin özellikle kredi kartı yerine kapıda ödeme seçeneğini kullanın büyük geçmiş olsun tekrar polis inşallah bulur bazen pek önemsemeyebiliyorlar arkadaşımın arabası çalınmıştı doğan görünümlü şahindi çok temizdi yalnız :) polise gittik şahinleri hırsızlık yapmak için çalıyorlar parçalayıp satacak değiller ya bizim yapabileceğimiz birşey yok siz yinede plakayı verin görürsek yakalarız siz gidin ara sokakları gezin belki bulursunuz demişti :zzz:

Apit"

Apit"

Üye
Kardeş hangi site ise mail at. O adamın ip den engellesinler. Başkasını dolandırmasın. Birde internetten alış veriş yaparken get ya da sıfır risk sistemi olan siteler gg ya da sanalpazardan alın. Hiç bir şekilde dolandıramazlar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşm cok uzuldum valla aynen senın yerıne kendımı koysam katıl olurum ben pmyo okuyorum son senem kardesm bak umursama ustune dus konunun gıt emnıyete derdını guzelce anlat [kafa adam bulursan cozerler ısı savcıya yonlendırmeseler] elınde koskoca makbus ve sıtede konusma kaytları var bak o konusmalardan o yazan kısının ıpyı bulurlar net cafeden yazmıssa kameradan hep aynı pcden yazmıssa ttnetın verıtabanından ıp+adres vs. Hepsı çkar. Telefondan grmıste yazmıssa ısler karısık olur sureklı farklı konumda oldugu ıcın ıpde degısır gel sen benı dınle subede kafa adam bul anlat derdını 2haftaya kadar adam gozunun onunde olur

- - - Eklendi - - -

ıns. Bulurlar şrf....i . Geçmıs olsun dedıgımı yap valahı bak utanma ve hırs yap derslerın daha onemlıde bu adamın pesinı bırakma senın cıgerını yakti barı paranı kurtaramazsan bıle senın gbı garıbanlar bu cıleye dusmesn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt