Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

faruk349

Üye
Arkadaslar cm 12 yuklu s3. Telefonumu tuslari kitleyince reset atiyor. Tekrar baslatiyor. Ne yapmam lazim. Gercekten cok muzdaribim. Bilen arkadaslar yardimci olsalar cok iyi olcak.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cm 12 yuklu s3. Telefonumu tuslari kitleyince reset atiyor. Tekrar baslatiyor. Ne yapmam lazim. Gercekten cok muzdaribim. Bilen arkadaslar yardimci olsalar cok iyi olcak.
Temiz kurulum yaptınmı

musti3535

Üye
Göruntulu arama yapilmiyor yardim

pro.engineer

pro.engineer

Üye
weekly 6 bende aşırı kasmaya basladı bi kaç kez temiz kurulum yaptım ama nuh diyor peygamber demiyor meret. ve ısınma problemi basladı şimdide :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
7 gelir yakinda. bende kasma yok ama son uygulamalar animasyonu kotu

sat s3 al

sat s3 al

Üye
zaten rootlu olmuyormu
pil kullanımı iyimi

-Oruc

-Oruc

Üye
stabil duruma geçmedimi daha rom

sat s3 al

sat s3 al

Üye
antutu daki sıralama görselini atarmısın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
boeffla kernel ve 1.6 overclock yaptim antutudan 30.500 puan aliyor ama siralamada gorunmuyor

samet1422

samet1422

Üye
arkadaşlar bu stock kamera sorunu ne zamn düzelecek bilgisi olan var mı

pro.engineer

pro.engineer

Üye
weekly 7 yayınlandı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende stock kamera calisiyor ama kamera cami kirildi cok kurcalamadim hata varsa da bilmiyorum. sarj kullanimi daha iyi oldu. mobil veriyle felan gunu rahat cikariyorum. boeffla kernel kurdum kendime gore guc tasarrufy modu yaptim onla. gorunurde biraz daha iyi oluyor ama genis kapsamli deneyemiyorum bi gunum bi gunume uymuyor kullanim olarak

samet1422

samet1422

Üye
bnde phonandroıdden ındrdım kurdum cynogenmod super bıse kasma takılma fln hıc bıse yok eger stock kamera varsa bu romda bunu kurayım ama dgerlerı gıbı google cameraysa denemeyım kardes ne dyrsun ?
ama bnm kullandıgım guc tasarrufsuz ful ınternetteyım bı gun rahat yetıyo :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bunda stock kamera var. kendi guc tasarrufu kapali olan uygulamalarin internetini kesiyor sadece. cok da kullanisli degil. bugun mobil veri tamamen kullanayim bakalim. ise yarar bi fark olursa ekran suresi ve boeffla ayarlarini paylasirim. surekli tasarruf modunda kullanmam zaten ama bazi durumlarda ise yarayabilir
bence google daha guzeldi ama photosphere gibi ozellikler calismaz oldu. romun ilk surumlerinde calisiyordu simdi cekimden sonra resim kayboluyor