kardeş sis halinde yükleyeceğin widgetler uygulamalar bölümünde gözükür ve bunu erana almak için widget ayarlarına girip ordan istediyini seçip ekrana alırsın eyer yüklediyin widget gözükmüyorsa bir eksiklik proda yda sisteme yerleşmiştir simge olmaz ama widget deyişmek iştediyinde o zaman gözükürOrada bildirimler (notiication) widgetini yükledim ama telde görünmüyor
kardeş kurulumu yanlış yapmışısndır başlangıç en 80 mb yle başlar widgetlerin hiç biri süs deyil hepsi çalışıyor ekran koruyucu seçmen için samsung widgeti devre dışı yap ekran koruyucunu seç ve son olarak samsung widgeti seç duvar kağıdın ekrana gelirMerhabalar kurulum gerçekleştirdim. Öncelikle flash kartı çıkartıp kurulum yaptım bu doğru mu? 2. si 73.7 MB boş yer var. 3. samsung widget ekranında kilit simgesi süs mü? 4. bu widgetteki soldaki simgelere basınca birşey olmuyo bunlar da süs mü? 5. ekran koruyucu nasıl çalıştırılır?
kardeş kurulumu yanlış yapmışısndır başlangıç en 80 mb yle başlar widgetlerin hiç biri süs deyil hepsi çalışıyor ekran koruyucu seçmen için samsung widgeti devre dışı yap ekran koruyucunu seç ve son olarak samsung widgeti seç duvar kağıdın ekrana gelir
ekran koruyucu nasıl çalışır demişsiniz bende ekran koruyucu nasıl seçeceksin onu anlatım aslında flaş kartada format atman lazım ama şu an eyer bir sorun yoksa böyle kulan widgetleri çalıştırman için ekrana sürükleyip tıklaMerhabalar kurulum gerçekleştirdim. Öncelikle flash kartı çıkartıp kurulum yaptım bu doğru mu? 2. si 73.7 MB boş yer var. 3. samsung widget ekranında kilit simgesi süs mü? 4. bu widgetteki soldaki simgelere basınca birşey olmuyo bunlar da süs mü? 5. ekran koruyucu nasıl çalıştırılır?
ekran koruyucu nasıl çalışır demişsiniz bende ekran koruyucu nasıl seçeceksin onu anlatım aslında flaş kartada format atman lazım ama şu an eyer bir sorun yoksa böyle kulan widgetleri çalıştırman için ekrana sürükleyip tıkla
kastım evet duvar kağıdı idi herşeyi haletiysen sorun yok tamamTüm sorunları çözdük te
Ekran koruyucudan kastınız duvar kağıdımı? bi tek onu anlamadım benim ekran koruyucudan kastım bir süre bilgisayar kullanılmadığı taktirde ekranda beliren görüntü. Tam dediğinizi çözemedim. Duvar kağıdı değiştirdim ama screensaver bulamadım
rasim kardes kusura bakma fw konusunda yeniyim sık sık soruyorum kardeş fotograflar için aynı müzikle gibi extra bir klsör yapyormuyuz
slm hocam bunu yükledikten sonra kaldırmak mümkünmü
amacımız sizin memnunuiyetinizgüzelmiş![]()
umarım memnun kalırsınevet kardeş bu sorunda tamam allah razı olsun yardımcı olduğun için