maydinmaydin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yere sert koyma deyince aklıma Batarya geldi. Belki bir temas - temassızlık arası durum yaşıyordur cihaz. Ayrıca şarj aletinden ziyade kabloya iyi bak. Orijinal kablom koptu. Doğru düzgün şarj eden kabloyu bulmam için 4-5 kablo değiştirdim
Aynısı bende de yazıyor. Şarjım takılıyken bile bitiyor kapatıp açıyorum uçak modunda bırakıyorum 2,5-3-4 saat arası değişiyor en erken şarj ve en geç şarj. 5V-2A kullandım bir ara onda bile şarj %20'den takılıyken %3'e düştü ve kapandı. Kablo adaptör sağlam. Bir sıkıntı var ama anlamadım. Ayrıca telefonu sert koyunca bir yere yada bastırınca kapanıyor ve yeniden açılıyor. Arada açılmıyor ben açıyorum falan. Ne oldu anlamadım. Bir yorumu olan???:
allah allah garip çabuk şarj bitme olayı olan modeller hangileri belirtebilir misiniz
925 1520 var mı
allah allah garip çabuk şarj bitme olayı olan modeller hangileri belirtebilir misiniz
925 1520 var mı
garip telefonlar denimle kafayı buluyor galibaBende lumia 520 var cihaz şarja takılı olmadığı halde şarj oluyor simgesi geliyor telefonu açıp kapatınca düzeliyor.2 kere başıma geldi bu olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?