Grup vitamin yeniden toplanıp endoplazmik retikulum albümü çıkardı kesin dinleyin bence (tavsiye şarkı : Dingiller)Bir L920 sahibi olarak Gurup Vitaminin şu mısraları aklıma geldi.
Yok mi? yoooh me?
İllere vor da bize yoh mei?
De, bize de - bize de - bize de - bize de - bize deee yoh.
Ellere vor da bize yoh mi?
Bir degil, iki degil mohvettin,
Sen bu aşkı bana zehir ettin ...
Al sanaMS
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Az önce buradan kurdum
Bir haftadır dinliyorumGrup vitamin yeniden toplanıp endoplazmik retikulum albümü çıkardı kesin dinleyin bence (tavsiye şarkı : Dingiller)

bi dk bi dk 530 mu? babamın 530u destekliyor? ama benim 820 desteklemiyor mu? hadi beni geç 920 desteklemiyor la?? demek ki olay işlemcide bitiyor, tüm s4 işlemcililer listede yok
x20 serisi hiç yok o yüzden![]()

x2x diyelimo ne ki? bırak x25 serisi dahi yok![]()

Yav isteseler tüm telefonlara desteği verirler. sadece ip..liğine yapmıyorlar, yeni telefonlar satılsın diye. Yoksa elimizdeki telefonlarla her istenilen yapılabilir.
abi Lumia 920 lumiaların atası nerdeyse 930 da olan %70-80 özellikler 920 de de var kamera desen ona keza pureview ilk 920 deydi en iyi lens ilk 920 deydi ve 920 hala androidlerden hızlı... Benin arkadaşımın geçen sene aldığı s5 kasıyor benim 920 çok nadiren kasıyor yaşasın 920
)Şu uygulama eski telefonlara da gelse yahu. Çok mu zor bir şey. Neden gelmedi? Donanımsal şeyler yüzünden mi?