Lumia 920 tom cat oyunun balon patlatma mı neyse artık o dandirik görüntülü şeyinde bile arada kasma yapıyor...Ya mağazayı boşverin hadi sistemi zorlayacak oyunlar,programlar gelince eminim ki telefonlarımız kasacak ama android kadar değil..Çünkü aspahlt 8 de bile kasma gördüm ben ( Lütfen benimki kasmıyor demeyin.).Burada wp stabilite,akıcı diyoruz ama şunuda unutmayalım kasmalar var onlara rağmen diğer sistemlere göre akıcı .Yoksa ben eski zamandaki kameranın bile açılış,fotoğraf kaydetme süresinin kısa olduğunu bilirim..Bu mu akıcılık?Sistem,mağaza gelişmesi lazım..Telefon çıkaracaklarına sistem için daha da fazla hızlı ve daha kaliteli şeyler çıkarmaları gerekiyor..Kamerayı,mağaza geliştikçe stabilliği koruyabilmek adına sistemi geliştirmeleri gerekiyor.Turgay abi wp10 alacak demiş alıntı yapmadan söylüyorum uzun gözükmesin diye

Hep iyi yönünden bakıyorsunuz yada bakmak istiyorsunuz yada bakmaya çalışıyorsunuz.Her telefon wp 10 alacakta nolacak?Herkeze aynı özellikler gelmeyecek..41 mp en iyi kamera dediğimiz telefonun bile donanımsal salaklık yaptıkları yüzünden güncellemeyi çok fazlasıyla eksik alacak..Bizlerde öyle bu iş android muhabbetinden de kötü olacak sebebi ise
parası olan daha iyi özellik kullanır demektir.Paran varsa ver 1700-2000 tl MS nin tüm özelliklerini kullan...Özellikten kastım samsung'un yaptığını demiyorum.
Microsoft bence her güncellemede wp yi bitiriyor..Şuan kullandığım telefon bana yavaş geliyor sebebi önceden daha hızlısını kullandım wp 8 ken 8.1 yokken.Wp8 ken daha iyi kamera vardı(sanki) Şimdi ise sarımsı yüzler görüyorum.Kasma görüyorum.Nadirende olsa donmalar...