Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
arkadaşlar ben lolipopa bayıldım ve ayrılamıyorum. uzman arkadaşlara bir sorum olacak kulaklıkla müzik dinliyorum telefon çalıyor kulaklığı çıkartıp telefonu cevaplıyorum ama karşıdan ses gelmiyor muhtemelen benim sesimde gitmiyor. sebebi ve çözümü ile ilgili bilgisi olan varmı.
arkadaşlar ben lolipopa bayıldım ve ayrılamıyorum. uzman arkadaşlara bir sorum olacak kulaklıkla müzik dinliyorum telefon çalıyor kulaklığı çıkartıp telefonu cevaplıyorum ama karşıdan ses gelmiyor muhtemelen benim sesimde gitmiyor. sebebi ve çözümü ile ilgili bilgisi olan varmı.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o sorun bende de var telefonu kapatip acmadan duzelmiyor. boeffla sound yuzunden oldugunu dusunuyordum. sende de etkin mi
arter kernel kurdum bugun. orjinal kernel ve archikernel'e gore daha seri oldu. islemci hizini da max 1600 yaptim suan fena degil

Son düzenleme:
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Denicem zaman bende
o sorun bende de var telefonu kapatip acmadan duzelmiyor. boeffla sound yuzunden oldugunu dusunuyordum. sende de etkin mi
arter kernel kurdum bugun. orjinal kernel ve archikernel'e gore daha seri oldu. islemci hizini da max 1600 yaptim suan fena degil
önerebileceğin başka bir ayar varmı hocam

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fazla kurcalamiyorum ben. oldugu gibi birakirim genelde. bu sefer sadece islemci hizini arttirdim. ses ayari icin boeffla sound uygulamasini indirmeni oneririm. kendi ayarlarim soyle:

advanced settings/set on boot secenegi isaretli
dac oversampling, fll tuning, speaker tuning, hw equalizer secenekleri acik
graphical equalizer menusunde presets eargasm secili ve bass frequency tuning secenegi isaretli
istegine gore de headphones volume'u 50 yapabilirsin benim gibi
bir de ac sarj voltajini 1100 ve usb sarj voltajini 900 olarak kullaniyorum

-Oruc

-Oruc

Üye
bu sürümde wifi de kopmalar varmı dostlarım biraz bahsedermisiniz neler iyi neler kötü

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
philz touch ne zmn yuklıycez telefona romu attıktan sonra mı once mi?

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Son düzenleme:
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
güzel mi tavsiye eder misiniz

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
romun üstüne format atarsak ne olur sorun olur mu?

Son düzenleme:
mcnpl4

mcnpl4

Üye
yukledigin uygulamalar ve ayarlarin silinir sadece

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
yukledigin uygulamalar ve ayarlarin silinir sadece
tamam kardeşim saol ya ayarlardan bi yere yanlışlıkla bastım android cininde donup duruyordu gitti
screenshot çalışmıyor program mı gereklidir ayar mı var hocam?
bir de üstteki bildirim çubuğunu değiştirebilir miyiz?

-Oruc

-Oruc

Üye
el kaydırarak screenshot nasıl acılacak acaba bilgi verirsmisiniz
ve kernel kurayımmı kurarsam hangisini kurayım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
el kaydirarak goruntu alamazsin. ses kisma ve guc tusuna birlikte basili tutman lazim. bence kernel kurma kuracaksan da archikernel indir

-Oruc

-Oruc

Üye
anladim archikernel kurarsam ne gibi yarar olur ısınma var gibi cok azda olsa menü geçişlerinde kasılma var

mcnpl4

mcnpl4

Üye
isinmayi bilmem de ilk kurunca oyle oluyor. buyuk olcude gecer ama bazi kisimlar kasmali kalabilir mesela telefon uygulamasindaki tus takimi. kernelin gozle gorulur bi farkini hisseder misin bilmem de az da olsa faydasi olabilir cunku bu romu hazirlayan kisi hazirliyor o kerneli romla daha uyumlu olur diger kernellere gore

-Oruc

-Oruc

Üye
WİFİ SKINTISI VAR Bİ KİLİT EKRANINDA kesiliyor bir süre sonra onu çözebilirmiyim dostm

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Isınma önemli değil benim için şarjı içiyor mübarek dakkada %1 sarjmi yer