Haber Developer Preview İçin Yeni Güncelleme: 8.10.14203.306 (13/11/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Zerre kadar sızıntı yok. Ne gdr2 nede denim güncellemesine dair. Hatta wp10 geliyor ama onda dahi sızıntı yok. Microsoft bir şeyler karıştırıyor ama dur bakalım yakında kokusu çıkar.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Zerre kadar sızıntı yok. Ne gdr2 nede denim güncellemesine dair. Hatta wp10 geliyor ama onda dahi sızıntı yok. Microsoft bir şeyler karıştırıyor ama dur bakalım yakında kokusu çıkar.
Bana da öyle geliyor . Hadi wp10'a daha çok var ama daha bunun denim'i var gdr2'si var . Hiç mi sızıntı olmaz ? Bişeyler oluyor gibi geliyor bana da ama umarım dağ fare doğurmaz .

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Demek ki Microsoft sızıntılı muslukların contasını yeniledi :D

• Beğen
Tepkiler: emz, serinaga, skynet ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Belkide sızdırılacak bir şey kalmadı hepsini sızdırdılar? :zong: Belki Elimizde ne görüyorsak, ne biliyorsak o kadardır GDR2 ve Denim. :zong:

dakamon

dakamon

Üye
Bekleyin derim ben aralık sonu-ocak başını. Şu an hala daha windows un pc sürümüne yoğunlaşılmış durumda. Şu an onun prw si var wp10 un prv si yok. Wp10 un prv si bi bitsin. Bakın nasıl tek tek bizim sızıntılar gelmeye başlıyor.
Ayrıca wp10 da görsel olarak çok bir şey gelirmi bilmiyorum. Eğer çok şey olsaydı kesin şimdiye sızmış olurdu. Hali hazırda w8 ile w10 arasında bile görsel pek bi fark yok bir kaç önemli özellik getirdiler o kadar. Tanıtım videosuna bakın 5 tane şeyi gösteriyorlar fazla bir şey yok. W10 daki gelen çoğu şeyde Linuxta çok önceden vardı :)

byibo

byibo

Üye
Bekleyin derim ben aralık sonu-ocak başını. Şu an hala daha windows un pc sürümüne yoğunlaşılmış durumda. Şu an onun prw si var wp10 un prv si yok. Wp10 un prv si bi bitsin. Bakın nasıl tek tek bizim sızıntılar gelmeye başlıyor.
Ayrıca wp10 da görsel olarak çok bir şey gelirmi bilmiyorum. Eğer çok şey olsaydı kesin şimdiye sızmış olurdu. Hali hazırda w8 ile w10 arasında bile görsel pek bi fark yok bir kaç önemli özellik getirdiler o kadar. Tanıtım videosuna bakın 5 tane şeyi gösteriyorlar fazla bir şey yok. W10 daki gelen çoğu şeyde Linuxta çok önceden vardı :)
belkide wp8.1 tanıtımında söz edilen ancak hala gelmeyen özellikleri ve birkaç özellik ekleyip verirler gdr2 güncellmesinde
tuhafıma giden ise developer preview kullanlar önceden aldıkları için bir nevi tester görevi yapmış olunuyor söz edilen tarihleride düşünürsek gdr2 ve gdr3 güncellmelerinin bu yıl sonuna kadar verileceği konuşuluyordu birde denim güncellemesi var bu zaman içersinde tüm bunlar olabilir mi arkadaşlar ?

Rainesto

Rainesto

Üye
belkide wp8.1 tanıtımında söz edilen ancak hala gelmeyen özellikleri ve birkaç özellik ekleyip verirler gdr2 güncellmesinde
tuhafıma giden ise developer preview kullanlar önceden aldıkları için bir nevi tester görevi yapmış olunuyor söz edilen tarihleride düşünürsek gdr2 ve gdr3 güncellmelerinin bu yıl sonuna kadar verileceği konuşuluyordu birde denim güncellemesi var bu zaman içersinde tüm bunlar olabilir mi arkadaşlar ?

Gdr3 yok hocam gdr2 de emerald adıyla ayrı gelecek herhalde

• Beğen
Tepkiler: byibo

skynet

Üye
Neredeyse aralık ayına gireceğiz ama denim den ses seda yok kaldı ki daha gdr2 de sözde yıl bitmeden gelecekti ama bu hızla biraz zor gelir

• Beğen

hitafnalsa

Üye
İngiliz operatör O2; Ocak 2015 den itibaren 930 ve 1520 için Denim güncellemesinin dağıtımının başlanacağını duyurmuştu. Muhtemelen bununla paralel olarak bizde de aynı zaman zarfında belkide O2 den biraz daha geç bir süre sonra dağıtımına başlanır. Bence Denim güncellemesini hiç boşuna beklemeyin. Hele 1520 altı şubat ayından önce beklemesin. Bu söylediklerim tamamen tahminden ibaret fakat durum ortada ve bunu gösteriyor gibi. İnşallah yanılırım :)

kahraman333333

kahraman333333

Üye
şimdi düşündüm de wp de beni heyecanlandıran şeylerden biride sızıntılardı şimdi bi boşluk hissettim

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Aynen. Sızıntı olmayınca kaç gündür foruma bakıyorum ama çok sıkıcı. Acayip sıkılır oldum. Heyecan yok. Hep aynı şeyler. Yeni birşeyler arıyorum :|

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aynen. Sızıntı olmayınca kaç gündür foruma bakıyorum ama çok sıkıcı. Acayip sıkılır oldum. Heyecan yok. Hep aynı şeyler. Yeni birşeyler arıyorum :|

Geç olsun güç olmasın acelemiz yok yapılan her neyse iyi olsun hemen gelip kötü olacağına sabır

braayn

braayn

Üye
denimde kamera performansından öte birşey geleceğini sanmıyorum .Bir iki lens varsa donanımın 4K hızlı akmera açılıp hızlı çekecek bu yani cyanda da öyle wawwww dediğimiz şeyler gelmedi denimden sonra gdr2 bize birşeyler getirecek gibi ama asıl bomba wp10dan bekliyorum işde ozaman wawww diyelim ki wp olan sevigimiz katlanıversin.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
GDR2 ile ilgili neredeyse hiç bilgi sızmadı...
Ya Microsoft bu sefer işi çok sıkı tuttu yada pek fazla bir şey verilmeyip W10'a bırakılacak :hmmm

byibo

byibo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt