Öneri cortana için twitter'dan yağdıralım

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
cortana için twitter'dan yağdıralım
Satya Nadella ve joe belfiore ye twitter aracılığıyla Cortana Türkçe konusunu dile getirelim derim arkadaşlar, oy verme işi başarısız oldu kanaatindeyim en azından cvp alabiliriz çalışma var mı gibisinden. Gereksiz bir konu olduğunu düşünmüyorum silinmezse herkes fikrini ortaya koyabilir. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Twitter diyince twittera twit atalım twitter a guncelleme gelsin diye

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Rainesto

Rainesto

Üye
Bi metin hazırlayalım atalım hepimiz

ErenMSC

Üye
Takmazlar ,

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Angry bird Stella için bile twitterdan o kadar yazdım tık yok!
Birde sistem eksiklikleri için yazalım nasılsa geri dönüş yapmıyorlar.
Twitter hesabı yazanı eklerim.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Angry bird Stella için bile twitterdan o kadar yazdım tık yok!
Birde sistem eksiklikleri için yazalım nasılsa geri dönüş yapmıyorlar.
Twitter hesabı yazanı eklerim.
Şimdi şöyle bir şey var ki tek tek cevap almak imkansız ama birlik olursak karşılık alabilme ihtimalimiz daha da artacaktır bence.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimdi şöyle bir şey var ki tek tek cevap almak imkansız ama birlik olursak karşılık alabilme ihtimalimiz daha da artacaktır bence.
Nokia ve Microsoft Tr hesapları tırta bağlanmış durumda. Adamlar adam akıllı cevap vermiyor ki! Biri bulut hizmetleri ve seminer duyuruları yapıyor diğeri ise bilgisiz. Fake hesaplar diye şüpheye bile düşüyorum.

En iyisi tepedeki insanlara sesimizi duyurmak galiba. Neyse akşam eve gidince bir kaç twit atarım artık.
@TCAybin twitter hesabım.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ve Microsoft Tr hesapları tırta bağlanmış durumda. Adamlar adam akıllı cevap vermiyor ki! Biri bulut hizmetleri ve seminer duyuruları yapıyor diğeri ise bilgisiz. Fake hesaplar diye şüpheye bile düşüyorum.

En iyisi tepedeki insanlara sesimizi duyurmak galiba. Neyse akşam eve gidince bir kaç twit atarım artık.
@TCAybin twitter hesabım.

İngilizce bir metinle en az 50 - 100 kişi yağdırırsak twitleri cvp alabiliriz ama bizde birlik yok denemeden olmayacağı kararına varılabiliyor :(

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
eskilertanir47 beyler salın bi metin bende yapıştırım

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Bizim adminlerden destek yok ama konuyu kapatın desek şak diye damlarlar sağolsunlar kendileri :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Doğru düzgün bir metin hazırlanır ise o şekilde Wp kullanan arkadaşlar beraber atarız yoksa bir şey çıkmaz ne derler birlikten kuvvet doğar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
MS'nin Türkiye ayağı Cortana için hakikaten çalışmıyorsa, bu konuda baskı yapmak bize düşer. Onlara "Twitter ve Facebook aracılığı ile sizin ne kadar duyarsız, umursamaz ve tembel kaldığınızı tüm dünya görür ve rezil olursunuz." şeklinde uyarılar yazmalıyız. Ama büyük bir kalabalığın aynı fikirde olduğunu görürlerse belki kıpırdanırlar.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01 ve Rainesto
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
MS'nin Türkiye ayağı Cortana için hakikaten çalışmıyorsa, bu konuda baskı yapmak bize düşer. Onlara "Twitter ve Facebook aracılığı ile sizin ne kadar duyarsız, umursamaz ve tembel kaldığınızı tüm dünya görür ve rezil olursunuz." şeklinde uyarılar yazmalıyız. Ama büyük bir kalabalığın aynı fikirde olduğunu görürlerse belki kıpırdanırlar.
Sonunda benle aynı fikirde biri çıktı teşekkürler abicim,@papakudioflu ve @bulutsuzgece bize destek olmayacaklar anlaşılan mod lar dan adminlerden ses yok fayda yok konu kilitlemeye gelirler anca

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sonunda benle aynı fikirde biri çıktı teşekkürler abicim,@papakudioflu ve @bulutsuzgece bize destek olmayacaklar anlaşılan mod lar dan adminlerden ses yok fayda yok konu kilitlemeye gelirler anca

Böyle söylemeyelim, bence bizim adminler çok şeyler yaptılar ve hala yapıyorlar. Yine yapacaktırlar. Yukardaki benim yazdığım metinden daha düzgün bir metni seçelim ve zaman belirleyelim. O zaman zarfında buradan ve başka platformlardan insanlara çağrı yapalım. Zamanı geldiğinde hep birden ricamızı iletmeye başlayalım. Kalabalık bir şekilde kararlılık ve devamlılıkla sürdürelim. Yapılabilecek başka bişey şimdilik yok.

Üst Alt