Haber Developer Preview İçin Yeni Güncelleme: 8.10.14203.306 (13/11/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
:) komikti bu arada @Nextman admin size biraz Android hatıralarını anlatsın isterseniz. Ben sıkıldım anlatmıyorum artık.
Abi zaten ben bir nokia sempatizanı olarak durumdan şikayetçi değilim. Windows Phone kullanmak android kullanmaktan daha güzel geliyor. 1 yıldır çilesini çekiyorum ama sonunda bir ışık var ona ulaşacaz inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hatıra bedava ya anlatılmıyor @papakudioflu artık bir tel hediye edersin ama Motorola Nexus 6 mesela :kac:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bölüm moderatörü @bulutsuzgece geliyor :kac:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve habbuj
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Konu dağılmaya mı başladı ne sopa::polis: @Nextman

Çayını alan uzaklaşsın :çay:

:pro:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: lumia1020, OttomaN TigeR, suyunsesi ve 3 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: lumia1020, OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Buralar iyice bozuldu arkadaş. :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumia 920 tom cat oyunun balon patlatma mı neyse artık o dandirik görüntülü şeyinde bile arada kasma yapıyor...Ya mağazayı boşverin hadi sistemi zorlayacak oyunlar,programlar gelince eminim ki telefonlarımız kasacak ama android kadar değil..Çünkü aspahlt 8 de bile kasma gördüm ben ( Lütfen benimki kasmıyor demeyin.).Burada wp stabilite,akıcı diyoruz ama şunuda unutmayalım kasmalar var onlara rağmen diğer sistemlere göre akıcı .Yoksa ben eski zamandaki kameranın bile açılış,fotoğraf kaydetme süresinin kısa olduğunu bilirim..Bu mu akıcılık?Sistem,mağaza gelişmesi lazım..Telefon çıkaracaklarına sistem için daha da fazla hızlı ve daha kaliteli şeyler çıkarmaları gerekiyor..Kamerayı,mağaza geliştikçe stabilliği koruyabilmek adına sistemi geliştirmeleri gerekiyor.Turgay abi wp10 alacak demiş alıntı yapmadan söylüyorum uzun gözükmesin diye :) Hep iyi yönünden bakıyorsunuz yada bakmak istiyorsunuz yada bakmaya çalışıyorsunuz.Her telefon wp 10 alacakta nolacak?Herkeze aynı özellikler gelmeyecek..41 mp en iyi kamera dediğimiz telefonun bile donanımsal salaklık yaptıkları yüzünden güncellemeyi çok fazlasıyla eksik alacak..Bizlerde öyle bu iş android muhabbetinden de kötü olacak sebebi ise parası olan daha iyi özellik kullanır demektir.Paran varsa ver 1700-2000 tl MS nin tüm özelliklerini kullan...Özellikten kastım samsung'un yaptığını demiyorum.
Microsoft bence her güncellemede wp yi bitiriyor..Şuan kullandığım telefon bana yavaş geliyor sebebi önceden daha hızlısını kullandım wp 8 ken 8.1 yokken.Wp8 ken daha iyi kamera vardı(sanki) Şimdi ise sarımsı yüzler görüyorum.Kasma görüyorum.Nadirende olsa donmalar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ferit.61, skynet ve dakamon
og1907

og1907

Üye
Beklentilerin aşağıda olursa sana verilenle yetinmeye mecbur kalırsın . Ayrıca tartışmaya yol açacak şekilde yorum yapmaktan kaçınmalısın . Herkesin beklenti düzeyi farklı .
Tartışma ortamı yaratmak gibi bir amacım yok sadece kişisel görüşümü söyledim.Biz kullandığımız telefondan memnunuz varsın mağaza sıkıntılı olsun saygılar.

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 920 tom cat oyunun balon patlatma mı neyse artık o dandirik görüntülü şeyinde bile arada kasma yapıyor...Ya mağazayı boşverin hadi sistemi zorlayacak oyunlar,programlar gelince eminim ki telefonlarımız kasacak ama android kadar değil..Çünkü aspahlt 8 de bile kasma gördüm ben ( Lütfen benimki kasmıyor demeyin.).Burada wp stabilite,akıcı diyoruz ama şunuda unutmayalım kasmalar var onlara rağmen diğer sistemlere göre akıcı .Yoksa ben eski zamandaki kameranın bile açılış,fotoğraf kaydetme süresinin kısa olduğunu bilirim..Bu mu akıcılık?Sistem,mağaza gelişmesi lazım..Telefon çıkaracaklarına sistem için daha da fazla hızlı ve daha kaliteli şeyler çıkarmaları gerekiyor..Kamerayı,mağaza geliştikçe stabilliği koruyabilmek adına sistemi geliştirmeleri gerekiyor.Turgay abi wp10 alacak demiş alıntı yapmadan söylüyorum uzun gözükmesin diye :) Hep iyi yönünden bakıyorsunuz yada bakmak istiyorsunuz yada bakmaya çalışıyorsunuz.Her telefon wp 10 alacakta nolacak?Herkeze aynı özellikler gelmeyecek..41 mp en iyi kamera dediğimiz telefonun bile donanımsal salaklık yaptıkları yüzünden güncellemeyi çok fazlasıyla eksik alacak..Bizlerde öyle bu iş android muhabbetinden de kötü olacak sebebi ise parası olan daha iyi özellik kullanır demektir.Paran varsa ver 1700-2000 tl MS nin tüm özelliklerini kullan...Özellikten kastım samsung'un yaptığını demiyorum.
Microsoft bence her güncellemede wp yi bitiriyor..Şuan kullandığım telefon bana yavaş geliyor sebebi önceden daha hızlısını kullandım wp 8 ken 8.1 yokken.Wp8 ken daha iyi kamera vardı(sanki) Şimdi ise sarımsı yüzler görüyorum.Kasma görüyorum.Nadirende olsa donmalar...

Katılıyorum sana çoğu konuda.

ferit.61

ferit.61

Üye
Kaygisiz43' e sonuna kadar katlıyorum.
Uzun zamandır WP li cihaz kullanmıyorum ama hala takip ediyorum ne durumda güncellemeler, gelişmeler eksiklikler vs..

Gördüğüm doğru düzgün artısı yok artık seneler geçer hale geldi.
Kendi şahsi fikrim, ileriye giden birşey var fakat kaplumbağa hızında ve sistemi daha da berbat derek...

Rainesto

Rainesto

Üye
Konu , güncelleme yerine sorunlar konusu olmuş

serinaga

serinaga

Üye
Ben de bir güncelleme mi geldi sanmıştım :(

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar mesenger inanılmaz batatya yiyor buna Bi çözüm arıyorlar mı acaba.

KenanK

KenanK

Üye
Arkadaşlar mesenger inanılmaz batatya yiyor buna Bi çözüm arıyorlar mı acaba.

ben boykottayım ne facebook uygulaması kurulu nede messenger. Bu messenger dayatılmasına karşıyım tamamen. ie den giriyom facebook a lazım olunca. önceden ne güzel mesajlaşma içinde bütünleşik idi, ve 2g ile çatır çatır sorunsuz kullanıyorduk şimdiki geldiğimiz hale bak.

• Beğen
Tepkiler: barannn79 ve ko4fun

Üst Alt