Deleter 1.0.1 (Gereksiz Dosyaları Kolayca Silin)

Sponsorlu Bağlantılar

kukumaw

kukumaw

Üye
arkadaşım ben helloCarbide ile teli hack'ledim. pyton ve script'i tel hafızasına kurdum ayrıca deleteri tel hafızasına kurdum megadeth.txt yi önce hafıza kartı kök dizine attım çalışmadı sonra tele attım caps on yazısından başka birşey çıkmıyor telim n78.çalışmıyor yani

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben helloCarbide ile teli hack'ledim. pyton ve script'i tel hafızasına kurdum ayrıca deleteri tel hafızasına kurdum megadeth.txt yi önce hafıza kartı kök dizine attım çalışmadı sonra tele attım caps on yazısından başka birşey çıkmıyor telim n78.çalışmıyor yani

n78 ile bilgim yok ama adımları takip ettiğinde olması gerekiyor herşeyi yapmışsın neden olmadı şaşırdım :( tekrar adımları takip edersen inşallah olacaktır..Saygılar..

bulentba

bulentba

Üye
Saol bi işe yaramıyor

kukumaw

kukumaw

Üye
n78 ile bilgim yok ama adımları takip ettiğinde olması gerekiyor herşeyi yapmışsın neden olmadı şaşırdım :( tekrar adımları takip edersen inşallah olacaktır..Saygılar..

hack yöntemi ile alakalı galiba ilgin ve emeğin için teşekkürler.denedim ıolmadı vazgeçtim bende.

sağol paylaşımlarının devamı dileğiyle.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
hack yöntemi ile alakalı galiba ilgin ve emeğin için teşekkürler.denedim ıolmadı vazgeçtim bende.

sağol paylaşımlarının devamı dileğiyle.

eyvallah sende saol dostum..Saygılar..

ataxan

Üye
teshekur edirem...

ramco54

ramco54

Üye
gercekten ise yariyor cok sagol denedim oldu .

gizo

Üye
ben bu sertifika olayını çıkaranın

tunahan53

tunahan53

Üye
tesekkurler

izdirapfr56

Üye
evet arkadaslar bende denedim bu pro. calismiyor

asfa

asfa

Üye
olmuyor arkadaşlar bu

aytu123

aytu123

Üye
saol knka

vagabond59

vagabond59

Üye
arkadaşlar pyhton diye birşeyden bahsediyorsunuz ama yükleme dosyasını veren yok mu forumda

ramco54

ramco54

Üye
program calisiyo tesekkurler.

mrtxhan

Üye
teşekkürler

KonTLeBi

KonTLeBi

Üye
teşekkürlr

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bilginize program çalışıyor ancak images te bulunan paBlLn dosyalarını silmiyor diğerleri tam takır calisiyor..herkese ii forumlar

Üst Alt