Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile
Sponsorlu Bağlantılar
estami
Üye
Rasim üstad c6 v20 5800 için olan yazılımını sabırsızlıkla bekliyoruz.
ka'in
Üye
rasim kardeş bu fw yi kurduktan sonra telefonun sesi arttı fark edilir derecede olabilirmi böyle bir şey.
Bi bakalim kardes bu isten bıktım ya bıktırdılar haklı ve haksızın ayırt etilmediği yerde iş yapmak zor hayırlısı
memoxxxxx
Üye
ustam bana bi cevap vermedim
r@sim
Üye
Konu Sahibi
ne gibi anlamadım
memoxxxxx
Üye
widget ekleyebilirmiyim onu sormuştum
r@sim
Üye
Konu Sahibi
eklersin ama baya bir uğraş iste fw yi yeniden açıp dosyaları doğru yere atman gerekiyor yapabilisen yap
ka'in
Üye
rasim kardeş seni biraz şımartacağım fw yi arkadaşlara gösterdim inanki şaşırdılar gerek görsel ve hızına onun için tekrar tekrar emeğine sağlık telefonum başka bir havaya girdi teşekürler.
rasim kardeş seni biraz şımartacağım fw yi arkadaşlara gösterdim inanki şaşırdılar gerek görsel ve hızına onun için tekrar tekrar emeğine sağlık telefonum başka bir havaya girdi teşekürler.
güle güle kulanın kain kardeş sizler memnunsanız sorun yok
memoxxxxx
Üye
rasim ustad teşekürler uğraşıyorum inşallah yaparım tabiki kolay deyil
asixz
Üye
eyv dostum tşk eline bilgine saglık
r@sim
Üye
Konu Sahibi
güle güle kulan keyfini çıkar
memoxxxxx
Üye
rasim kardeş yapamadım widget ekliyorum olmuyor herseferinde bir eksiklik oluyor
reddevilmt_
Üye
tek eksiği hava durumu vb. widget oda olsa tadından yenmeyecek ama maalesef :/
r@sim
Üye
Konu Sahibi
kardeş tabi her işin kendine göre zorlukları var ama uğraştıkça bişeyler çözersin
omer9035
Üye
ben daha önce kuruştum gerçekten baya bi hızlıydı şarjı da diğerlerine göre baya bi gidiyodu ama samsung ev ekranı açıkken müziğin videonun sesini ses açma tuşlarından yapamadığım için başka fw yüklemiştim eğer halledebilseydim sanırım başka fw kurmazdım sanırım tekrardan emeğinize sağlık
r@sim
Üye
Konu Sahibi
ömer kardeş sadece samsung widgetindeyken dediyin oluyor ama dokunmatikte yapabiliyorsun diyer arkadaşım reddevilmt- evet hava durumu widgeti aslında ekliydi son anda bir pürüz çıkarınca kaldırmak zorunda kaldım ama bi bakalım belki eklerim
ömer kardeş sadece samsung widgetindeyken dediyin oluyor ama dokunmatikte yapabiliyorsun diyer arkadaşım reddevilmt- evet hava durumu widgeti aslında ekliydi son anda bir pürüz çıkarınca kaldırmak zorunda kaldım ama bi bakalım belki eklerim