dikkat dolandırıcı var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
dikkat dolandırıcı var..
internette şu sıralar gezen bir dolandırıcı var 300 tl mi kaptırdım :( bir tane lumia 920 e ait fotoğraflar var elinde sürekli ilan açıp duruyor aynı fotoğrafları kullanıyor. genelde 1000 tl fiyat istiyor birçok sitede gördüm birinden mesaj attım bana 300 tl kapora yatırmam halinde cihazı göndereceğini söyledi lakin göndermedi işte o fotoğrafları da upload ediyorum bu fotoğrafları gördüğünüz ilandan uzak durun. ben yandım siz yanmayın. :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
*İnternet üzerinden alışverişlerde hiçbir zaman karşı tarafı kendiniz gibi dürüst zannetmeyiniz :ünlem:
*Alışveriş yapacaksanız eğer ki, kapıda ödeme sistemini kullanınız :ünlem:

+Çok geçmiş olsun kardeş yazık olmuş gerçekten :(

• Beğen
Tepkiler: süper nova
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle üzülüyorum ki annemin gönderdiği paraydı o. zaten maddi sıkıntımız vardı o kadar oğlum alma telefon falan paran sende dursun dedi dinlemedim onu şimdi oturup ağlayasım var annemde uzakta ona da söyledim çok üzüldü hayatımda yaşadığım en berbat olaylardan biri bu :ağlarım:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
valla öyle üzülüyorum ki annemin gönderdiği paraydı o. zaten maddi sıkıntımız vardı o kadar oğlum alma telefon falan paran sende dursun dedi dinlemedim onu şimdi oturup ağlayasım var annemde uzakta ona da söyledim çok üzüldü hayatımda yaşadığım en berbat olaylardan biri bu :ağlarım:

Kardeş olay ne zaman nasıl olduysa hemen yarın direk emniyete gidiyorsun durumu anlatıyorsun, adamın hesap nosu vs bildiğin ne varsa anlatıp şikayetçi olduğunu söylüyorsun anlaştık mı?

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş olay ne zaman nasıl olduysa hemen yarın direk emniyete gidiyorsun durumu anlatıyorsun, adamın hesap nosu vs bildiğin ne varsa anlatıp şikayetçi olduğunu söylüyorsun anlaştık mı?

birşey yapabilirler mi acaba adamın kimlik numarası ve telefon numarası var elimde. zaten bugün aynı ilanı tekrar gördüm ama başka bir isimle ve başka bir telefon numarası ile açılmış aradım hemen ama cevap gelmedi. önceki telefon numarası da kapalı şu anda. :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
birşey yapabilirler mi acaba adamın kimlik numarası ve telefon numarası var elimde. zaten bugün aynı ilanı tekrar gördüm ama başka bir isimle ve başka bir telefon numarası ile açılmış aradım hemen ama cevap gelmedi. önceki telefon numarası da kapalı şu anda. :(

Ne demek yapabilirler mi adamın sülalesini bulurlar kardeş;

dediğim gibi yarın en yakın emniyete gidip dolandırıldığını söylüyorsun,

bu görselleri çıkattır adamın adı soyadı, telefon numarası hesap numarası vs bildiğin herşeyi emniyette ifade olarak belirtip ''Şahıstan dolandırıldığına istinaden şikayetçi olduğunu'' belirtiyorsun, adres bilgini vs alacaktır emniyetteki görevliler ilk gelişmede sana dönüş yapılacaktır sıkma canını dedikleri ertelemeden yapıyorsunuz??

codblackops2

codblackops2

Üye
kesinlikle emniyete gidiyorsun tc kimlik nosundan 7 sülalesini bulurlar adamın arti olarak tcyi yanlış vermişse sana hesap numarasından bulurlar senin yapacağın yarın emniyete gidip durumu anlatman olacaktır, geçmiş olsun üzüldüm :(

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Geçmiş olsun kardeş cidden kötü bir durum :(

• Beğen
ferit.61

ferit.61

Üye
Gecmis olsun kardes.Mevlam ondan cikartir onu. O kar yaptigini zannetsin. Senin konuyu okuyunca baktim simdi sahibinden de ayni resimlerle ilan var. Bence baska biriymis gibi kontak kur pesini birakma... Mobilden girdigim icin resim koyamiyorum ekran goruntusu aldim..

• Beğen
__crazy

__crazy

Üye
Geçmiş olsun ayrıca kapıda ödeme imkanı vermiyorsa site, bilindik ve güvenilir sitelerden alışveriş yapmaya dikkat ediniz.

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
polise git belki parayı geri alamıyacaksın ama adam bulunur

• Beğen
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Çok çok geçmiş olsun kardeşim peşini bırakma böyle insanların al hakkını alamassanda yüce rabbimiz çıkartacaktır ondan bir türlü acısını ama emniyete git bişeyler yap bulurlar kesinlikle tekrar çok çok geçmiş olsun :(

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
geçmiş olsun çok üzüldüm yardımcı olabileceğimiz bi şey varsa...

• Beğen
edgar44

edgar44

Üye

İlan Burda Beyler Dikkat Edelim.Böyle adileri Barındırmayalım.

- - - Eklendi - - -

Telefon Numarası 0 (534) 472 59 35 buyrun arayıp sövüyoruz.

• Beğen
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarınızı okudukça iyi hissettim kendimi. Bu gece çok kötü bir geceydi benim için kaybettiğim para çok büyük değil ama öğrencilik hali yememden giyimimden kısıp ailenin gönderdiği parayı teknoloji uğruna biriktirmiştim. zaten pek bir şey gönderdikleri yoktu. bir buçuk yılımı aldı bunu biriktirmek öyle zoruma gitti ki oturup bir saat ağladım. bir avukat abi ile görüştüm mahkeme için başvurursam çok uzun süreceğini söyledi yarın sabah başka bir numaradan şu yeni açılan ilanı arayıp vicdanın varsa paramı geri ver diyeceğim vermezse de Allah hem bu dünyada hem öteki dünyada belasını versin. o para onun sonunu getirsin. o benim ciğerimi yaktı onun da ciğeri yansın inşallah. aman dikkat edin kardeşlerim böyle ahlaksızlara pabuç bırakmayın ilanlarına da yanaşmayın. :ağlarım:

codblackops2

codblackops2

Üye
dava uzun sürsün kardeşim .hakkını ara.öbür dünyada elbet yanına kalacakta ,bu dünya da da haddini bildirmek lazım ona..

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
vallahi haklısın kardeşim aklımda şöyle birşey var direk emniyete gidip adamı yeni ilandan arayıp biraz konuşayım o esnada yer tespiti yapsınlar emniyet müdahele de bulunmasa bile ben bu sinirle ne olursa olsun o adamın yanına giderim ve o adam elimden kurtulamaz. dua etsinde bana yakın bir yerde olmasın vallahi elimde kalacak o adam bir yerini tespit edeyim birde 1973 doğumlu yani tam 39 yaşında yaşından başından da utanmıyor. sence bu yer tespiti fikri işe yarar mı ?

codblackops2

codblackops2

Üye
yani ne diyeyim bilmiyorum ama bence işi polislere bırakmalısin ..sen hele bi git emniyete, sonucu yaz buraya bakalım :hmmm

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
yani ne diyeyim bilmiyorum ama bence işi polislere bırakmalısin ..sen hele bi git emniyete, sonucu yaz buraya bakalım :hmmm

evet bi yarın olsun da birşeyler yapmam lazım yine olanları buraya yazarım. galiba birkaç kişiye daha aynı tezgahı kurmuş çünkü sürekli meşguldu telefonu.

codblackops2

codblackops2

Üye
inşallah alırsın paranı ...ve o adam da alır cezasını..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt