The SLayeR
Üye
tek yediğin kazık 50 tl olsun
haklısın Allah beterinden saklasın cümlemizi
tek yediğin kazık 50 tl olsun
Amin. Geçen bizim eve hırsız girdi, cüzdanımdaki 160 tl + ipod touch'ım çalındı.. Onları düşününce 50 tl falan az geliyor banahaklısın Allah beterinden saklasın cümlemizi

Amin. Geçen bizim eve hırsız girdi, cüzdanımdaki 160 tl + ipod touch'ım çalındı.. Onları düşününce 50 tl falan az geliyor bana![]()
iCloud.com 'a girip konumu bulsana polise ihbar et alırsınızAmin. Geçen bizim eve hırsız girdi, cüzdanımdaki 160 tl + ipod touch'ım çalındı.. Onları düşününce 50 tl falan az geliyor bana![]()
orası ayrı bir hikaye zaten.. icloud.com'a girdim, cihazı kayıp moduna aldım sonra cihazın içindeki verileri sil dedim, ben zannediyorum ki apple hem kayıp moduna alacak (cihaz takip edilebilir olacak) hemde cihazın içindekileri silecek zannediyorum, koskoca apple bunu yapmamış ve cihazın içindekiler silinince kayıp mdu devre dışı kalıyormuş ve artık cihaz takip edilemiyormuş, ben bunu düşünmüşlerdir diye düşünüyordum, "cihazın içindekileri sil" komutunu verince de "artık takip edemeyeceksiniz" diye bir uyarıda vermedi de bana apple... Adam ipod üzerinden internete bağlandığı gibi cihaz silindi ama artık takip edilemiyor. Apple'a çok kızgınım, Apple ürünü almayacağım bir daha. Beceriksiz herifler. Reklamdan başka bir şey bildiği yok apple'ıniCloud.com 'a girip konumu bulsana polise ihbar et alırsınız
bence 3110 alsan daha iyiydi mesaj için. 2630 mesaj yazarken 3110dan geç tepki veriyorbu arada 2 yıl önce temizini 20 tlye sattım telefoncuya
neyse geçmiş olsun yapacak bir şey yok.... bir de apple pişmanlıktır @veyseloglu
Neden verilere sil diyorsun ki? Ben iPadim de denedim işe yarıyor. Senin hatan kusura bakmaorası ayrı bir hikaye zaten.. icloud.com'a girdim, cihazı kayıp moduna aldım sonra cihazın içindeki verileri sil dedim, ben zannediyorum ki apple hem kayıp moduna alacak (cihaz takip edilebilir olacak) hemde cihazın içindekileri silecek zannediyorum, koskoca apple bunu yapmamış ve cihazın içindekiler silinince kayıp mdu devre dışı kalıyormuş ve artık cihaz takip edilemiyormuş, ben bunu düşünmüşlerdir diye düşünüyordum, "cihazın içindekileri sil" komutunu verince de "artık takip edemeyeceksiniz" diye bir uyarıda vermedi de bana apple... Adam ipod üzerinden internete bağlandığı gibi cihaz silindi ama artık takip edilemiyor. Apple'a çok kızgınım, Apple ürünü almayacağım bir daha. Beceriksiz herifler. Reklamdan başka bir şey bildiği yok apple'ın
fakat apple bana herhangi bir bilgilendirmede bulunmadı veya bir daha cihaza ulaşamayacağım hakkında bir bilgi vermediben buna kızıyorumNeden verilere sil diyorsun ki? Ben iPadim de denedim işe yarıyor. Senin hatan kusura bakma
"Verileri sil" ne demek?fakat apple bana herhangi bir bilgilendirmede bulunmadı veya bir daha cihaza ulaşamayacağım hakkında bir bilgi vermediben buna kızıyorum
Apple'ın kitapçıklarınıda biliyorum, daha doğruşu broşürlerini. Geçek manada hiç bir işe yarar bilgi içermiyorlar. "Verileri sil" bağlantısı "FIND MY IPHONE" uygulamasında ne arıyor peki? Uygulama cihazı bulmak için tasarlanmış olmalıydı, verileri silip cihazı kaybetmek için değil."Verileri sil" ne demek?
Kitapçığı yok mu?
Cihazı satanlar için oApple'ın kitapçıklarınıda biliyorum, daha doğruşu broşürlerini. Geçek manada hiç bir işe yarar bilgi içermiyorlar. "Verileri sil" bağlantısı "FIND MY IPHONE" uygulamasında ne arıyor peki? Uygulama cihazı bulmak için tasarlanmış olmalıydı, verileri silip cihazı kaybetmek için değil.
Cihazı satan biri için konulan bir özellik değil o, internette sonradan araştırdığım kadarıyla cihazın içinde öenmli verileri olup, o verlerin 3. şahıslara geçmesini engellemek için konulmuş bir özellik o. Hatta apple destek sitesinde diyor ki, "cihazı bulduktan sonra itunes üzerinden sistem yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz". E, iyi tamamda o özelliği aktifleştirdikten sonra cihazı bir daha izleyememek benim ne işime yaracak? Cihazı uzaktan silerken bir daha cihazı izleyemeyeceğim ile ilgili bir uyarı almadığım gibi, uzaktan silmeyi aktifleştirdiğimde kayıp modunu deaktive olduğu ile ilgili bir uyarı da almadım. Silindikten sonra cihazın bir daha takip edilemeyeceğini internetten araştırıp öğrendikten sonra silme işleminide durduramadım. Böyle bir saçmalık olamaz. Öyle bir fonksiyonun ise cihazı bulma ile ilgili bir uygulamada olmazsıda zaten ayrı bir saçmalık.Cihazı satanlar için o
iCloud devre dışı kalıyor ki diğer alan kişi kendi hesabını kullanabilsin
Yeniden kusura bakma ama kendi hatan bu araştırmak çok zor değil
teşekkür ediyorumTamam sen haklısın
Alacaksan nokıa n97 tavsıye ederım sadece mesajlaşacaksan