kacaksevgilim
Üye
Nokia nın tasarladığı galeri sistemi oldukça kötü.en çakma telefonlar bile oldukça güzel galeri sistemi varken symbian işletim sisteminin hepsinde a'dan Z' ye yalnış tasarlanmış galeri sistemi bana göre.Birincisi genel olarak telefonların en çok yavaşladıgı zorlandıgı bölüm galeri.Özellikle S60v3 sistemli cihazlarda en basit resimleri klasöre açıp taşıyamıyorsun bile hele resimleri açmak işkence.ikincisi ön izleme (PAlbTN) klasörünün oluşması (durduk yere hafıza kaybı).Resimleri hızlı açmak için neden böyle bir uygulamaya gerek duyulur bunu anlamak zor.iki kuruş fazla kar için müşteri memnuniyetini hiçe sayıp yeterince işlemci ve ram koymayıp akıl oyunu yapıyor kendince Nokia.Symbianın tamamen nokia geçmesi ise bu işletim sistemini resmen çöp etti zaten.En fazla bir iki yıl daha gider daha sonra android sistemi oturur symbian ise çöp olur.Bu kadar ağır ve hantal işletim sistemine yetersiz işlemci ve boş ram koymazsan bu cihazlar sana işkence olur.Zaten sistem optimizasyon sorunu var symbian işletim sisteminde.Nokia hatalarında bu kadar ısrar etmesi eninde sonunda pazar payına vurur ama o zamanda iş işten geçer.
laf fazla uzadı arkadaşlar.Çekinceyle baktığım bir uygulama.deneyenlerin yorumlarını paylaşmasını rica ediyorum
laf fazla uzadı arkadaşlar.Çekinceyle baktığım bir uygulama.deneyenlerin yorumlarını paylaşmasını rica ediyorum