ÇÖZÜM BULUNDU!!! IPhone 3Gs-3g-2g JB sonrası GPS, YOUTUBE VE WİFİ PROBLEMİ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

thebye

Üye
Evet nihayet çözüldü sorun arkadaşlar şimdilik arkadaşın sölediklerini yaptıktan sonra dns ayarını 8.8.4.4 yapın ve youtube karşınızda cydia danda youtubefix1 yükledim ben

ysumer41

Üye
arkadaşım telefonum 8gb 3g 3.1.3 wifi problemi vardı.tüm yazılanları yaptım hiçbir değişiklik yok.birde üstüne üstlük telefon internete bağlanmıyor.safari çalışmıyor.^^hücresel veri ağı etkinleştirilemedi^^ uyarısı veriyor.ne yapmalıyım.teşekkürler

zokaryan

Üye
selam ben fransadan iphone 2g aldım yiğenimden burda 1 yıldır kullanmaktayım kayıt ettırdım fakat arasıra donuyor ve 3.1.3 yazılı var yenısını nasıl ve nerden yukleyıp donmaları ve dıger sorunları cözerim.yardımcı olursan sevınırım.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
teşekkürler

matabay26

Üye
wifi yok ki, nasıl bağlanıyoruz cydia ya

--------------- Ekleme ---------------

Yanıt verin, teşekkür edenler. Wifi olmaması sorun zaten, cydia ya nasıl bağlanıyorsunuz?

hayfans

Üye
emeğine sağlı kardeş

hattusil

Üye
eline ,emeğine sağlık

matabay26

Üye
Cevap veren yok mu, o zaman başlığı değiştirinde milleti kandırmayın.

carantinas

carantinas

Üye
hocam bu gps sorunu icin degil cunku ben tomtom da gps sinyali alamıyorum ama normal google harita da alıyorum sorunu cozemedim bu cozer umarım.

youtube sorunu icin dns ayarlarınızı 8.8.8.8 yapın buyrun sorun cozuldu bu google'ın dns ayarıdır =))

wi-fi yoksa 3g den yada hücresel veriden baglancaksın arkadasım cydia ya bu kadar basit

kozan_li

Üye
paylasimda bulunan anlatimi yapan arkadastan allah razi olsun..sygic aura yuklemistim bir türlü kullanamiyordum yazilanlari yaptim ve evin icinde bile uyduya baglaniyor..tesekkur ederim arkadas

yalniz kücük bir sorun var...sygic aura da gps normal calisti ama cihaz net e baglanmiyordu...benim kartta internek paketi var acik yani süresiz devemli acik ...

yüklediklerimi sildikten sonra cihazi acip kapattim net duzeldi ama gps gitti...

chenekop

Üye
3gs ios 4.1 06.15.00 basebanda yukselttım ogunden bu yana gps sorunu var yazılan source den yukledım ama İGO navigasyon hala gps sınyalı bulamıyor.

vecdi5

Üye
merhaba benim tel 3g 8 gb wifi ve youtubede sorun yok ama gps çalışmıyor makina jailbreakli sürümü 4.2.1 push fii indirdim ama hangi paketi kurmam gerekli

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
eğer basebandınız 06.15.00 yani ipad basebandı ise gps çalışmıyor, ne yaparsanız yapın sinyal bulmuyor, dev team yeni bir çözüm bulana kadar bekleyeceğiz..

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
emeine salik:naughty:

vecdi5

Üye
yok baseband 05.15.04 igo kurulu ama sinyal bulamıyor wifi ve youtubeye bağlanıyor bir sorun yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydiadan bir pushdoctor kurup deneyin..

vecdi5

Üye
biraz fazla oluyorum farkındayım ama push doctoru nasıl yükleyebilirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydiaya girin, en sağda arama yerinden dediğim programı yazıp arayınca çıkar onu kurun..

vecdi5

Üye
sağolun sorunu çözdüm farklı bir yöntemle çözüldü ama ilginize çok teşekkür ederim