Kardeşimin telefonu iPhone
4S,
İsviçre ve
geveyli. Telefonu alalı yaklaşık 3 ay oldu kullanıyordu.
Cydia'dan indirdiği programları beğenmeyince doğal olarak (Manage/Packages) kaldırıyordu. Ve bir gün yine kaldırırken Reboot Device diyerek yeniden başlat dedi ve bir daha açılmadı.
Telefon hep açılırken o kum saatine benzer modda dönüyor dönüyor duruyordu.
Usb kabloya ya da şarj aletine taktığımızda sürekli kendini yeniden başlatır gibi, sürekli hep yeniden şarj olur gibi ses çıkartıyordu.
Bir şekilde restore ettim telefonu. Restore ederken rehber,mail ve resimleri tekrardan alabildim. Programları da seçmiştim ama her ne hikmetse programları geri yüklememiş.
Her neyse telefon şu an çalışıyor ama Wi-Fi si sadece modemin olduğu odada o da 2 kademe çekiyor. evde işyerinde ve ya başka yerde hep aynı sorun var. Modemin dibinde az ama çekiyor. Ama yan odada görmüyor modemi ve ya başka bir yerde.
Yine herneyse diyorum açtım içini Wi-fi antenini elimdeki 4S lerden diğeriyle değiştirdim ama yine aynı sorun devam ediyordu. Bugün de anakartları değiştireceğim çeken bir 4S le yine olmazsa Restore edeceğim ve de yedeklemeden.
Siz kardeşlere sorarım aynı sorunu yaşamış biri var mı? Çünkü benim elimden 100 e yakın iPhone geçti ama bu sorunla ilk defa karşılaştım.
- - - Eklendi - - -
Sorunu halledebildin mi?
Aynı sorunu yaşıyoruz da.
- - - Eklendi - - -
bende wifi buluyor ama modeme yakın olmam lazım..ondada 2 çubuk çekiyor..aynı şekilde şebeke de oyle..bunu yapsam her ikiside çözülür mü?
Sorunu halledebildin mi?
Aynı sorunu yaşıyoruz da.