stock derken orjinal romdaki kamerayi mi ariyordun. stock olan saf android kamerasi bir de google kamera var biraz daha ozellikli. onun disinda samsung kamerasi yuklenemiyor
yukledım bıle google kamerası var ama orjınal kamera daha ıyı tbıkıde onu sormustum ılk mesajda kardeşimekran süresi kaç alıyorsun kardeş bide mobil veridemi internet iyi gidiyorbnde phonandroıdden ındrdım kurdum cynogenmod super bıse kasma takılma fln hıc bıse yok eger stock kamera varsa bu romda bunu kurayım ama dgerlerı gıbı google cameraysa denemeyım kardes ne dyrsun ?
ama bnm kullandıgım guc tasarrufsuz ful ınternetteyım bı gun rahat yetıyo![]()
ekran süresi kaç alıyorsun kardeş bide mobil veridemi internet iyi gidiyor

o zaman süper kardeşimewet kardesm 1o gıbı nete grmeye baslıyrm face whatsap ınstagram sureklı aksam eve rahat getiryo![]()
yine de bekleme suresi artiyor. kullaninca cok degisen bisey yok zaten mobil veri tuketiyor onun onune gecemem. tarayici whatsapp kullanmayinca bi anlami olmaz sarjinBu roma kernele gerek yok içinde gelen kernel daha iyiWhatsapp sesli arama ozelligi geldimi ? Peki lollipop a
acaba bu roma uygun kernel link verebilirmisiniz acil
Telefona aktar numaralarıarkadşlar si carttak inumaraları okumuyor bi yardımcı olsanız
suan link veremem ama kernele gerek yok yine de istersen xda s3 sayfasinda boeflla kerneli bulabilirsin. cm12 icin olanini indirWhatsapp sesli arama ozelligi geldimi ? Peki lollipop a
acaba bu roma uygun kernel link verebilirmisiniz acil