Telefon Tavsiyesi Desire Eye - Xperia Z3 Compact - Xperia Z2

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefon?

• Kullanılan toplam oy
    9
Ingwe

Ingwe

Üye
    Konu Sahibi
Desire Eye - Xperia Z3 Compact - Xperia Z2
Selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşıma telefon bakıyoruz.

3 kriteri var hanımefendinin;

1. Tasarım
2. Kamera (selfie)
3. Şarj

Bütçe geniş zaten. Samsung telefon istemiyor Note 4 alalım dedim istemedi büyük diye. iPhone istiyordu aldırmam bende iPhone.

HTC Desire Eye alalım dedim şuan kullandığı telefon HTC One X olduğu için günde 3 kere şarja takmaktan bıkmış vaziyette. HTC aldığında hala şuanki gibi olacağını sanıyor bende dedim onu alırsak yanında taşınabilir şarj aleti de alırım dedim o sorunu çözdük. Xperia Z3 Compact ile Desire Eye arasında çok kararsız. Birde Xperia Z2 var. Sizde üçü arasından hangisi alınmalı?

lazye

lazye

Üye
şarj istiyorsa bu konuda en iyi firmalardan biri sony zaten bence z2 alsın çünkü z3 aralarında çok fark yok hem ramide fazla ama şarj konusunda z3 compact hd ekran olduğu için daha fazla gider...

cici60

cici60

Üye
z3'üm vr herşyi sorbilirsin Z3 compct z3den uzun gidiyo şarjı en uzun sarjı giden cihzlrdn Z3 ve Z3C

Emre

Üye
Sony z3Ct

0MG90

0MG90

Üye
Şarjı uzun ve performansı en iyi olan Z3 Compact. Ama Z2 alsın bence.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam selfie odakliysa Samsung E serisi ya da A serisini öneriyim bende bataryaları da yüksek E serisi yüksekte A yı unuttum onlara da bakın hele :D

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Bence de z3 compact. Küçük ekran bayanlarda daha zarif durur.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
htc düşünüyosanız one m8 alın htc nin kamerası ve sesi çok iyi tasarımıda şık :oke:

MaxipmaN

Üye
z2 ve z3c arasında çok fark yok bence, z3c 200mhz daha hızlı ve ekran full hd değil hd olduğundan daha performanslı olur
geri kaldığı nokta z2 3gb ramli z3c ise 2gb

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sony Z2.

Üst Alt