Death Phone Flasladım Ama ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Death Phone Flasladım Ama ...
Arkadaşlar az önce oldu herşey. Telefonu usb ile şarj ediyordum hep. herzamanki gbi usb yi taktım tel. şarj oluyodu. aradan 1-2 saat geçti telefonu şarjdan aldığımda kapalıydı. açılmadı usb ile bağladım açılıyo ancak sistem hatası uyarısı veriyodu ve hiçbirşey yapamıyodum. öyle kalıyodu telefon. bende death phone flaslamaya bakarak flasladım ancak bundan sonrada şöyle bi sorun ortaya çıktı.

1 . Desteklenmeyen USB cihazı... yazıyo.

2. uyarıya tamam dedikten sonra bir hata dha verio. Şu yazıyo : USB bağlantısında hata...

şimdi garantiye versem farkederlermi flash attığımı. 2. olarak bunn çözümü nedir yoksa göt mahkum garantiye vericem.

kardes garantiye ver telefonuna gore soyle orn. belle yuklerken internet kesildi de

- - - Eklendi - - -

kardes garantiye ver telefonuna gore soyle orn. belle yuklerken internet kesildi de

başka bilgisayarda hafıza kartıni çıkar ve usb kablosunu değiştir

Tepkiler: bayram yazıcı ve ayran3883
Garantiye vermene pek gerek olacağını sanmıyorum,şunları deneyebilirsin.telefonuna hard yada soft format atarak deneyebilirsin,birde ovi süit ve phoenix programını kaldırıp tekrar yükleme yöntemini deneyebilirsin.ha yinede hemen karar verme burda belki başka öneri yapan olur acele etmemek gerek

Arkadaş soruyu sormuş ama ortalarda yok,telefonu attımı naptı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...