öncelikle güle güle kulan operayla sorunsuz dur ben fw yi yayınlamadan kendi expoleri ile denedim bir sorun yoktu olabilir yazılım bazı etkenlerden dolayı baze böyle şeyler yapabiliyor müzikler için müsic klasörüne ayarlamak zorunda kalmıştım terar güle güle kulan kardeşrasim arkadaşım.fw yi 1 haftadır çatır çatır kullanıyorum.ciddi bir problem yok.sadece kendi explorerinden atıyor.opera ile sorunsuz.birde müzikleri bulamama sorununu müzic yerine muzic(ü yerine u)ile yazılırsa sorun kalmıyor.teşekkürler.kullandığım en iyi fw diyebilirim.
teşekürler estami kardeşResimli yükleme anlatımı mükemmel oldu Rasim üstad yüklemek isteyen dostlara kolaylık sağlayacak.Emeğine sağlık.
dediğiniz herseyi yaptım ama telefon bozuldu yinede saolsnservise göndericem yarın
kardeş kesinlikle yazılımla alakası yok yanlış yükleme yapmışsındır anlatımı ve jaf fotolarına dikatlice bak tekrar dene düzelir ben günlük 20 kez yazılım atıyorum tlfna kesinlikle yazılımla bozulmaz yüklerken özelikle bak tüm uyarı ışıkları yanıyormu bazen mcu ışığı yanmaz dikatlice tekrar dene düzelirdediğiniz herseyi yaptım ama telefon bozuldu yinede saolsnservise göndericem yarın
dediğiniz herseyi yaptım ama telefon bozuldu yinede saolsnservise göndericem yarın[/QUOT
kardeş yardım etmek için kaç kez msj atmama ramen msjlarına cvp vermiyorsun
--------------- Ekleme ---------------
bu arada teşekülerini eksik etmeyen tüm arkadaşlara ben şahsım adına teşekür edrim by- rasim
kadeş link sayfa 1de zaren var yinede vereyimaga link nerde
kardeş o ses simgesi widgetin ses simgesi başka widget seç yani ev ekranı kaybolur zaten dokunmatikte azaltır çoğaltırsın samsung widget özelikleri böylebenim bir sorunum daha var tel de ses açma kısma tuşlarına bastığımda bi kendi volum çubuğu yerine ayriyetten bi çubuk çıkıyo üstte ses ne açılıyo ne kısılıyo dokunmatikten yaptınmı oluyo o ses o çubuğu nasıl yok edebilirim
rica ederim kardeşanladım teşekkürler
güle güle kulankardeş güzel fw olmuş emeğine sağlık.![]()
inşallah memnun kalırsınızkardeş güzel fw olmuş emeğine sağlık.![]()
kardeş böyle bir problem ilk oluyur sanırım senin bağlanı ayarlarınla alkalı bir durum bağlantılarda bağlantı şeklini manual yaparsan düzelir fw de böyle bir durum yok inşallah memnun kalırsın kardeşmrb rasim bey fw nizi yükledim gayet başarılı fakat bi sorun var internet kullanıldığı zaman geri çıktığımızda bağlantı hala dewam ediyor manuel olarak bağlantıyı iptal etmek zorunda kalıyorum varmı bi çözümünüz bunun için şimdiden teşekkürler