ÇÖZÜM BULUNDU!!! IPhone 3Gs-3g-2g JB sonrası GPS, YOUTUBE VE WİFİ PROBLEMİ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

koray0078

Üye
bendede aynı sorun var youtube a giriyorum ve video yok diyor

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bende 3 gs 3.1.2 kullanıyorum

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım konuda yazılanları uygula yoluna gırecektır youtuve sorunu içinde pushfix kullanman gerekır. sorun ortadan kalkar konuda nasıl yukleyecegın yazıyor egerkı konudakı lınkte arattırdıgında bulumazsan ıkıncı kez verdııgm sourceyı yukle o zaman olur... bende 3gs 3.1.2 kullanıyorum bende sorun kalması uygulayaı basarılı olan dıger arkadaslar gıbı...
iyi gunler...

akhenaten

Üye
3G 3.1.2 telefonuma apt.macosmovil.com'dan push fix'i yükledim, kurulumdan sonra ekrana gelen reboot device'a tıkladım, telefon kapanıp açıldı. hevesle youtube'a tıkladım ama malesef, yine bağlanamıyor.

eve gidince dns ayarlarını 8.8.8.8 veya 8.8.4.4. yapıp wifi üzerinden bağlanmayı deneyeceğim, umarım en azından wifi ile bağlanır.

haqqus

haqqus

Üye
bende 3g 3.1.2 vardı 3.1.3 e guncelledim cihaz sim kilidi istedi 3.1.2 iken cydia flan vardı yanlız GPs hiçbirşekilde calısmıodu yeriniz bulunamadı die hata veriodu simdi gene öle 3.1.2 ye geri cekildi ama sim klidi için bekliorum ama gps gene çalısmıo JB yapınca deneyecegim bunu insallah calısıır

acbde

Üye
hocam teşekkürler.. bende herşey çalışıyordu ama 2 gündür wifiyi görmüyordu push fix kurup ağ ayarlarını sıfırlayınca wifi geldi sonunda..

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
hocam teşekkürler.. bende herşey çalışıyordu ama 2 gündür wifiyi görmüyordu push fix kurup ağ ayarlarını sıfırlayınca wifi geldi sonunda..

Geçmiş olsun arkadaşım ;):pro:

polat80

Üye
Tesekkurler

haqqus

haqqus

Üye
yok bende malesef push fix çalısmadı demek ki Gps in cipinde falan bi sorun var istanbulda bi yer var 150 Tl istiyor çalısdırır veririm dio ama 150 tl Gps 100 tl de unlock yeni cihaz alırım unlock bekliyorum Gps de cozum bulacak arkadas var sa yardımlarınızı bekliyorum ben yazılımsal oldugunu dusunuyorum cunku Gps acıp proğram açınca sarj felaket derecede cok gidio Demek ki GPS cipi çalısıo ama yazılımsal GPS yeriniz bulunamadı Diyor ? :O

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
benım kulladıgım tel Iphone 3gs 16gb 3.1.2 ok kardesım... dıger arkadaslar ne kullanılır ne yapar bılmıyorum... ama konuda belırttıgım gıbı yaptıysan olması gerektıgını dusunuyorum bende ve dıger arkadaslarda oldugu gıbı... umarım en kısa surede sorununu cozersın hayırlı gunler!!!

_swiss_

Üye
Sana ne kadar tesekkür etsem azdir valla 2 gündür Türkce ve Almanca bakmadigim forum kalmamisti en sonunda sayende hallettim su GPS isini.

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
Sana ne kadar tesekkür etsem azdir valla 2 gündür Türkce ve Almanca bakmadigim forum kalmamisti en sonunda sayende hallettim su GPS isini.

ben tesekkur ederım arkadasım işin gorulduyse ne guzel...

asperlin

Üye
selamlar

olmadi birader

calışmadı

Gospadi

Gospadi

Üye
Bana pm den bir allahın kulu varmı cep nosunu versin arayayım.Aldıgım iphone 16gb 3.1.3 (7E18) wifi calısmıyor cıldırıcam..Yurtici kullanım fakat garantisi yok..

onur2093

Üye
Benm youtube sorunum hala çözülmedi.Youtube a girdiğimde 'video yok' ya da 'youtube a bağlanılamıyor' yazıyor ..??

kuwaie

kuwaie

Üye
iphone4 te youtube 'u açmak için ne yapabilirim?

rapege

rapege

Üye
en kısa yöntem değiştir DNS ayarlarını :D

delipoyraz1

Üye
kardeş bendede wi-fi bağlanmıyor ara ara bulmaya çalışıyor ama o kadar ne buluyor nede görüyor.dediğin şeklide yaparsam wi-fi görmeye bşslarmı birde ben iphone 3g 16 gb yi arkadaştan 2. el olarak aldım.ve yükleme vs konularda hiç bir bilgim yok.ama okuduğum kadarıyla yapabilirim.daha önceleri nokia kullanıyoırdum.her türlü işlemi yapıyordum.birde bu aldığım iphonede gps varmı ve harita programı yüklersem görürmü.cevabınızı sabırsızlıkla bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
dostum cydia.pushfix.info yu sources e yükledim ama pushfix arattığımda 3 tane çıkıyor.

1) Pushfix 2.0 - 4.9 mb
2) Pushfix 2.0 Migration
3) Pushfix 2.0 Support

hangisini yükliyeceğim?

1.cisini yükleyince apt.saurik.com dan bazı dosyaları indirmeye çalışıyor ama apt.saurik bozuk bende yerine iOS4 ten sonra apt.saurik.com/cydia-3.7 oldu.

cruel37

Üye
oh ya saolasın tamda arıyordum.

Paylaşan arkadaşlarda olmasa napardık

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
Yapılması gerekenlerı açıklıyorum, kesınlıkle işe yarıyor denenmıs onaylanmıstır...

1) Ağ ayarlarınızı sıfırlayın (telefon yeniden başlayacaktır)

2) Cydia / Manage / Souces sonra Edit yaptıktansonra add i tıklıyoruz ve şu linki giriyoruz
ve sonra add a basıyoruz.

3) burda karsınızda youtube fixeri,edge disabler vsvs cıkcak ıstedgınızı kurun gule gule kullanın.

Bu kadar arkadaslar gecmıs olsun sorun haloldu takıldıgınız yer olursa yarımcı olabılırım burda oldugum surece...

Not: Sonrakı zamanlarda telefonuzu yeniden baslatmanızdan sonra hıc bır problem olmuyor bu acıklamayı nıye yapıyorum ?
Bundan oncekı problem cozumlerınde bu konu ıle alakalı ne zaman telefonu yenıdne baslatsak sorunlar tekrar edıyordu ama bu yontemde ole bı durum yok...

teşekkür ederim okudugunuz ilgi gosterdiginiz için...

internet olmadan cydia ya nası gırılıyo ??????? boyle bı sacmalık var mı yaaa... hadi girdik nası ekleme yapıcaz. wıfı sorununu nası cozucez