Haber Microsoft Hyperlapse Uygulaması Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
1520 ye kurdum şuan tek yapabildiğim çektiğim videoyu istediğim bir hızda izleyebiliyorum Ama yavaşlatma konusunda çok bir şey göremedim.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bir L920 sahibi olarak Gurup Vitaminin şu mısraları aklıma geldi. :kop2:

Yok mi? yoooh me?
İllere vor da bize yoh mei?
De, bize de - bize de - bize de - bize de - bize deee yoh.
Ellere vor da bize yoh mi?
Bir degil, iki degil mohvettin,
Sen bu aşkı bana zehir ettin ...

Al sana :gun1:MS
Grup vitamin yeniden toplanıp endoplazmik retikulum albümü çıkardı kesin dinleyin bence (tavsiye şarkı : Dingiller)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ceza87
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yavaşlatma yok mu gerçekten yoksa ben mi bulamadım?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Maalesef yavaşlatma şuan için yok ama hızlı izleme dehşet güzel

• Beğen
Tepkiler: braayn
0MG90

0MG90

Üye
1320 alıp 640XL'ı beklemediğime pişman olur gibiyim :D
Umarım diğer cihazlara da destek gelir yakında

Emre

Üye
ms sadece kendi cihazlarına vermiş :kop:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Windows phone 8 in ilk göz bebeği olan 920 ye uyarlanmaması benide üzdü şahsen.Ama 3 yıl oldu telefonu alalı o yüzden kendimi avutuyorum yaşlandık bizler :dry:

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
bi dk bi dk 530 mu? babamın 530u destekliyor? ama benim 820 desteklemiyor mu? hadi beni geç 920 desteklemiyor la?? demek ki olay işlemcide bitiyor, tüm s4 işlemcililer listede yok
x20 serisi hiç yok o yüzden :sinir

o ne ki? bırak x25 serisi dahi yok :ehe

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yav isteseler tüm telefonlara desteği verirler. sadece ip..liğine yapmıyorlar, yeni telefonlar satılsın diye. Yoksa elimizdeki telefonlarla her istenilen yapılabilir.

hasim38

hasim38

Üye
Yav isteseler tüm telefonlara desteği verirler. sadece ip..liğine yapmıyorlar, yeni telefonlar satılsın diye. Yoksa elimizdeki telefonlarla her istenilen yapılabilir.

Haklısın abi 920 in çipset ve kamera haricinde 735 den pek farkı yok ;)

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Kamera uygulamasını işlemciye göre veren wp çok yol alır daha :) abi Lumia 920 lumiaların atası nerdeyse 930 da olan %70-80 özellikler 920 de de var kamera desen ona keza pureview ilk 920 deydi en iyi lens ilk 920 deydi ve 920 hala androidlerden hızlı... Benin arkadaşımın geçen sene aldığı s5 kasıyor benim 920 çok nadiren kasıyor yaşasın 920 :))

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve skynet
dakamon

dakamon

Üye
Şu uygulama eski telefonlara da gelse yahu. Çok mu zor bir şey. Neden gelmedi? Donanımsal şeyler yüzünden mi?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şu uygulama eski telefonlara da gelse yahu. Çok mu zor bir şey. Neden gelmedi? Donanımsal şeyler yüzünden mi?

Donanımsal ile alakası yok, bu yazılımsal ve isteseler yapamayacağı şeyler yok, arkadaşın dediği gibi herkes üst modellere yönelsin diye vermiyor olabilirler yada başta üst modeller kaşıklasın daha sonra alt modellere tattırırız diyorlardır.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Şu uygulama hızlandırma yapabildiği gibi tam ters yavaşlatma da yapabilse mükemmel olurdu acaba ileride gelme ihtimali var mı ?

dakamon

dakamon

Üye
Yavaşlatma yapan uygulamalar var. Ama yüksek fps ile çekim yapamadığı için yavaşlatınca takılma yapıyormuş gibi hareket ediyor videolar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt