Deleter 1.0.1 (Gereksiz Dosyaları Kolayca Silin)

Sponsorlu Bağlantılar

full force

full force

Üye
Teşekkürler.:)

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
çalışmadı caps ON diyo

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
ben çalıştıramadım nasıl çalısıyor bir anlatırmısınız

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum , Deleter 1.0.1 programını kurduktan sonra , yukarıda verilen linkten de gerekli dosyayı indirip e klasörüne yükle , yani deleter in çalışması için bunu da yüklemen gerekiyor.. yine olmadıysa yapabileceğim pek bir şey yok, bazı cihazlarda program çalışmıyor diye duymuştum, bi dene şansına artık dostum

bycoo32

bycoo32

Üye
hepsini yapıyorum fakat bi türlü deleter prosu açılmıyor sebebi ne olabilir

darkskuLL

Üye
arkadaşlar benim telefon N73 önce python uygulamasını tel. hafızasına kurun daha sonra secman ile deleter i sertifikanladırın ve en sonunda programı acmak için telefondan secman a girin Turn plat.Security Off yazan yeri On yapın ve programı gule gule kullanın

celilcemre

celilcemre

Üye
sagol ben bunu çalıştıramadım n73

darknesess

Üye
bende tum denilenleri harfi harfi uyguladım ama maalesef benim tel.de bunu calıştırmadı :agla yinede
emege saygı tesekkurler

turkordu

turkordu

Üye
Harika bir program telde bisürü gereksiz dosya vardi hepsinden kurtuldum tsk..

BOZO11

BOZO11

Üye
çok sağol teşekkürler

vusalx

Üye
yaaa arkadaşlar veren arkadaş çok sağolsın ancak ben geresiz şeyleri böyle yapıyorum... sistemi hack yapıyorum sonra sys içinde unistal dosyası var onun içindekilerin hepsini siliyorum olay bitiyor. dikkat uninstal dosyasını kazayra silmeyin...

arven_005

arven_005

Üye
pro yu açtığımda casp on diyip atıor yardımcı olursanız sevinirim... eline sağlık

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
yok Arkadaşlar ben Elimden Geleni Yaptım Yazılanların Hepsini Yaptım . Olmuo Program acılıor gıbı oluor sonra acılmıo . Telefon N73 Hackli Python yuklu o dosya e: dizinine koydm ama yok olumuo

arven_005

arven_005

Üye
pro'yu yükledikten sonra tel'e format atmak zorunda kaldım neden olabilir ??

oook

Üye
teşekkürler

mirhabi

Üye
emeğine sağlık kardeşim teşekkürler

gokhan-b

gokhan-b

Üye
eline saglık

akcaf

Üye