Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
eski temalar yuklenmiyor cm12 temasi bulmalisin

• Beğen
Tepkiler: hasan karadağ

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
tam stabil değil ya. dün qs roma döndüm. ondemand - noop yapınca cihaz çok yavaşladi.

bedrama

Üye
Ne sorun oldu
Bu roma s5 uygulamalari ve vidgetleri yuklenirmi

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
Guncellemelere nereden ulasabilirim ?

Ulysseus

Ulysseus

Üye
mcnpl4

mcnpl4

Üye
hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sorunları hala var.pegasusqde olağanüstü şarj kullanımı var.ondemand yapınca cihaz kasiyor.biraz beklemek lazım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben rahat kullaniyorum 4.5-5 saat ekran suresi aliyor. mobil veri acik oldugu halde gunu rahat cikariyor sikinti yok. ayar felan degistirmedim orjinal kernel ile performans sikintisi yasamiyorum

• Beğen
Tepkiler: hasan karadağ
hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
ben rahat kullaniyorum 4.5-5 saat ekran suresi aliyor. mobil veri acik oldugu halde gunu rahat cikariyor sikinti yok. ayar felan degistirmedim orjinal kernel ile performans sikintisi yasamiyorum
aynen bende boeffla ile kullanıyorum.

killer53

killer53

Üye
Batarya suresi surekli kurcalanarak tespit edilecek birsey degil ve ne kadar da stabilite beklsen bu telefondan bir yere kadar yapabilir asirisi zarar olur cm12 romlar da bil hassa biraz da olsa guc tuketimi var bunu kernel de degistirsen pek sonuc alamzsin sadece ya dakikalari uzatirsin ya da saniyeleri simdilik custom 5.0 romlar da bu benzeri durumlar soz konusu mart ya da nisan ayinda stock touchwiz li lolipop bir arayuze sahip olur ve ona gore testleri ve degerlendirmeleri yaparsiniz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o romla bunun ne alakasi var ki degerlendirme icin o romun gelmesine ihtiyac duyalim. iki yili askin suredir kullaniyorum gerek surekli kurcaladim gerek sakin kullandim pil kullanimi romun ilk ciktigi zaman gore daha iyi. diger romlardan bir eksigi yok. ben performansin da iyi oldugundan bahsediyorum kotu olsa ben de kullanmazdim. orjinal romlari da cm10.1 de cm11 de cm12 de kullandim merak edenler icin gorusumu sunuyorum. kullanmadan kotulemeyin derim. kullanisli olmasa gider orjinal rom yuklerdim
ilk sayfalarda normal kullanimda sarj suremi de paylastim zatwn isteten bakabilir

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
cm 12 demi aldın bu ekran sürelerini kardeş

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet

ErenMSC

Üye
Klon imei için ne yapcaz?

The Arrow

The Arrow

Üye
Weekly 5 kurulu bende cm12 bayağı iyi bana göre kasma donma sorunu yok çok küçük 1 yada 2 hatayla karşılaşmışımdır sarjı çok iyi dayanıyo heleki güç tasarruf modunda dahada iyi nordic romda çok hızlı bitiyodu sarjım bence yüklemelisiniz temiz kurulum yaptıktan sonra kasma donma yaşamazsınız bide bir ram temizleme programı yükleyin şart

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bugun mobil veri surekli acik 14 saatlik kullanimla %25 sarj kaldi. hala kotu olnasindan cekinip denemeyen varsa deneyebilir. whatsapp tarayici youtube derken iyi dayaniyor. kullanimi rahat bir rom

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
s5 klavyeside flahlaya bilsek sim karttaki numaraları okumuyor yanlız yaa illa aktarmamı yapıcaz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aktarmaktan baska cozum yok sanirim. ama bir kez aktarma yapacaksin cok da sorun etme.