ÇÖZÜM BULUNDU!!! IPhone 3Gs-3g-2g JB sonrası GPS, YOUTUBE VE WİFİ PROBLEMİ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

taypeta

Üye
kardeşim eyvallah saolasın verdiğin bilgiler için....

karizmaugur1

karizmaugur1

Üye
yok o uygulama o adreste

bekops

Üye
Push Fix i bende bulamadım

baranz

Üye
dostum bende 3g 16gb 3.1.2 jb var tomtom ve igo my way yuklu..push fix i de yukledim wifi de problem yok. you tube a girmiyor ve gps de sürekli sinyal arıyor ve bulamıyor deli gibi arıyorum fakat hiç bişi bulamadım hala :S

digitbook

Üye
bende youtube sorunu yok. fakat wifi telefon açıp kapatınca ağ ayarlarını sıfırlamadan çalışmıyor.
ayrıca teli aldığımdan beri gps yerimi sadece bir kere gösterdi. bunu dışında hiç çalışmadı gps im.
bu gösterimide pushfix 1 i yüklediğimde yaptı. sonra malesef bir daha gps çalışmadı.
ne tavsiye edersiniz?
telefonum 3gs 3.1.2 baseband 05.11

dark-c

Üye
yoooook push fix diye birşey yo...

steamchest

Üye
konu ile alakalı degıl ama jaılbreak yaparken,
telefonum 3gs 32 gb
surum 3.1.2 7d11
modem firmware 051107
dedıklerınızı harfıyen yaptım. telefonum kendını resetleyıp acıyor gehotun falan resımlerını goruyorum.acıldıktan sonra maalesef masaustume blackra1n gelmıyor yardımcı olur musunuz

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sırasıyla herkesın sorunlarına baktım ... bılındıgı uzre 3gs lerde 3.1.2 ye yukselttıkten sonra blacrain ile kırma ıslemınden sonra sorunlar yasanıyor wifide gps de vsvs... ben bunun uzerıne pusfixi buldum aslında sadece youtube ıcın gecerlı oldugunu soyluyorlardı yanı bu sorunu cozer denılıyordu ama ben yukledıkten sonra sızın gibi wifi ve gps sorunumda ordatan kalktı... tomtom ve Igo programını sorunsuz kullanıyorum aha bugun Sheraton Maslak Otelıne Igo sayesınde gıttım sorunsuz calsıyor wıfı dersenız oda sournsuzanı eskıen yasadıgım problemler kalmadı... ayrıca konuda verdııgm adreste pushfix cıkmıyor mus ben bakıyorum ıckıyor anlamadım gıttı bunuda ısrarla yoook denılıyor belkı ben yukledıgım ıcın bende cıkıyor tekrar artıırdıgımda google arattırın cıkar server adreslerı bulur yuklersenız . cok daralırsanız yazın bana ben sızın ıcın arar bulur verırım vaktım olunca... kolay gelsın herkese bu arada son mesajı yazan arkadasım bu sorunu daha ayrıntılı bır sekılde dıger kıdemlı arkadaslara danısırsan yardımcı olurlar cunku bundan 3 ay oncesıne kadar bende Iphone la tanıstım ve sorunlarımı bır sekılde cozdum sora ora bırazcık kıdemlı arkadaslara danısıın saolun ...

Not: Pushfix i bulamayanlar bıde bu sourceyı eklesın bakalım cıkıcak mı? ;)

azzuro

Üye
yazdığınız adreste de bulamadım ama başka bir sourcede buldum push fix i kurdum kapatıp açtım ama yine youtube ve maps yok..
orginal 3.1.2 fw yükledim ardından blackra1n ve blacksnow yaptım.hemen ardından push fix i kurdum olmadı.
başka bir şeyler daha yüklemek gerek mi?

mysthique

Üye
Merhaba arkadaşım benim sorunum şu: 3gs var jailbreak yaptım ama yaparken olduğum yerde wifi yoktu ve bende bütün indirmeleri telefonun üzerinden yaptım blacra1n kullandım daha sonra telefon restart yaptı kendiliğinden ve açılmadı açılıyor ve sanki ilk defa almış gibi itunes ve altında usb çıkıo bende herseferinde blackra1n le açıorum daha sonrada farkettimki wireless çalışmıo sonrada senin dediğini yaptım ama tel restart oldu ve şuanda yine aynı şekilde itunes ve usb çıktı sence ne yapmalıyım telefonu formatlayıp baştan yükleyip wifi ilemi jailbrake yapmalıyım iyi akşamlar.

maktama

maktama

Üye
PushFixi kurdum diyen arkadaşlar, bendeki hata kodunu almadılar mı acaba? pushfix.info kaynağından indirdim pushfixi kurmaya çalıştığımda birkaç hata veriyor ve hataları kapadığımda arka ekranda yazılanlar : "Your keys were not found on the pushfix.info server" diyor. yani gerekli bir anahtrarı serverımızda bulamadık, satın aldığınızdan emin olun diyor. E, tabiki satın almadık. Sizde böyle bir problem yok mu?
Yani push fixi indirdim ama kuramadım bir türlü

wifi çalışıyor, youtube çalışıyor(zaten çalışıyorlardı), ama gps beni deli ediyor. ndrive9.2.30 ve tom tom kurdum, ikisi de gps sinyali bekliyor, ama bağlanmıyor. 2 saat gps sinyali mi beklenirmiş yahu?!!?
bu arada telefon 3g, 3gs değil. 3.1.2 firmware, blackra1n jailbreakli.
------------------------------------------------------------------------------------
pushfixinfo dan indirdiğimi kaldırıp macosmovil den yükledim. ilk indirdiğim 1.6 MB idi, şimdiki indirdiğim 6.6kb mi ne öyle bişi, ilginç. İkincisi kuruldu ama. youtube ve wifi yine çalışıyor(wifi ayarlarını tekrar yapmak zorunda kaldım), gps'i deniyorum şimdi...
------------------------------------------
na nayyy:((, hala "waiting for gps" diyor,deli olucam yahu.

ach

Üye
satın almadan push fix yapamazsın arkadaşım

maktama

maktama

Üye
satın almadan push fix yapamazsın arkadaşım

:nono:Yooo, 6.6 kb lığı indirdim ve çalıştırdım.Gaayet de kurdu ama bende işe yaramadı:) Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla işe yarayan da var yaramayan da. Telefonun kablosunu arkadaşta unuttum, şarj edemiyorum:) Kabloyu alayım da herşeye baştan başlayacağım, bakalım belki olur.

telek

Üye
Push fix %100 çözümm teşekkürler

maktama

maktama

Üye
BEnim sorun büyükmüş, orjinal firmware yükledim, GPS yine çalışmıyor, 3.1.2 ile çalışmıyor, 3.1.3 yükledim son çare, yine yok. Ben de servise verdim, bakalım ne olacak.
------------------
Ekleme: "Telefon değişim için bekleniyor":) tel değişecek, bakalım ne kadar bekleyeceğim.

moriikasanga

Üye
teşekkür ederim arkadaşım oldu. push fix i ikinci link verdikten sonra bulabildim, bulamayan arkadaşların dikkatine

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım oldu. push fix i ikinci link verdikten sonra bulabildim, bulamayan arkadaşların dikkatine

birşey değil arkadaşım sorununun çözüldüğüne sevindim hayırlı günler herkese:oke:

cevher_2

Üye
3gs kullaniyorum sadece youtube sorunu yaşiyorum video yok diyor yardımcı olana teşekkür

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler