Haber Developer Preview İçin Yeni Güncelleme: 8.10.14203.306 (13/11/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
arkadaşlar son güncellemeden sonra telefonumda oyun yada program içersindeyken siyah bi ekran oluşuyor ve simkart takılı değil hatası alıyorum sizlerde de böyle bir sorun var mı ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayır ben de olmuyor

braayn

braayn

Üye
son güncelleme sonrası gelen çağrıları cevaplayamıyorum ekran kitleniyor.
explorer sayfa açarken kapanıyor.
biriyle görüştukten sonra gelen aramayı sonlandırmak için ekranı kullanamıyorum sensor algılamadığı için olsa gerek vb can sıkıcı hatalar var arada da ekran dokunmatiği sapıtıyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
son güncelleme sonrası gelen çağrıları cevaplayamıyorum ekran kitleniyor.
explorer sayfa açarken kapanıyor.
biriyle görüştukten sonra gelen aramayı sonlandırmak için ekranı kullanamıyorum sensor algılamadığı için olsa gerek vb can sıkıcı hatalar var arada da ekran dokunmatiği sapıtıyor.

Hepsi donem donem bendede oluyor. Ben sunu anladim ki wp de sistem stabil giderken bir anda sapitiyor sonra yine toparliyor

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Ekran koruyucu jelatinlerden kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor olabilir. Sensorun üzerini kapatıyor ise bazen yapıyor...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her güncelleme sonrası temiz kurulum diye boşuna demiyorum. Sistemi stabil hale getirmek adına basit bir çözüm:)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Jelatin kalitesizse yapar. Mutlaka kontrol edin.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Her güncelleme sonrası temiz kurulum diye boşuna demiyorum. Sistemi stabil hale getirmek adına basit bir çözüm:)
Bukadar para bayıldıktan sonra birde stabil çalışsın diye formatımı atıcam her guncellemede guldurdun

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sarj olayı çok kötü oldu. Şarjım 5 saat anca gidiyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu kadar para bayıldıktan sonra birde stabil çalışsın diye formatımı atacağım her güncellemede güldürdün

Eski sistem dosyaları ile uyumsuzluk çıkartıyor ise : EVET
Sonra telefon ağırlaştı tepki vermiyor diye şikayet etmemek gerekiyor.
Denim güncellemesi gelince sıfırlayıp temiz kurulum yapacağım şahsen.
İstediğiniz kadar gülebilirsin.
Sarj olayı çok kötü oldu. Şarjım 5 saat anca gidiyor
Farklı değiliz. Prize kombine bilet aldım resmen. Oldum olası batarya konusunda şansım yok:) En sonunda 3310 alacağım o hale getiriyor akıllı telefonlar....

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve skynet
og1907

og1907

Üye
Güncelleme sonrası temiz kurulum nasıl yapılıyor üstadım telefonu sıfırlıyorsun.

trepcan

trepcan

Üye
Güncelleme sonrası temiz kurulum nasıl yapılıyor üstadım telefonu sıfırlıyorsun.

Nsrt ile image basıp sıfır km rom yapmak kasıt. Tertemiz bir sistem. Ben cyan sonrası yaptım. Cihazdan yana bir şikayetim yok.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu güncellemenin en önemli özelliği güncelleme dosyasını SD karta indirip SD kart kullanarak güncelleme yüklemeyi mümkün kılması. Microsoft bosuna kritik güncelleme dememiş.
@bulutsuzgece
@Sensation

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve trepcan
dakamon

dakamon

Üye
Güncellemeler guncellenen kısım kadar olsa süper olacak. Her güncellemede uygulamanın yada oyunun tamamı indiriliyor. Mesela asfalt oyununa iki uç tane araba ekliyorlar güncelleme diye 1 gb oyunu tekrar indiriyoruz. E yuh yani.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu güncellemenin en önemli özelliği güncelleme dosyasını SD karta indirip SD kart kullanarak güncelleme yüklemeyi mümkün kılması. Microsoft bosuna kritik güncelleme dememiş.
@bulutsuzgece
@Sensation
Bataryayı öldüren kritik güncelleme :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Resmi sürüm candır :sirit:

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
afwerker

afwerker

Üye
@bulutsuzgece @papakudioflu xda developers'te gezinirken 1520 custom rom yüklemişler yada yüklemeyi başarmışlar pek ingilizcem olmadığı için anlamadım bi bakarsanız

R.A.M

R.A.M

Üye
Bu gdr2 şimdiye kadar verilmesi lazımdı ya niye bu kadar geç kaldı

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ah ah nerede o eski güncellemeler ? :)
8.1 pre beklerken her gün yeni bir şey öğrenirdik biz

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt