Haber Developer Preview İçin Yeni Güncelleme: 8.10.14203.306 (13/11/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Allahım bi an önce 2015 gelsin

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Pil Tasarrufundaki yüzde ifadeleri ters olmuş umarım düzeltilir. %100 yazması gerekirken 100% yazıyor.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar eylem merkezindeki hızlı ayarlara parlaklık,internet paylaşımı,kamera,ekran yön kilidi ve ekranımı yansıt gelmiş kimse farketmedi mi :ah

braayn

braayn

Üye
gdr 1 Full + DENIM gelecek bu ay Aralıkda Gdr 2 + adı her neyse gelecek dimi. ?????

serinaga

serinaga

Üye
Heyecanla yüklemeye başlamıştım ki, tam telefon kapandı ve mavi ekran geldi ve küçücük yazılarla bir şeyler yazıyordu en sonundaki error yazısını okuyabildim :angry:, Eyvah çakıldı telefon derken bir süre sonra reset atıp çarklar dönmeye başladı ...
Way be tam yatacaktım, UYKUM Kaçtı vallahi :ah, neyse bitsin de öyle yatayım bari, neredeyse bitti ... diyor :biggrin:

serinaga

serinaga

Üye
Parlaklık ve kamera varmıydı abi ben yoktu diye biliyorum :)

Varmış, şimdi diğer PFD olmayan telefona baktım, sadece PİL Tasarrufu gelmiş ilave olarak ...
Acaba yeni güncellenen VIDEO larla ilgili bir değişiklik var mı ki ? Benim bu güncelleme sonrası her iki telefonda da VIDEO uygulamasına girince 1-2 dakika sonra videolar listeleniyor :bilmm, oynatmada bir sorun yok ...
Nihayet Bitti ...
Bakalım neler varmış ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
515 ile aynı anda başladım 620ye. 620 daha indiriyor. 525 yüklemek için hazırlanıyor. 1 gb ram farkı :box

• Beğen
Tepkiler: emz
serinaga

serinaga

Üye
Sanırım Pil kullanım süresini düzeltmemişler, %27 ye kalan süre 4 gün var diyor, bir saattir kullanıyorum geçen süre sıfır :ah
İyisimi ben yatayım, telefonuda şarja takayım, yarın bakalım bir düzelme olacak mı ...

aalpeer01

aalpeer01

Üye
Yükledim sadece pil tasarrufunda değişim var kalan surem 4 gün gözüme çarpan başka bir değişim yok ayrıca telefon guncellemesinde saat ekleniyor

Son düzenleme:
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Eskiden pil tasarrufunda gezinme çubuğu tuşlarının ışıkları sönerdi, şimdi yanıyor güç tasarrufundayken.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt