son güncelleme sonrası gelen çağrıları cevaplayamıyorum ekran kitleniyor.
explorer sayfa açarken kapanıyor.
biriyle görüştukten sonra gelen aramayı sonlandırmak için ekranı kullanamıyorum sensor algılamadığı için olsa gerek vb can sıkıcı hatalar var arada da ekran dokunmatiği sapıtıyor.
Bukadar para bayıldıktan sonra birde stabil çalışsın diye formatımı atıcam her guncellemede guldurdunHer güncelleme sonrası temiz kurulum diye boşuna demiyorum. Sistemi stabil hale getirmek adına basit bir çözüm![]()
Bu kadar para bayıldıktan sonra birde stabil çalışsın diye formatımı atacağım her güncellemede güldürdün
Farklı değiliz. Prize kombine bilet aldım resmen. Oldum olası batarya konusunda şansım yokSarj olayı çok kötü oldu. Şarjım 5 saat anca gidiyor
En sonunda 3310 alacağım o hale getiriyor akıllı telefonlar....Güncelleme sonrası temiz kurulum nasıl yapılıyor üstadım telefonu sıfırlıyorsun.Her güncelleme sonrası temiz kurulum diye boşuna demiyorum. Sistemi stabil hale getirmek adına basit bir çözüm![]()
Güncelleme sonrası temiz kurulum nasıl yapılıyor üstadım telefonu sıfırlıyorsun.
Bataryayı öldüren kritik güncellemeBu güncellemenin en önemli özelliği güncelleme dosyasını SD karta indirip SD kart kullanarak güncelleme yüklemeyi mümkün kılması. Microsoft bosuna kritik güncelleme dememiş.
@bulutsuzgece
@Sensation

Bu gdr2 şimdiye kadar verilmesi lazımdı ya niye bu kadar geç kaldı