Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

estami

Üye
Rasim üstad c6 v20 5800 için olan yazılımını sabırsızlıkla bekliyoruz.

ka'in

ka'in

Üye
rasim kardeş bu fw yi kurduktan sonra telefonun sesi arttı fark edilir derecede olabilirmi böyle bir şey.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş bu fw yi kurduktan sonra telefonun sesi arttı fark edilir derecede olabilirmi böyle bir şey.
evet kardeş var bu fw de öyle bi özelik

--------------- Ekleme ---------------

Rasim üstad c6 v20 5800 için olan yazılımını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bi bakalim kardes bu isten bıktım ya bıktırdılar haklı ve haksızın ayırt etilmediği yerde iş yapmak zor hayırlısı

memoxxxxx

Üye
ustam bana bi cevap vermedim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi anlamadım

memoxxxxx

Üye
widget ekleyebilirmiyim onu sormuştum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eklersin ama baya bir uğraş iste fw yi yeniden açıp dosyaları doğru yere atman gerekiyor yapabilisen yap

ka'in

ka'in

Üye
rasim kardeş seni biraz şımartacağım fw yi arkadaşlara gösterdim inanki şaşırdılar gerek görsel ve hızına onun için tekrar tekrar emeğine sağlık telefonum başka bir havaya girdi teşekürler.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş seni biraz şımartacağım fw yi arkadaşlara gösterdim inanki şaşırdılar gerek görsel ve hızına onun için tekrar tekrar emeğine sağlık telefonum başka bir havaya girdi teşekürler.
güle güle kulanın kain kardeş sizler memnunsanız sorun yok

memoxxxxx

Üye
rasim ustad teşekürler uğraşıyorum inşallah yaparım tabiki kolay deyil

asixz

Üye
eyv dostum tşk eline bilgine saglık

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan keyfini çıkar

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş yapamadım widget ekliyorum olmuyor herseferinde bir eksiklik oluyor

reddevilmt_

Üye
tek eksiği hava durumu vb. widget oda olsa tadından yenmeyecek ama maalesef :/

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tabi her işin kendine göre zorlukları var ama uğraştıkça bişeyler çözersin

omer9035

Üye
ben daha önce kuruştum gerçekten baya bi hızlıydı şarjı da diğerlerine göre baya bi gidiyodu ama samsung ev ekranı açıkken müziğin videonun sesini ses açma tuşlarından yapamadığım için başka fw yüklemiştim eğer halledebilseydim sanırım başka fw kurmazdım sanırım tekrardan emeğinize sağlık

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ömer kardeş sadece samsung widgetindeyken dediyin oluyor ama dokunmatikte yapabiliyorsun diyer arkadaşım reddevilmt- evet hava durumu widgeti aslında ekliydi son anda bir pürüz çıkarınca kaldırmak zorunda kaldım ama bi bakalım belki eklerim

reddevilmt_

Üye
ömer kardeş sadece samsung widgetindeyken dediyin oluyor ama dokunmatikte yapabiliyorsun diyer arkadaşım reddevilmt- evet hava durumu widgeti aslında ekliydi son anda bir pürüz çıkarınca kaldırmak zorunda kaldım ama bi bakalım belki eklerim

çoğu kişi belki ben gibi düşünüyordur,ekstra widget larla fw n bambaşka olacak,eğer eklersende c6 sevdamdan kesin vazgeçerim:yuru

memoxxxxx

Üye
yok kardeş ya bu bizim işimiz deyil yapamadım ya

Üst Alt