Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
en iyisini bilmem de ben cm12 ile devam edicem. ama gorsele cok takilmayan biri olsam cm11 kurardim gerekirse art destegi de var zaten. sorunsuz seri bir rom. sarj diyorsan ve art olmadan da bi kac sene idare eder diyorsan 4.1.2 iyi olurdu. surum guncel diye 4.3 4.4 felan ugrasmaya degmez orjinal 4.1.2 gayet iyiydi
EyvAllah

faruk349

Üye
Usta eline saglik rom super. Fakat tuslari kitleyince tel reset atiyor. Her defasinda boyle. Birde wifi calismiyor. Ne yapmam lazim. Yardimci olurmusun. Kullanmak istiyorum gercekten

-Oruc

-Oruc

Üye
bak dostum megawipe yap temiz kurulum olsun wifi çalışıyor normalde
nasıl yani rom u baştan mı atacagım abi
megawipe ne oluyor?
(Temiz Kurulum Önerilir)
indir bunu rom kurmadan önce flaşla sonra romunu kur

faruk349

Üye
Yok USTA denedim olmadi. Kernel yada fix dosyasi felan onerseniz olur mu ? Birde tuslari kitlyince tel reset atiyor cozumu nedir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yukleme islemlerini boyle mi yaptin
wipe data factory reset
wipe cache
rom yukleme
gapps yukleme
wipe cache
wipe dalvic cache
boyle yaparsan sorun olacagini sanmiyorum

-Oruc

-Oruc

Üye
yukleme islemlerini boyle mi yaptin
wipe data factory reset
wipe cache
rom yukleme
gapps yukleme
wipe cache
wipe dalvic cache
boyle yaparsan sorun olacagini sanmiyorum
megawipe daha mantıklı gibi ustam

faruk349

Üye
Yok usta ayni dediklerinizi yaptim sonuc degismedi. En kotusu wifi yi hangi romu atsam calistramyorum. Ne yapcam bilmiyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
gapps yükledikten sonra cache ve dalvik e gerek yok.

yuklemeden once data,cache ve dalvik yapın (istege gore megawipete atabilirsiniz.) romu kurun sonra aynı şekilde gapps i da kurun.hicbir sekilde wipe yapmadan reboot atin (rom kurduktan sonra gapps yukledikten sonra wipe atmayin bosuna zamanin gider zamandan bol birseyim yok diyosan sana kalmış)

-Oruc

-Oruc

Üye
Yok usta ayni dediklerinizi yaptim sonuc degismedi. En kotusu wifi yi hangi romu atsam calistramyorum. Ne yapcam bilmiyorum
orjınal romu dene birde odinle yükle
YENİ GÜNCELLEME VAR BİLGİNİZE

Ulysseus

Ulysseus

Üye
XDA'daki 2. hafta sürümünü kurdum. Şuan batarya gayet iyi gidiyor. Çok az kasma yaşadım. Tek sorum şu olacak. Klavyesini Türkçe QWERTY yapamıyor muyuz? ğ,ı vb. harflerin gözükmesini istiyorum. Çok aradım bulamadım var mı yapabilen extra bi klavye kullanmadan

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaşlar ben lolipopa bayıldım ve ayrılamıyorum. uzman arkadaşlara bir sorum olacak kulaklıkla müzik dinliyorum telefon çalıyor kulaklığı çıkartıp telefonu cevaplıyorum ama karşıdan ses gelmiyor muhtemelen benim sesimde gitmiyor. sebebi ve çözümü ile ilgili bilgisi olan varmı.
arkadaşlar ben lolipopa bayıldım ve ayrılamıyorum. uzman arkadaşlara bir sorum olacak kulaklıkla müzik dinliyorum telefon çalıyor kulaklığı çıkartıp telefonu cevaplıyorum ama karşıdan ses gelmiyor muhtemelen benim sesimde gitmiyor. sebebi ve çözümü ile ilgili bilgisi olan varmı.
spirit fm yada kernel kullaniyor musun? bugun spirit fmi acip sonra arama yaptim ses kesiliyor ama muzikcalarda bu sorun yok. spiriti kaldirdim bu sorunla bi daha karsilasmazsam sorun spiritte demektir

Adem Da

Adem Da

Üye
Goruntulu arama calışıyormu bu surumde

mcnpl4

mcnpl4

Üye
goruntulu gorusme yok

Adem Da

Adem Da

Üye
Tskler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
weekly 3 daha hizli geldi. ayrica arama sirasinda ses gelmeme sorunu spirit fm'i kaldirdiktan sonra bi daha olmadi. sorun cikarmayan surumunu bulursam burda paylasirim. batarya konusunda degisiklik var mi daha farkedemedim ama beklemede dun gece 9.5 saat boyunca yuzde degismedi. sadece tamamen doluyken cok gecmeden %96'ya dusuyor o da batarya eski oldugu icin sanirim

faruk349

Üye
kardeş harbiden sıkıntı var ya. kuruluyyor sonra tuşları kitleyince res atıyor. ve wifi de bozuk. yokmu bu konuda bilen birisi. gerçekten çok ihtiyacım var.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
kardeş harbiden sıkıntı var ya. kuruluyyor sonra tuşları kitleyince res atıyor. ve wifi de bozuk. yokmu bu konuda bilen birisi. gerçekten çok ihtiyacım var.
Rom stabil değil ama senin dediğin sorunlar bende yoktu temiz kurulum yaptınmı