Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş bu istemediyim fotoları nasıl yapabiliriz buna bi çare varmı

Kardeş onlara farklı isimlerde klsör yap oraya taşı yapacağın klasörde görüntü ve ya image karakterler olmasın tamamdır

xpity

Üye
Rasim kardeş firmware için teşekkürler, yükledim daha önce yüklediğim firmware ile aynı oda 82mb dı. Bunda sadece wigdet var ama hepside uyumlu çalışıyor eline sağlık. Yanlız müzik test edeyim dedim ses %30 gibi çok kısık bir durumda eski firmware de ortalığı inletiyordu. Başka ses sorunu yaşayan kişiler varmı acaba?

--------------- Ekleme ---------------

Rasim kardeş firmware için teşekkürler, yükledim daha önce yüklediğim firmware ile aynı oda 82mb dı. Bunda sadece wigdet var ama hepside uyumlu çalışıyor eline sağlık. Yanlız müzik test edeyim dedim ses %30 gibi çok kısık bir durumda eski firmware de ortalığı inletiyordu. Başka ses sorunu yaşayan kişiler varmı acaba?

Not: Şuan ses olayı düzeldi, wigdet içinden müzik çalar açınca ses sonda olmasına rahmen kısık geliyordu, ama galeri içinden açınca sesi sonuna kadar açınca ses düzeldi.

Galeriden müzik açıp sesi sonuna kadar açtığımda ses sorunsuz, ama masaüstünden mini müzik çaları açtığımda kısmama rahmen ses kısılıyor görünmesine rahmen yinede ses kısılmıyor.

memoxxxxx

Üye
kardeş bendede aynı oldu ama müzikçalarda iken ses düğmeleri ile deyilde dokunmatikte azalıp çoğalıyor ve şahane bir fw gerçekten

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler memoxxxx kardeş arkadaşa yardımcı olduğun için

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş biz seni biliyoruz eline emeyine sağlık işine bak boş ver

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşım senin gibi dostlarda olmasa hayat çekilmez

ka'in

ka'in

Üye
rasim kardeş bu fw en süper ama yeni bir bomba bekliyoruz varmı çalışmaların göster kendini seninleyiz merak etme iyi çalışmalar başarılarılarının devamını bekliyoruz paylaşmayı herkes beceremez ona mangal gibi yürek lazım saygılar.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş bu fw en süper ama yeni bir bomba bekliyoruz varmı çalışmaların göster kendini seninleyiz merak etme iyi çalışmalar başarılarılarının devamını bekliyoruz paylaşmayı herkes beceremez ona mangal gibi yürek lazım saygılar.
sağol kardeşim herkes haklıyıda haksızıda biliyor bizim kimseye yanlışımız olmaz bunu herkes biliyor bilmeyende işine öyle geldiyi için görmüyor ama allah görür

memoxxxxx

Üye
kardeş sen dürüstlüyün ve efendiliyinle kendini kanıtladın helal sana bir numarasın

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öcelikle beni dinlediyin için teşekür ederim şahsım adına deyermi ya hakta adalete kendi gelip yerini bulur boşver

memoxxxxx

Üye
ayne öyle kardeş o kadar balandırdılar denedim senin fw hızına kesinle yetişmez

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş benim kimseyle yarışma niyetim yok boşver şimdi burayada müdahale ederler farkındamısın msj sayim hep aynı yerde 297 oysa son 24 saat içinde 50 msj yazdım

bajax

bajax

Üye
Telefondan nasıl kaldırcaz. bunu:hmmm..

furkan5800

furkan5800

Üye
saollllll sper fw

memoxxxxx

Üye
doğru diyorsun kardeş sen ancak kendinle yarışırsın

ka'in

ka'in

Üye
bir çok fw kulandım ama gerçekten bu kadar hızlısını görmedim ama yeni bombanı bekliyorum başarılar kardeş.

nesim123say

Üye
benim bir sorunum var fw atıktan sonra telefonun temalar kısmına girdiğimde atıyor yani temaları değiştiremiyorum şimdiden tşk

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
benim bir sorunum var fw atıktan sonra telefonun temalar kısmına girdiğimde atıyor yani temaları değiştiremiyorum şimdiden tşk
kardeş ya yüklemede yada yüleme öncesi hata vardır yüklerken jafta mcu ışığı yandığına eminmisin tekrar adımları takip et düzelir

memoxxxxx

Üye
kardeş acaba senin bu fw ye ben başka widget ekleyebilirmiyim

Üst Alt