Deleter v1.0.1 S60v3 [Updated]

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Nokia nın tasarladığı galeri sistemi oldukça kötü.en çakma telefonlar bile oldukça güzel galeri sistemi varken symbian işletim sisteminin hepsinde a'dan Z' ye yalnış tasarlanmış galeri sistemi bana göre.Birincisi genel olarak telefonların en çok yavaşladıgı zorlandıgı bölüm galeri.Özellikle S60v3 sistemli cihazlarda en basit resimleri klasöre açıp taşıyamıyorsun bile hele resimleri açmak işkence.ikincisi ön izleme (PAlbTN) klasörünün oluşması (durduk yere hafıza kaybı).Resimleri hızlı açmak için neden böyle bir uygulamaya gerek duyulur bunu anlamak zor.iki kuruş fazla kar için müşteri memnuniyetini hiçe sayıp yeterince işlemci ve ram koymayıp akıl oyunu yapıyor kendince Nokia.Symbianın tamamen nokia geçmesi ise bu işletim sistemini resmen çöp etti zaten.En fazla bir iki yıl daha gider daha sonra android sistemi oturur symbian ise çöp olur.Bu kadar ağır ve hantal işletim sistemine yetersiz işlemci ve boş ram koymazsan bu cihazlar sana işkence olur.Zaten sistem optimizasyon sorunu var symbian işletim sisteminde.Nokia hatalarında bu kadar ısrar etmesi eninde sonunda pazar payına vurur ama o zamanda iş işten geçer.
laf fazla uzadı arkadaşlar.Çekinceyle baktığım bir uygulama.deneyenlerin yorumlarını paylaşmasını rica ediyorum

Kerem PEHLİVAN

Üye
Arkadaşlar bu programın çalışması için Python for S60 & ScriptShell v1.4.5 & ModulPacks cihazınzda yüklü olması gerekir ve artı telefonunuzda sisteme erişim klasörleri açmanız gerekir bilginize...

Selamlar;

Bu programın temizleyeceği çöp dosyalar Python for S60 & ScriptShell v1.4.5 & ModulPacks programının kapladığı yerden fazlamı?

Bu program hafıza kartına kurup sildiğimiz programların telefon hafızasında kalan uzantılarını silmeye yarıyormu? Yada bu işi yapabilen başka bir program varmı?

jousééF

jousééF

Üye
saol :)

unrivaled

unrivaled

Üye
saol ark

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Teşekkürler

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

azim_alim38

azim_alim38

Üye
eyvallah kardeşim eline sağlık

bekirbirim

bekirbirim

Üye
sağol

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Phyton bölümüne taşınmalı... :nono:

paşabahçe

Üye
megadeth.txt dosyasını direkt e/ yemi yoksa e de özel bir klasöre mi atacaz

macman

macman

Üye
thx

siego and bp

siego and bp

Üye
emeğe saygı

webcreator-m

Üye
Arkadaşlar bu programın çalışması için Python for S60 & ScriptShell v1.4.5 & ModulPacks cihazınzda yüklü olması gerekir ve artı telefonunuzda sisteme erişim klasörleri açmanız gerekir bilginize...

o zmn hiç bulaşmıyorum :)

TatCeL

TatCeL

Üye
çok kullanışlı bir program
teşekürler

ramazan_ag

Üye
konuyu aıp gidiyor yaa bi ilgilenese sertifika sorunu veriyor demiş arkadş. bende de verdi aynı sorunu.

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Teşekkürler

paşabahçe

Üye
paylaşım için teşekkurler umarım bir işe yarar

sinanxp

sinanxp

Üye
cok sacma . sistem dosyalarını siliyor.

AbdulkadirAvan