Çözüm Önerilerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm Önerilerinizi Bekliyorum
Arkadaslar kullandigim romda menu tusuna basili tutunca cikan recent apps yerine sistem arayuzu durdu hatasi geliyor bunu nasil cozebilirim?

Birde arada clear cache/clear dalvik cache islemlerini yapmanın telefonun performansına bi etkisi olur mu?

Simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim

Son düzenleme:

bilen19

bilen19

Üye
hocam baktım kimse bir el uzatmamış sana.
anladığım ve benimde bu romda aynı hatayı aldığım üzere sen (touchwiz v9) yüklemişssin.
ben o hatayı görünce tekrar silip, arconun yılda bir kez de olsa güncellediği cm10.1 e geri döndüm. ve memnunum.
xda themes ve app bölümünde birkaç yama paylaşmışlar bu sorunla ilgili ancak ne uğraşıcam bir sonraki güncellemede düzeltirler diye umuyorum.

cache işlemlerini ise arada yapsan problem teşkil edeceğini düşünmüyorum ancak etkkisi olacağınıda düşünmüyorum. ben seeder kullandığım için o cache kısmında gereksiz bir hamle yapsam program çalışmıyor. takındıları minimum yaptığı içinde seederdan vazgeçemiyorum. fikirleriim bunlar

lavasoft95

Üye
Tesekkur ederim kardesim bilgilendirdigin icin bende zaten biraktim ugrasmadim cokda iyi vir rom degildi seeder gercekten ise yariyor mu ? Yariyorsa kurulum vb anlatir misin butun romlara yukluyorsun anladigim kadariyla

bilen19

bilen19

Üye
Tesekkur ederim kardesim bilgilendirdigin icin bende zaten biraktim ugrasmadim cokda iyi vir rom degildi seeder gercekten ise yariyor mu ? Yariyorsa kurulum vb anlatir misin butun romlara yukluyorsun anladigim kadariyla

aynen her zaman kurarım, apk şeklinde bulundururum sd kartta. yükle diyip kurduktan sonra kullanımı ise 3 tik'i de işaretliyorsun ardından hemen altta modlar var onu agresif yapıyorsun takılmalar tamamen minimuma iniyor, gözle görülür şekilde. rica ederim ;)

lavasoft95

Üye
aynen her zaman kurarım, apk şeklinde bulundururum sd kartta. yükle diyip kurduktan sonra kullanımı ise 3 tik'i de işaretliyorsun ardından hemen altta modlar var onu agresif yapıyorsun takılmalar tamamen minimuma iniyor, gözle görülür şekilde. rica ederim ;)
İndirebilecegim link atar misin

bilen19

bilen19

Üye

burada kardeşim

Üst Alt