Tmm şimdi farkettim düzeltiyorumgapps yok link kırık
Note 4 kullanıyorumburak kardes sen hangi romu kullanıyosun suanda
Tmm şimdi farkettim düzeltiyorum
Note 4 kullanıyorum
S3ten geçtim
Bildiğim kadarıyla cm 12 temaları henüz çıkmadı cm11 temalarınıda kullanırsan telefonda tema durduruldu hatası alırsın ve tekrar rom yüklemek zorunda kalırsınçok beğendim emeğinize sağlık yalnızca ufak bi problem sorum olacak temalar nasıl yükleniyor uygula diyorum animasyon geliyor sonra kalıyor öyle?
Aziz04 ün yaptığı romları kullanmadımaziz mi blekotamı hangisi çok olmuyorumdur insallah simdiden tsk senin yorumların benim için önemli
bu değerleri ne kadar bekleme süresinde alıyorsun?kasma yokya.
haftaya kuracağım sürüme boeffla kernel kurmuycam normal kalsın en iyisi
buda sarj sürem.stock romla aynı bence iyi bir değer.
elinden düşmüyor yani10-20 saat arası
20 saat üstün de ne kadar ekran süresi alıyorsun?nasıl alıyon anlamadım stock 4.3 TR romunda 2 bucuk saat alıyorum dün batarya kalibrasyonu yaptım uygulama indirip yararı olmadı.( batary calibrate uygulamasını indirdim şarj %100 iken herşeyi açtım işlemciyi min 1300 yaptım sonra programa girip calibrate dedim succes dedi ama faydası olmadı)20 saatin ustunde biraz dusme oluyor yarim saat gibi.
4.3te 5 bucuk saat aliyorum.senin iki bucuk saatini ben %50de aliyorum fu ll whatsaap youtube instagram face falan.sende sorun olabilir![]()
Link verir misin?cm 12ye tema destegi geldi ve 50yi askin tema mevcut.ben kullaniyorum
Cm 12 yüklüyse tema mağzasında bulabilirsinLink verir misin?
hata alıyorum animasyon açılıyor öyle takılıyor . dark holo dışında bişi yüklenmediCm 12 yüklüyse tema mağzasında bulabilirsin