humanhunter
Üye
yaptım ama olmadı hocam .geliştirici modu usb bulma açık root tool ilede unlock yaptım.cihazı yeniden başlattım ama yine olmuyor
14388.0 nolu yapıdan sonra sıfırladım, cihaz L1020 cihazda L830 rm kodları var redstone yükleyebilmek için.onuda denim hocam yüklenmiyor.uygulama yüklensinmi diyor yükle diyorum ve 5 dakika bekliyorum yüklenmiyor.geliştirici ayarlarında kimlik doğrulama gibi bir yazı yok aşağıda usb ve yerel ağ üzerinden tanılama var oda kapalı.yol gözüktü galiba 10586 yadenemek için kaldırıp tekrar yükledim sorunsuz yükleniyor son redstone yapısındayım.
Birazdan appx dosyasını atarım tekrar denersiniz.Birde geliştirici ayarlarında "kimlik doğrulama" açıksa onu kapatın
interop tools beta v1.7
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
14388.0 nolu yapıdan sonra sıfırladım, cihaz L1020 cihazda L830 rm kodları var redstone yükleyebilmek için.onuda denim hocam yüklenmiyor.uygulama yüklensinmi diyor yükle diyorum ve 5 dakika bekliyorum yüklenmiyor.geliştirici ayarlarında kimlik doğrulama gibi bir yazı yok aşağıda usb ve yerel ağ üzerinden tanılama var oda kapalı.yol gözüktü galiba 10586 ya
Benim cihaz l920 14388 nolu yapi yuklu cihazda L635 kimligi tanimli.Linkini attigim dosyayi yukle diyorum 10 saniye sonra menuye geliyor sizde neden olmuyor anlamadim
Gelistirici ayarlari da şu şekilde:
Eger yine olmaz ise interop tools 1.4 versiyonu yukleyin
Arkadaşlar bu interop tooldan bişey yapıp parlaklığı kaydırmalı yapıyorduk o nasıldı nerden yapılıyordu,yapmıştım da şimdi unuttum yapamıyorum daha [emoji2],parlaklığı kısık yapacağım gece çok parlaklık veriyor gözlerim ağrıyor
mTalk'tan gönderildi
Rica ederim. Glance uygulaması yüklü ve eski sürüm olmalı güncel olmamalı bunu kontrol edin daha sonra kodları girinteşekkür ederim hocam 1.4 ve 1.5 i yükledi1.6 ve 1.7 yi yüklemiyor.kodları gireyim bakalım çalışacakmı göz atma ekranı
Failed to turn off brightness slider diyor olmuyorTweaks menüsünde ilk seçenek "Enable brightness slider"
Rica ederim. Glance uygulaması yüklü ve eski sürüm olmalı güncel olmamalı bunu kontrol edin daha sonra kodları girin
Failed to turn off brightness slider diyor olmuyor
mTalk'tan gönderildi
1.ci seçeneği seçemiyorum açık yapacağım ama ona tıklayınca atıyor uygulamadan,x950 li seçenek var o açık ve bir tane daha onları kapatamıyorum.interop unlock menüsündeki seçenekler aktif mi peki ?
telefon modeliniz x50 serisi değilse onun bir üstündekini seçin, seçince x50 olanı kapatması gerekiyor.Daha sonra yeniden başlatıp x50 hariç bütün seçenekleri aktif edinSırasıyla 1.ve 4.cü seçenek kapalı,2.3.ve 5 seçenekler açık
mTalk'tan gönderildi
Yok değil de seçiyorum seçilmiyor açılmıyor yanitelefon modeliniz x50 serisi değilse onun bir üstündekini seçin, seçince x50 olanı kapatması gerekiyor.Daha sonra yeniden başlatıp x50 hariç bütün seçenekleri aktif edin
Uygulamanın versiyonu kaç?Yok değil de seçiyorum seçilmiyor açılmıyor yani
mTalk'tan gönderildi
Beta 1.7 Bi deneyeyim bakayımUygulamanın versiyonu kaç?
Kayıt defterine erişebiliyorsanız şunu deneyin;
HKLM\Software\OEM\Nokia\NokiaSvcHost\Plugins\NsgExtA\NdtkSvc içerisinde "path" girdisinin değerini ndtksvc.dll yapın, yine olmazsa ndtksvc.dll yerine c:\windows\system32\ndtksvc.dll yazın.Her değişiklikte yeniden başlatmayı unutmayın
Beta 1.7 Bi deneyeyim bakayım
mTalk'tan gönderildi
Bunları yaptım ama olmadı.Uygulamanın versiyonu kaç?
Kayıt defterine erişebiliyorsanız şunu deneyin;
HKLM\Software\OEM\Nokia\NokiaSvcHost\Plugins\NsgExtA\NdtkSvc içerisinde "path" girdisinin değerini ndtksvc.dll yapın, yine olmazsa ndtksvc.dll yerine c:\windows\system32\ndtksvc.dll yazın.Her değişiklikte yeniden başlatmayı unutmayın
Bunları yaptım ama olmadı.
1.4 yükledim onda da olmuyor,girdiğim değerleri okeylemiyor,write diyorum o yine kendi kısayolunu yazıyor oraya
mTalk'tan gönderildi
Teşekkür ederim,pc den deploy olmuyor istiyor ki telefonu sıfırlamış olman gerek,sıfırlarsam yüklerim onları anca.iyi gecelerValla aklıma başka birşey gelmiyor artık
Bir de vcreg uygulamasını deneyin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu pc'den deploy etmeniz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?