Değerli üstadlarım Cok Acil Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

estami

Üye
    Konu Sahibi
Değerli üstadlarım Cok Acil Yardım Lütfen...
Değerli üstadlarım MOBİLESAVER adlı programı indirdim kullanıyorum resimleri düzenliyorum ve 6600 nokia seceneğinide tıklıyorum kayd ediyorum ama PSP diye bir formatta kayd ediyor ve benim 6600 a yüklüyorum acmıyor o psp denilen ekran koruyucu hazırladığımı...Nerde yanlış yapıyorum üstadlarım kullanımını yada yolunu gösterebilen üstadıma minnettar kalıcağım.Teşekkürler

leiche

leiche

Emekli Yönetici
konu hakında tecrübeli arkadaşımız birazdan yardımına yetişecektir.
ii forumar :)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Dün nette sorun olduğu için foruma giremedim kusura bakmayın arkadaşlar
sizin sorununuz yarım bırakmak için oluşturulan yedek dosyasını ekran koruyucu diye telefona atmanız sanırım...

estami

Üye
    Konu Sahibi
Dün nette sorun olduğu için foruma giremedim kusura bakmayın arkadaşlar
sizin sorununuz yarım bırakmak için oluşturulan yedek dosyasını ekran koruyucu diye telefona atmanız sanırım...

üstadım anlayamadım tam manasıyla bir izahat yapabilirmisin malum senin gibi konunun uzmanı olmamam hasebiyle anlayamadım mazur gör lütfen.teferruatlı izahatınıza ziyadesi ile memnun olucağım.saygılar..sorunum resimleri hazırlıyorum ve nokia 6600 seciyorum ve kayd ediyorum ama farklı bir dosya türü cıkıyor ve telefonum acmıyor biryerleri eksik bırakıyorum sanırım sizden ricam eğer mümkünse programın resimli izahatını yapmanızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt