Pilin az gitmesi güncelleme ile alakalı değil son zamanlardaki reklamlarda görüyoruz Vadafone ve turkcell ile alakalı![]()

Desenize benim şarjımı avea mahvediyorBaz istasyonlarının kapsama alanı ne kadar geniş ve performansı ne kadar verimliyse cep telefonlarının bataryasına o kadar olumlu katkı sağlar. Cep telefonlarımız sürekli 3g hızında çalışmak için 3g sinyali arar. Sürekli bir üst ağ seviyesine bağlanmak için çabalar bağlanınca da bağlı kalmak için çabalar sinyal seviyesi düşünce yukseltmek için çalışır bunlar ciddi pil kullanımına sebep olur

Desenize benim şarjımı avea mahvediyor![]()
Desenize benim şarjımı avea mahvediyor![]()
Şahsen Avea bakım envanteriyim.trcell ve vodafone 900 mhz ile frekans veriyor,yani baz istasyonu daha az ve şebeke değişimi gezinti halinde daha az.
Ama Avea 1800mhz ile çalıştığı için kapsama alanı daha düşük,o yüzden istasyonu daha fazla.ve gezinti halinde daha çok baz istasyonu geçişi oluyor.
Mantıkende fazla enerji harcıyor.
Ucuz etin yahnisi de böyle oluyor işteŞahsen Avea bakım envanteriyim.trcell ve vodafone 900 mhz ile frekans veriyor,yani baz istasyonu daha az ve şebeke değişimi gezinti halinde daha az.
Ama Avea 1800mhz ile çalıştığı için kapsama alanı daha düşük,o yüzden istasyonu daha fazla.ve gezinti halinde daha çok baz istasyonu geçişi oluyor.
Mantıkende fazla enerji harcıyor.
Sesli tebessüm ettim .sValla bu aşk ile guncellemeri bekleyen arkadaşları tebrik ediyorum mevlananın şebu aruzunu beklediği gibi sabah namazını bekleyen bir mümin gibi bekliyorlar
hihihi abartmamı sen kendini benden iyi biliyorsun tabi kardeşim abartmış olabilirimAbartma.
Tabiki iyi biliyorum. İnsanları şu sisteme taparmışcasına göstermekten vazgeçin sen ve senin gibiler için diyorum. Kimsenin senin bahsettiğin duygular ile bekledği falan yok. Demekki sen öyle beklemişsin ki insanları da öyle bekliyor sanıyorsun. İnsanların günün stresinden kurtulup şurada 1-2 saat takılıp öylesine yaptığı muhabbetten bu kadar anlam çıkarman anormal bir şey. İnsanlar sırf stres atmak için bile olsa sana o şekilde düşünmeni sağlayacak şekilde konuşabilir ama emin ol kimsenin bir telefonu bir sistemi o kadar bağlı değil. Ne öyle şebi aruzu sabah namazını bekler gibi kelimeler, bu durumu o tarz şeylerle bir tutarsan sana burda hakaret bile edebilirler. Etmemeleri bence mevzuya tam anlamıyla hassasiyet göstermemelerinden. Seçtiğin kelimelere dikkat et. Kimsenin öyle bir beklentisi aşkı yok. Senin varsa bilemem.hihihi abartmamı sen kendini benden iyi biliyorsun tabi kardeşim abartmış olabilirim
Arkadaşlar yaptığınız benzetmelerde her türlü değerlere saygı duyarak insanları ve inançlarını incitmeyecek şekilde kelimeler kullanmaya dikkat edelim lütfen.