Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

memoxxxxx

Üye
kardeş eline emeyine sağlık mükemel bir iş çıkarmışsın

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan kardeş

memoxxxxx

Üye
kardeş bu ekran koruyucu nasıl oluyor ben yapamadım

estami

Üye
Rasim üstad emeğine sağlık bakılma sayısı 10 bini geçti birde c6 v20 yayınlarsan üstüne cila olur.

seydi73

Üye
kardeş emeğin için çok teşekkür ederim. bu dosyayı indirdim.inşallah akşam evde deneyecem. yalnız ovimapta wi-fi özelliği eklendi mi? bu benim için çok önemli diğer custom firewire lerde yok. ??? çözümde yok ilgine şimdiden teşekkür ederim. özellikle samsung wignet özelliği çok güzel olacak.. :):oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan her özeliği çalışıyor sorun yok kuruluma dikat et birde duvar kağıdı seçerken samsung widgeti devre dışı bırak duvar kağıdını seç sonra widgeti seç

memoxxxxx

Üye
kardeş ekran koruyucu dediğin gibi yaptım gerçekten muhteşem oldu tekrar tekrar eline emeyine sağlık iyikide bu fw yi kurmuşum hızı ve görseliyi muhteşem

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan bizımde amacımız sizlerin memnuniyeti

memoxxxxx

Üye
gerçekten fw süper kardeş bide müzikler için varsayılan klsör hangisi acaba

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş oluşturdum ama bulamadı acaba benmi yanlış yapıyorum yardımcı olurmusun

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş oluşturdum ama bulamadı acaba benmi yanlış yapıyorum yardımcı olurmusun
ya kardeş bu kadar zor deyil müsic adında bir klasör yap ve müzik çalarda kütüphaneyi yenile bu kadar

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş bir türlü yapamadım klasörü olşturdum ama müzikler gelmiyor kusura bakma yardımını bekliyorum

zxd19

zxd19

Üye
RamBlow Kullanarak Baksaydın Rama

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş bir türlü yapamadım klasörü olşturdum ama müzikler gelmiyor kusura bakma yardımını bekliyorum

Kardeş doğru yaptığına eminmsin adımları doğru yaptığına eminsen telefona bi reset atarak den

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş eline sağlık şimdi oldu mükemel bir fw bence sitenim şu an 1 numarası senin fw en

konyalisdu

konyalisdu

Üye
KArdeş buna widgetleri nereden bulabiliriz acaba

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
KArdeş buna widgetleri nereden bulabiliriz acaba

fw de yeterli widget var zaten ama ne tür widget arıyorsun 1de nasıl eklemeyi düşünüyorsun sis halinde widet diyorsan forumda sym v5 bölümünde araştır

Üst Alt