Deleter v1.0.1 S60v3 [Updated]

Sponsorlu Bağlantılar

adem_1990

Üye
    Konu Sahibi
Deleter v1.0.1 S60v3 [Updated]
Cihazda yer alan gereksiz bilgileri silerek hafıza rahatlatma yapabilirsiniz. Güncellenmiş sürümdür.

Özellikleri:

* Bluetooth cihaz geçmişi,
* Uygulama kaldırma ve yükleme geçmişi,
* Realplayer son açılan videolar geçmişi,
* Güncelleme sonrası gereksiz olan Over-The-Air dosyasını (4.5 mb) silme,
* Galerideki gereksiz ön izleme dosyasını (PAlbTN) silme.

megadeth.txt dosyasını hafıza kartına e:\ atın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: rcpkarakas, kezban yenge, xxantihackersxx ve 41 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eline sağlık.

arven_005

arven_005

Üye
ben bu programın eski sürümünü tele yüklemiştim ve bu program yüzünden tele format atmak zorunda kalmıştım gene aynısı olur mu ?? emeğe saygı

haciorhan

haciorhan

Üye
Cihazda yer alan gereksiz bilgileri silerek hafıza rahatlatma yapabilirsiniz. Güncellenmiş sürümdür.

Özellikleri:

* Bluetooth cihaz geçmişi,
* Uygulama kaldırma ve yükleme geçmişi,
* Realplayer son açılan videolar geçmişi,
* Güncelleme sonrası gereksiz olan Over-The-Air dosyasını (4.5 mb) silme,
* Galerideki gereksiz ön izleme dosyasını (PAlbTN) silme.

megadeth.txt dosyasını hafıza kartına e:\ atın.

Arkadaşlar bu programın çalışması için Python for S60 & ScriptShell v1.4.5 & ModulPacks cihazınzda yüklü olması gerekir ve artı telefonunuzda sisteme erişim klasörleri açmanız gerekir bilginize...

arven_005

arven_005

Üye
dediklerin wardı zaten benim telefonumda ama gene de format atmak zorunda kalmıştım

korsantv94

korsantv94

Üye
Teşekkürler....

Salihyet

Salihyet

Üye
Hemen kuruyorum :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Konu neden yanlış yere açılmış;PYTHON bölümüne taşınmalı..!

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hangi dosyaları silip silemeyeceğini kontrol edebiliyor muyuz?

Salihyet

Salihyet

Üye
Sertifika sorunu verdi ben yüklediğimde , yılı geri almama rağmen, uğraşmadım..
Phython bölümüne taşınması için hiç bir sebep yok..

GkHnZn

Üye
Yarın yolculuğa gidiyorum şimdi format atmak zorunda bırakırsanız beni gerçekten çok kötü bir durumla karşı karşıya kalırım :)

dersimli.h

dersimli.h

Üye
emeqiné saqLik ...!

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Telefona format atmanızı gerektirecek bir işlevi yok programın. Olsada olur olmasada olur tarzında bir program. Hız ve boyut konusunda etkisi hissedilebilir derecede değil...

yckoc2004

Üye
eyvallah sağol bende zaten vardı acaba bu yeni sürümü mü?

silop_kms

silop_kms

Üye
eline sağlık paylaşım için teşekkürler...

yaldiz

yaldiz

Üye
paylaşımın için teşekkür ederim. ancak N73 e yüklediğimde caps ON! diye bir uyarı veriyor sonra da program kapanıyor. düzeltmem gereken bir yer varsa yazarsan sevinirim...

haciorhan

haciorhan

Üye
paylaşımın için teşekkür ederim. ancak N73 e yüklediğimde caps ON! diye bir uyarı veriyor sonra da program kapanıyor. düzeltmem gereken bir yer varsa yazarsan sevinirim...

Arkadaşlar bu programın çalışması için Python for S60 & ScriptShell v1.4.5 & ModulPacks cihazınzda yüklü olması gerekir ve artı telefonunuzda sisteme erişim klasörleri açmanız gerekir bilginize...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yok abi gözüm korktu bu programdan:) üstelik ön izleme dosyalarını silince program gene oluşturacaka.En eski sorun bu neden ön izleme dosyaları oluşturur ki cihaz?Hızlı açılmasının tek yolu bu olmaması gerek medya dosyalarının

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
ben o kadar denedım bı turlu calısmıo pro . kuruluor fakat acmaya calıstıgmda olmuo ... pyhton da yuklu bırısı acıklamalı kurulum anlatırsa ve qereklı pro. ları lınk halınde werırse cok iyi olur

iyi forumlar

orukm

orukm

Üye
tşkrlr.

Takipçi Satın Al

Üst Alt