Haber Developer Preview İçin Yeni Güncelleme: 8.10.14203.306 (13/11/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Some features are part of the Windows Phone 8.1 Update 2, such as SMS forwarding, variable snooze times, Live Folders and VPN improvements.

Sms yönlendirme, canlı dosyalar, değişken erteleme,süreleri ve kullanıcı için VPN geliştirmeleri Update 2 ile gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bulutsuzgece ve og1907
dakamon

dakamon

Üye
Some features are part of the Windows Phone 8.1 Update 2, such as SMS forwarding, variable snooze times, Live Folders and VPN improvements.

Sms yönlendirme, canlı dosyalar, değişken erteleme,süreleri ve kullanıcı için VPN geliştirmeleri Update 2 ile gelebilir.
Hadi bakalım akmasada damlıyor. Bu sızıntılar az :) daha elle tutulur şeyler lazım :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Umarım denim ile o kamera hakkında bahsettikleri iyileştirme gelirde kameramızla övünürüz belki

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Bunlar Update 1 ile geldi diye biliyorum. Hatta şu an hepsi mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunlar Update 1 ile geldi diye biliyorum. Hatta şu an hepsi mevcut.
Kullanıcı için VPN geliştirmeleri ; iş için değil direk olarak son kullanıcının basit bir şekilde Vpn ayarlamasının sağlanması ki bu muhtemelen Purevpn, hotspot shield, Tunnelbear gibi uygulamaların da önünü açacak. Canlı Klasörler; mevcut klasörlerin içindeki uygulama Karolarının da canlı karo olarak güncellenmesi, erteleme saatini değişken olarak ayarlama ; mesela birinci erteleme 5 dakika ikinci erteleme 10 dakika gibi. Bunlar var mı? Erteleme saatini belirlemenin geldiğini biliyordum ama hiç kurcalamadım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kullanıcı için VPN geliştirmeleri ; iş için değil direk olarak son kullanıcının basit bir şekilde Vpn ayarlamasının sağlanması ki bu muhtemelen Purevpn, hotspot shield, Tunnelbear gibi uygulamaların da önünü açacak. Canlı Klasörler; mevcut klasörlerin içindeki uygulama Karolarının da canlı karo olarak güncellenmesi, erteleme saatini değişken olarak ayarlama ; mesela birinci erteleme 5 dakika ikinci erteleme 10 dakika gibi. Bunlar var mı? Erteleme saatini belirlemenin geldiğini biliyordum ama hiç kurcalamadım.
O kadar detaylısı yok ama denilenlerin hepsi var ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O kadar detaylısı yok ama denilenlerin hepsi var ;)
Demekki geliştirmeye devam ediyorlar
:)

En basitinden VPN uygulamalarının önü açılırsa tanıdığım onlarca kişi var Tunnelbear ya da Hotspot Shield yüzünden Wp kullanmak isteyip kullanamayan. Bir de binlerce uygulama da mağazaya gelir bu da cabası

• Beğen
Tepkiler: Sensation
versino2

versino2

Üye
Gelsin artık gelecekse bu ne ya vizeler bitti finaller başlıcak hala yok

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Wp adam olmayacak boşuna bekliyruz

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sosyal ağ uygulamaları (''ms''nin kendi yaptıkları da dahil) emsallerine göre(android ve ios) çok geride. Neredeyse mağazanın yarısı beta uygulamalardan oluşuyor . Mağaza mağaza değil store beta :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: versino2 ve kaygisiz43
og1907

og1907

Üye
Ya arkadaşlar takmışsınız mağazaya bugün kardeşimin andoroid cihazını inceledim donmaktan kasmaktan kullanamıyor bizlerde böyle sorun yok varsın uygulamalar sıkıntı olsun.

habbuj

habbuj

Üye
Ya arkadaşlar takmışsınız mağazaya bugün kardeşimin andoroid cihazını inceledim donmaktan kasmaktan kullanamıyor bizlerde böyle sorun yok varsın uygulamalar sıkıntı olsun.
Uygulama olmayınca kasmıyor işte kardeş. Buzdolabım var ama içinde saklayacak birşeyim yok ne işe yaradı o buzdolabı ;)

• Beğen
Tepkiler: versino2, kaygisiz43, Dexter Morgan ve 2 diğerleri
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Beklentilerin aşağıda olursa sana verilenle yetinmeye mecbur kalırsın . Ayrıca tartışmaya yol açacak şekilde yorum yapmaktan kaçınmalısın . Herkesin beklenti düzeyi farklı .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama olmayınca kasmıyor işte kardeş. Buzdolabım var ama içinde saklayacak birşeyim yok ne işe yaradı o buzdolabı ;)
:) komikti bu arada @Nextman admin size biraz Android hatıralarını anlatsın isterseniz. Ben sıkıldım anlatmıyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, bulutsuzgece ve Nextman
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bakın kimse beni yanlış anlamasın ben mükemmel sistem olmadığını biliyorum . Her sistemin kronik sorunları var . Ancak örnek veriyorum instagram uygulamasına girince morali bozulan bir tek ben değilim eminim .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:) komikti bu arada @Nextman admin size biraz Android hatıralarını anlatsın isterseniz. Ben sıkıldım anlatmıyorum artık.

Sayısız cihaz kullandım amacım kimsenin sistemini, telefonunu kötülemek değil üst düzey telefonların kendine göre bir duruşu var elbette. Dolayısıyla Windwos phone sistemi çok farklı, Android sistemi çok farklı. Kasma sorununa gelince kasım kasım kasılan cihazlar diye bence şikayet etmenin bir faydası yok. Görsellik ve uygulama çeşitliliğinde şahsi fikrim Android, akıcılık ve stabilite olarak Windwos phone. Ben bu olayı ilk günden itibaren savunan birisiyim. Her ihtiyaca göre farklılık gösterebilir.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve habbuj
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ya valla çok abartıyorsunuz gibi görünmeye başladı artık bana. Tamam mağaza eksik dedikte sanki her geçen gün mağazadan uygulama eksiliyor da mağaza geriye gidiyor? Hayır tersine beta da olsa, geçte olsa uygulamalar iyileştiriliyor, artıyor. Yapmayın bu kadar. Yani uygulamalar geliştirilmezse kendileri bilir kimse bizi bu sisteme zorla bağlayamaz. Gider ileride beğeneceğimiz başka telefon alırız yani. :) Böyle "ben küstüm boz" yapmayın. Elinizdeki telefonların artı özellikleri de var illaki. Bunları da görün, düşünün, para vermiş almışsınız, kullanın dibine kadar. Ben eksiklik yok demiyorum, sadece bu kadar kendimizi üzmeye değmez demek istiyorum.
Bunun dışında benim gördüğüm ve kişisel olarak benim için ciddi ciddi eksiklik dediğim şeyi de söylemek istiyorum. Bence Microsoft'un bazı uygulamalarını Android ve Ios'a daha özellikli çıkartıp kendi sisteminde geride bırakması ciddi bir eksikliktir. Bunun sebebini merak ediyorum ama bunun için kendimi üzecek değilim. Elimdeki telefona da özellikler gelecek yani. İyi kötü Windows 10 sistemini bile alacak şu 2.5 yıllık elimdeki L920. Ha ben o vakte kadar hala bu telefonu kullanıyorsam tabi :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ceza87 ve Nextman

Üst Alt