yasirtaha
Üye
ben de yokBeyler yeni zil sesleri eklenmis. Zil sesleri arasinda kick diye bir zil var bir dinleyin . O zil durumun vehametini biraz olsun gosteriyor![]()
ben de yokBeyler yeni zil sesleri eklenmis. Zil sesleri arasinda kick diye bir zil var bir dinleyin . O zil durumun vehametini biraz olsun gosteriyor![]()
Bir buton başka bir güncelleme için saklanıyor ise yine Windows 10'a kadar sıradışı bir özellik görmeyeceğizMobil verinin henüz gelmemesinin patentle ilgili olduğunu sanmıyorum.
Update2 ile gelmesi planlanmıştır diye düşünüyorum.
Bekleyip görelim.
ben girdim fatura da ödedim sıkıntı olmadıSaka gibi istedigim tarz mesaj tonlarini hep zil seslerine koymuslar ve mesaj tonu olarak kullanamiyoruz sacmaliga gel . Mesaj tonlarinda abuk subuk ziller var
Guncellemeden sonra garanti bankasinin uygulamasina girmiyor. Guvenlik sorunu sertifika vs diyor
ben girdim fatura da ödedim sıkıntı olmadı
Sende yeni zil sesleride yok garantiyede giriyor.. Guncellemeyi yaptigina eminmisin ? : )

galiba bu gün-saat-dakika yazım hatası sadece Türkçe dilinde meydana gelmiş, diğer dillerde bu hataya rastlanmamış. telefonu İngilizce kullanan varsa kontrol edebilirler mi?
27 MB bu güncelleme (620 de(Kaç mb bu wifi istiyor şebekeden indirmiyor?