Deleter 1.0.1 (Gereksiz Dosyaları Kolayca Silin)

Sponsorlu Bağlantılar

maki20

maki20

Üye
saol güzel paylaşım ellerine sağlık

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
yaa kardeş senin dediğin megadeath atıyoruz gene çalışmıyor..kendinde demişsin çalışmıyor diye ama sonra sanki çalışmış gibi yorumlara cevap vermişsin..bişey anlamadım ben yaa

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
yaa kardeş senin dediğin megadeath atıyoruz gene çalışmıyor..kendinde demişsin çalışmıyor diye ama sonra sanki çalışmış gibi yorumlara cevap vermişsin..bişey anlamadım ben yaa

Arkadaşım öncelikle sistem hack yaptın mı sonra megadeth.txt dosyası yoktu bende o yuzden çalışmıyor demiştim sonra internette araştırdım buldum ve e:/ klasörüne attım sonra oldu sende sorun nedir bilmem anlatabildim mi

ali-baba83

Üye
dostlar hic bi pyton uygumalasını calıstıramıyurum.herseyı kurdum pytonnu ve eklentılerını ama nafile.programlar acılır gıbı oluyor ama acılmıyor

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
dostlar hic bi pyton uygumalasını calıstıramıyurum.herseyı kurdum pytonnu ve eklentılerını ama nafile.programlar acılır gıbı oluyor ama acılmıyor

Arkadaşım python u telefon hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı kurdun herşeyi telefon hafızasına koyman gerekiyor..

jatvalca

jatvalca

Üye
silemediğim bi oyun vardı inşallah ondan kurtulurum teşekkürler kardeşim

Casy

Casy

Üye
süper

fazo

fazo

Üye
teşekkürler

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah babajan ;)

Casy

Casy

Üye
teşekkürler kardeşim

marduks

marduks

Üye
Ben de mi problem oluştu tam bilemiyorum ama makina saçmalamaya başladı,format atmak zorunda kaldım,bilginize.

sasmazz

Üye
e dediğin neresi ya

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim

Eyvallah saol

--------------- Ekleme ---------------

Ben de mi problem oluştu tam bilemiyorum ama makina saçmalamaya başladı,format atmak zorunda kaldım,bilginize.

Tam olarak sorun ne ile karşılaştın ilk defa duydum böyle bi sorun

--------------- Ekleme ---------------

e dediğin neresi ya

anlayamadım ne demek istediğini arkadasım :S

deniz-550

Üye
arkadaşım bu program çalışmıyor.kurulan programı açıyorsun (caps on !) diye yazı çıkıp kapanıyor. orada ne yazdıysanız hepsini uyguladım yani eksik bişey yapmadım ama bu şekilde bi sonuç alıyorum ve diger arkadaşlarda alıyor. dedigin dosyayı e klasörünede attım olmadı bu konuda bi yardımc olursanız sevinirim....

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu program çalışmıyor.kurulan programı açıyorsun (caps on !) diye yazı çıkıp kapanıyor. orada ne yazdıysanız hepsini uyguladım yani eksik bişey yapmadım ama bu şekilde bi sonuç alıyorum ve diger arkadaşlarda alıyor. dedigin dosyayı e klasörünede attım olmadı bu konuda bi yardımc olursanız sevinirim....

Arkadaşım hack lemen lazım telefonu caps on yapabilirsin osnra kolay gelsin.

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye

Üst Alt