Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer0006

Üye
burak kardes sen hangi romu kullanıyosun suanda

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
çok beğendim emeğinize sağlık yalnızca ufak bi problem sorum olacak temalar nasıl yükleniyor uygula diyorum animasyon geliyor sonra kalıyor öyle?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
çok beğendim emeğinize sağlık yalnızca ufak bi problem sorum olacak temalar nasıl yükleniyor uygula diyorum animasyon geliyor sonra kalıyor öyle?
Bildiğim kadarıyla cm 12 temaları henüz çıkmadı cm11 temalarınıda kullanırsan telefonda tema durduruldu hatası alırsın ve tekrar rom yüklemek zorunda kalırsın

abuzer0006

Üye
aziz mi blekotamı hangisi çok olmuyorumdur insallah simdiden tsk senin yorumların benim için önemli

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
tamam teşekkürler .

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
aziz mi blekotamı hangisi çok olmuyorumdur insallah simdiden tsk senin yorumların benim için önemli
Aziz04 ün yaptığı romları kullanmadım
Bildiğim kadarıyla aziz04 te rom yapmıyor mevcut romlar üzerinde değişikler yapıyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
cm 12ye tema destegi geldi ve 50yi askin tema mevcut.ben kullaniyorum

ortak42

ortak42

Üye
kasma yokya.
haftaya kuracağım sürüme boeffla kernel kurmuycam normal kalsın en iyisi :)

buda sarj sürem.stock romla aynı bence iyi bir değer.
bu değerleri ne kadar bekleme süresinde alıyorsun?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
10-20 saat arası

ortak42

ortak42

Üye
10-20 saat arası
elinden düşmüyor yani :) 20 saat üstün de ne kadar ekran süresi alıyorsun?
ben 4.3 stock 2.30 saat gidiyor ekran süresi 20 saatte yani çok kötü stocklar böylemi yoksa bende mi sorun var?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
20 saatin ustunde biraz dusme oluyor yarim saat gibi.

4.3te 5 bucuk saat aliyorum.senin iki bucuk saatini ben %50de aliyorum full whatsaap youtube instagram face falan.sende sorun olabilir :)

ortak42

ortak42

Üye
20 saatin ustunde biraz dusme oluyor yarim saat gibi.

4.3te 5 bucuk saat aliyorum.senin iki bucuk saatini ben %50de aliyorum fu ll whatsaap youtube instagram face falan.sende sorun olabilir :)
nasıl alıyon anlamadım stock 4.3 TR romunda 2 bucuk saat alıyorum dün batarya kalibrasyonu yaptım uygulama indirip yararı olmadı.( batary calibrate uygulamasını indirdim şarj %100 iken herşeyi açtım işlemciyi min 1300 yaptım sonra programa girip calibrate dedim succes dedi ama faydası olmadı)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bataryayla ilgili olabilir

meyrock

meyrock

Üye
Eline sağlık. Kullanmak isterdim ama bu cm nin launcher ını bi turlü sevemedim gitti.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu sefer sevdim ben. sade kullaniyorum anolog saat ve dort uygulama var ev ekraninda