Duyuru Dikkat!!! Bu uygulamayı kesinlikle satın almayın

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dikkat!!! Bu uygulamayı kesinlikle satın almayın
arkadaşlar şu anda mağazada "Windows Phone 8.1" adlı bir uygulama var. Uygulama tamamen kotu niyetli bir uygulama ve Microsoft ile yaptığımız görüşme sonucu incelemeye alındı.

Deneme sürümü yok ve fiyatı 4.99$/11TL

Tamamen saf kullanıcılardan faydalanmak için geliştirilmiş ve hesap bilgilerini çaldığı da iddialar arasında. Zaten bir kaç saat içinde kaldırılır.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, 4MaGuS ve Emrgncy

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkurler ama o programın boyle birşey yaptığına karşı birşey var mı ki elinizde yada ellerinde microsoftun? Kendilerinin istemediği şeylere karşı uyguladıkları politikada olabilir..

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şuanda kullanılamıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
haber için :tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkurler ama o programın boyle birşey yaptığına karşı birşey var mı ki elinizde yada ellerinde microsoftun? Kendilerinin istemediği şeylere karşı uyguladıkları politikada olabilir..
uygulama ve geliştiricisi şüpheli geldi. Araştırdım ve hiç bir şekilde ulaşılamıyor. Siz mağazada ücretli bir uygulama sahibi olsanız her turlu kanaldan ulaşılırdı muhtemelen ki hiç bir hesabı aktif değil kişinin. Biz incelenmesi için başvurduk. Gereği yapılacaktır.

Bu arada kişiye ulaşamayan bir tek ben değilim. Dünyanın en ünlü editörleri bile işi dalgaya almış muhtemelen 8.2 üzerinde çalışıyordur o yüzden ulaşılmıyor diyorlar

• Beğen
Tepkiler: Hagios
sekajmer

sekajmer

Üye
Anlamadığım şey bu zararlı uygulamalar mağazaya nasıl giriyor ?

drangela61

drangela61

Üye
zaten şu an yükleme aktif değil;)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
dünyanın en zengin adamı olsam bile o uygulamayı alacak kadar zengin olmam .d

yeminli06

yeminli06

Üye
Microsoftun 1 yılda vermediğini adam mağazaya koymuş şüphelenmemek imkansız

HeroMR

HeroMR

Üye
Teşekkürler zaten publisher'inin isminde hayır yok :D "DontDOWNLOAD#lumia"

enterneoll

enterneoll

Üye
hani bu market aşırı derecede "güvenli" oluyordu demek ki uygulamalar kontrol edilmeden mağazaya giriyor hemde hesap bilgileri çalabiliyor. demekki wp store'da güvenli değilmiş

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@enterneoll güvenli derken bir tane virüsçük bile yok. güvenli derken virüsten bahsediliyor. diğer platformlardada sanki bu tip uygulamalar yok. daha fazla var. virüste dahil.

enterneoll

enterneoll

Üye
@enterneoll güvenli derken bir tane virüsçük bile yok. güvenli derken virüsten bahsediliyor. diğer platformlardada sanki bu tip uygulamalar yok. daha fazla var. virüste dahil.
bana android'de bir tane virüslü uygulama gösterirmisin ? en fazla reklam atan uygulamalar var onlarıda silince hiçbirşey kalmıyor ve şu ana kadar mağazadan kredi kartı ile birçok alışveriş yaptım

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
hani bu market aşırı derecede "güvenli" oluyordu demek ki uygulamalar kontrol edilmeden mağazaya giriyor hemde hesap bilgileri çalabiliyor. demekki wp store'da güvenli değilmiş

bana android'de bir tane virüslü uygulama gösterirmisin ? en fazla reklam atan uygulamalar var onlarıda silince hiçbirşey kalmıyor ve şu ana kadar mağazadan kredi kartı ile birçok alışveriş yaptım

abi güldürme beni o çok iyi Google play den wpnin mağazasındaki uygulama sayısı kadar virüslü uygulama çıkarırım :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@enterneoll android de uygulamaların %70 i virüs içeriyormuş. burada kkendi sisteminizi savunmayalım. bende dahil. genel açıklamalar neyse o.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
@enterneoll android de uygulamaların %70 i virüs içeriyormuş. burada kkendi sisteminizi savunmayalım. bende dahil. genel açıklamalar neyse o.

kendi sistemimiz değil bende android kullanıcısıyım evde bir suru tablet var görüyorum az çok burda insanların kafasını kafasını karıştırmak için yorum yapmayalım bilgi paylaşalım :)

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Gereksiz tartışmalardan kaçınalım. İyi forumlar.

Üst Alt