Haber Developer Preview İçin Yeni Güncelleme: 8.10.14203.306 (13/11/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
27 mb lık bir güncelleme. 2 gün önce rüyamda gördüm güncellemeler geliyordu peş peşe. Bir ara acaba yorgan üzerinden düştü de bir tarafım mı açık kaldı diye uyandım. Rüya değilmiş demek ki.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar sanırım güncellemeden sonra oldu bu. 920 cihazım kendini 1320 sanıyor. Ne yapmam lazım? :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
emz

emz

Üye
Herkeste aynı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Manuel parlaklık ayarı wp10 güncellemesine mi kaldı acaba !!!!!!!!!!

skynet

Üye
Bence o olay yalan oldu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Guncellemeden sonra şarj su gibi gidiyor. Gece %73te bıraktım sabah kalktığımda %50te inmiş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
habbuj

habbuj

Üye
Pil live tilesi canlı olmuş bataryayı gerçek zamanlı gösteriyor artık. Bu müthiş olmuş :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim üvey evlat kendini 1520 sanıyor galiba :kop2::kop2:

Yuh diyorum artık!!!
Pil tasarrufunu açtım 18 gün 6 saat yazdı. Uygulamada fena halde hata var:ehe

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Benim üvey evlat kendini 1520 sanıyor galiba :kop2::kop2:

Yuh diyorum artık!!!
Pil tasarrufunu açtım 18 gün 6 saat yazdı. Uygulamada fena halde hata var:ehe
o gördüğün aslında 15 saat 45 dakika :)
galiba bu gün-saat-dakika yazım hatası sadece Türkçe dilinde meydana gelmiş, diğer dillerde bu hataya rastlanmamış. telefonu İngilizce kullanan varsa kontrol edebilirler mi?

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
o gördüğün aslında 15 saat 45 dakika :)
galiba bu gün-saat-dakika yazım hatası sadece Türkçe dilinde meydana gelmiş, diğer dillerde bu hataya raslanmamış. telefonu İngilizce kullanan varsa kontrol edebilirler mi?
Ben hiç 15 saat gittiğini görmedim ki :) Günde en az 2 kere şarja takıyorum:kop2:
---
Benim canım evladım 620 seni duvarlara atasım geliyor:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

skynet

Üye

Acaba bu rakamlar bir gün gerçek olur mu :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Dexter Morgan
dakamon

dakamon

Üye
bu güncellemeyle parlaklık profili gelmedi mi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ben hiç 15 saat gittiğini görmedim ki :) Günde en az 2 kere şarja takıyorum:kop2:
---
Benim canım evladım 620 seni duvarlara atasım geliyor:)
üvey evlada 3400 mAh batarya taktında bizimmi haberimiz yok o şarj istatistiği nee öyle :kıskıs: :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Uyuyan Microsoft Türkiye ayağını hep birlikte gıdıklasak artık diyorum. Arkadaşlar Lütfen Twitter da buluşup hep birlikte yardıralım. Bakın bir arkadaş bir konu açmıştı. Lütfen bu haftasonu güzel bir cümleyle hepimiz birden mesaj atalım şunlara.
Arkadaşın açtığı konu:
Öneri - cortana için twitter'dan yağdıralım - MaxiCep

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
Lumia 1020 coştu. Yaklaşık 5 saattir 3g üzerinden müzik dinliyorum konum servislerim açık ekran profilim yüksek ve şarj seviyesi %1 düştü. Acaba tasarruf modunu sürekli açmamdanmı kaynaklanıyor deneyen varmı 1020 de ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Ee bu nasil guncelleme herkesin telefonu kendinden gecmis : ) benim bildigim guncelleme dedigin yikici degil yapici olmali dimi ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
üvey evlada 3400 mAh batarya taktında bizimmi haberimiz yok o şarj istatistiği nee öyle :kıskıs: :naughty:
Çaktırma bunu monte ettim batarya yerine.:)

Uyuyan Microsoft Türkiye ayağını hep birlikte gıdıklasak artık diyorum. Arkadaşlar Lütfen Twitter da buluşup hep birlikte yardıralım. Bakın bir arkadaş bir konu açmıştı. Lütfen bu haftasonu güzel bir cümleyle hepimiz birden mesaj atalım şunlara.
Arkadaşın açtığı konu:
Öneri - cortana için twitter'dan yağdıralım - MaxiCep

Ben onları bir gıdıklayacağım 1 ay kendilerine gelemeyecekler!!! En sonunda spam çağrısı atıp organize edeceğim arkadaşlarımı ve spam timlerini. Askıya gidip gelirlerse belki uyanırlar....

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler yeni zil sesleri eklenmis. Zil sesleri arasinda kick diye bir zil var bir dinleyin . O zil durumun vehametini biraz olsun gosteriyor :)

Üst Alt